RazoR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Bu tür oyun isimleri bilenler internetten indirebilirmiyim sizce? Bilginiz varsa lütfen pm atin ya. Oyun isimlerinide yazabilirsiniz. HELP
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Atari salonlarinda oynadigimiz vardi bir tane, ismini hatirliyamiyorum metal slug hesabi dinazorlar gelip duruyordu, ilerliyordun filan ama ismini hatirliyamiyorum, gercekten cok zaman gecti oynamayali, ilkokuldaydim sanirim oynadigim zamanlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 En iyileri carnivores serisidir. Özellikle ilk oyunu efsane. Başından saatlerce kalkmazdım. Cidden avlanma hissini veriyor ve zorlaştıkça belirli mermi sayın oluyor. O zaman ıskalar veya öldüremezsen veya dinazor seni fark ederse arkadan bayaa bi atıyor :)
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 carnivores 2 vardı bende küçüktüm hiçbişey anlamamıştım mermi hemen bitiyodu. hala duruyo cdsi
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Nası abi senin benden büyük olman lazım, ben carnivores bir oynarken 9 yaşındaydım.. O_o
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 carnivores nefis bir oyundu atmosferi çok iyiydi allosaurus, albertosaurus,tyrannosaurus rex,stegosaurus,velociraptor,stygimoloch,dienonychus, camarasaurus,brachyceratops sürüleri ile keyfimize keyif katmıştır.Bu yüzden carnivores güzel oyundur atmosferi fena değildir.Gerçi kaç yıl geçti oynamayalı ama zamanında fıstık gibi bir oyundu :)
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Geyik avı falan vardı bi aralar ha ne işine yarar bilmem böle geyik avlıyodun oyunda eşşek kadar ormanda malzeme seçip seçip.. İlginç birşeydi yani..
Öne çıkan mesajlar