wussy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yaklasık 5 aydır elimde kırmızı seyler mevcut.yerli yersiz kızarıyo bazen hiç yokmus gibi oluyo aniden çıkyo..kaşıntı falan yok yara halinde de diil ama yeterince rahatsız ediyo görüntüsü.iki farklı egzama ilacı kullandım ama fayda etmiyo.napablirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 doktora git. bu olay stresten kaynaklanan igrenc biseymis, sonuclari tehlikeli olabilirmis. bi arkadas yakalandiydi, herkes uzuluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 aynı sorun bende de var. ama ilerledi. artık kırmızı değil. portakal rengi ve mor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ben deki bi garip...öncelikle orta sonda çıkmaya başlamıştı ama egzama diye bilmiyorduk sadece kepek diyorduk ki kafamda vardı yalnızca.. hazırlıkta vs. derken lise 1 de iyice coştu bu kepekler.. kepeklerin altı kırmızı kırmızı yaralar halini alınca doktora gittik..bu yüzden saçlarımın bi kısmı döküldü önler açıldı vs..tek sebebi stres..aşırı stresli bi yaşantınız varsa sürekli çıkar..ben stres yüzünden zaten çok zayıf bi insanım bi de egzama var işte.. lise nin sonlarına doğru bu yaralar kafamın bazı bölgelerine sıçradı..bu yıl göz kapaklarımda kaşlarımda boynumda kulaklarımda vs. çıkıyor..bi kremi var sürünce geçiriyor...ama yaptırıyorsunuz hazır satılmıyor..bi de şampuanı var saç için olan...fakat kulaklardakine bi çare bulamadım..elimden geldiğince nemli tutuyorum sizde öyle yapın sürekli ıslatın fırsat buldukça...stres yapmayın gerisi gelir gençler...öss iyi geçerse ne hastalık kalır ne bişi bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 iki sebebi var birincisi stress ikincisi genetik benim babamda 1 gun icinde cikmis simdi genetik olarak bende var biseye stress yaptigim yada kafaya taktigim zaman ertesi gun cikiyo bende de hemen dermovate krem var onu suruyorum geciyor herseyi takmamaya calisiyorum bayadir bisey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Merhabalar. Annnemde yaklaşık 10 yıldır var bu hastalık. Hiç bi ilaç fayda etmedi. Sonra çareyi bulduk. Türkiyede üretilmeyen bi ilaç. Gidip Bulgaristandan alıyoruz. Pahalı değil çok. Tanıdığın gidip gelen göçmen falan varsa hele güzel olur. Hiç olmadı çorluda ararsın. ama inan ki sonuç getiriyor. Yoksa egzama of... edit: ismini söyleyemem de telaffuzu "Flutsinar" mıydı neydi [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 12:34 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 pöh bende de bunn gibi bişey var güneşe kremlenmeden çıkınca bütün kıllarım dökülüyo:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 huh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ya bu rezil bi hastalık bende de var. Burnumun etrafı kızarıyor,krem sürünce geçiyor. Bir sorum olacak egzama sivilceye de yol açalar mı? (çünkü vvücüuttaki yağ bezelerinin fazla çalışmasından dolayı oluyormuş bu hastalık doktor bana öyle demişti) Kızarıklıkları geçici olarak gideren en iyi krem Impetex. Advantan da iyi ama impetex kadar iyi değil. Nizoral ve Ketoral kullanıyorum şampuan olarak ama bir işe yaradığını göremedim. Ha ayrıca Elocon isimli bir losyon var. Bunu kafanıza sürerseniz uzun bir süreliğine iyileşme oluyor. İyileşene kadar günde 2 kez süreceksiniz. Ayrıca eğer saçlarda açılma olursa Priorin hap kullanın. Günde 2 kez alacaksınız. Saçları güçlendiriyor bu hap,bazı dökülenlerin çıkmasını sağlıyor. Bu ila. 3 ay boyunca kullanılmalı. Bir adet 60lık bir adet 30luk kutu alacaksınız. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:47 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: egzama sivilceye de yok açalar mı? ? o ne demek ^o) [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:45 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yol yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 he tamam.valla 2 tane ardarda kelime göçünce anlamadım..Sivilce sadece yağ dolayısıyla oluşan bir şey değil,eğer sen geri kalan req.'ı da sağlıyorsan açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sedef, behçet türü rahatsızlıklar bu tür olayların sebebi olabilir. ezberden bişey yapmak yerine teşekküllü bir hastanenin dermatoloji bölümünde bi baktırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 tatsız bir hastalıktır egzama. bildiğim kadarı ile strese bağlı bişey, hekime başvurmakta yarar var. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 egzama genelde dırseklerde de cıkar ve tek bır turu yok. o yuzden bı dermatologa basvurup ıhtıyacına uygun olan ılacı almalısın yoksa her ılacın fayda etmemesı olası. gecmıs olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Doktora görün. Ufak bir allerji bile olabilir. Benim apranax FORT tipi ilaçlara alerjim varmış dahayeni öğreniyorum veya yeni gelişti herhalde. İlaçları kullanınca ellerim şişiyor 2-3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Neyse ne işte, egzama allerji... Cildinde yaralar varsa doktora git, ufak ihtimal ama mikrop kapar, odur budur derken sakata gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 lise döneminden beri elimde kırmızı beyaz noktacıklar var yer yer mor, kolay kolay fark edilmiyor ayrıca saçlarım son 2 senede cok fazla döküldü önü arkası acıldı birz daha dökülsün ektiricem . doktora gittik ilk başlarda 14tüp kan aldılar testler için 1 ay sürdü hiçbirsonuç sıkmadı tamamen stressten kaynaklanıyormuş benimkide. yedi bitirdi stressli hayat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ben mi rüya görüyorum böyle içmedne ya?sabah sensible aksil 5 'i sordu ben yanıtladım sanki..hatta bu topikteydi O_o oha ya cimcik plz edit:ohh diğer bi topik daha varmış..tırstım kendimden bi an [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 01:14 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar