Dela Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 simdi bizim apartmanda sokaan camiisinin hocasi oturuyo. s.a. a.s. cekisiyoruz arada da. su an ezan okunuyo, adam kalkip gidiyo mu bu saatte namaz kildirmaya? cok merak ettim, bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 evde yoksa seker mi isticen hanimindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 dela sen manyakmısın sabahın 5inde bunu merak ediyorsun? evet gidiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Sabah ezanı çok duygulandırıyo beni çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bence gidiodur nede olsa hoca devlette gidiom deip para alamaz herhalde boğazından geçmez haram para offffff sabahın 5 i be kalkmasıda koyar adama yaw ben de asılı kaldım şimdi evden camiye tesisat çekip diskmen den çalio olmasın! sakın bakma yataktamı die hoca da olsa ne yapacağı belli olmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 gitmesi lazım çünkü görevi öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 abi taam hocayı anladık şimdi bide bunun muezzin versionu war bence ona ağırlık yapıp onu gönderiodur yerine nede olsa üst ün altına iattat etmesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 gidiyo tabi, kim kıldıracak namazı yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 s.a. a.s. cekisiyoruz güzel tabir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yaw hadi gttiğini farz et( farz-ı kifaye de olabilir :d ) ezan okuması için illaki gitmesi mi gerekiyor bi wireless sistem kuramazmı... yani hocalar teknoloji düşmanı mı ? yada hoca insanı anlamazmı bu teknolojiden alın buyurun bu da yeni bi tartışma konusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 "hoca gidiyo mu?"yu bırak, bir de cemaat gidiyor o saatte be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 adamın işi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 O değil de şunu hiç düşündünüz mü? Yurtdışından birisi geliyor, ama ezan diye birşeyden haberi yok. gecenin bir vakti dışarıdan sesler gelmeye başlıyor. "Alllaaaahuekber Allaahuekber... " diye. Ben olsam acaip tırsardım şahsen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yaw onu bunu boşverin chain lightning atan hoca gördünüz mü hiç ? yada wall of force yapan müezzin war mı ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 hoca atmıyor ama senin kafana her an bir laytning inebilir yine de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yaw paşam şim di adam kafaya bişiy takıyo siyah cübbe falan egzantrik bişiyler insanın bu adamda mistik bişiyler war hold atmasın bize aman kaçalık diyesi geliyo walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Ben playback yapan imam tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 zuhahah yarıldım agız haraketleri tutomu bari :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 şu linki vermeden geçemiyecem =) http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Eskiden tape'den okunuyordu sabah namazı, imamlar kalkamıyordu tabi o saatte. 1 yıl önce falan yasaklandı artık live ezan geldi. uyku yüzünden sesi boğuk olan imamımız ezana başlıyınca, kedi miyavlaması gibi bir ses çıkarıp her geci beni benden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar