Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 said: karpuz 15 February 2007, Thursday - 00:24 de falan duygularını paylaşmış Abi şaka gibi ama resmen bugün, cüce ile karşılaştık bi arkadaşın evinde, adamla baya paticik muhabbeti yaptık. Hatta "açılsa tekrar ne güzel olur", "ama artık hayatta açılmaz ya ne güzeldi" falan dedik, sonra eve bi geldim açılmış. Nasıl bir iş bu? Hediye mi ne lan bu? Kader mi nedir? Acayip oldum lan. Rüya gibi valla, lucid dream falan herhalde hehehe Çok acayip çok çok... Vallaha çok acayip, cüce anlar herhalde bu duygularımı... oturduk adamla ilk kez doru duzgun karşılaşmısız aylar sonra ilk kez pati muhabbeti ettim, ve tam o anlarda pati tekrar acılmış sonra başka yerlere gittik arkadaş dedi gokcen sana etlefon var kendi cep telefonundan adamın, aldim elime kim o dedim, karşıdan karpuz "abi paticik acılmış"... nasıl nalatılır bu hisler bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Zıpladın di mi sonra? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Zıplamayın evladım kafanızı kırarsınız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hah ben bıraktım bi arada... tekrar acılınca umarım yeni bir başlangıç olur.... Lüzumsuz tayfası dolmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 euhaua turuncu forum strikes back :D herkese selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu kalabalığa tekrar alışmak zor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu kalabalığa tekrar alışmak zor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Turucusuna kurban olayım be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ahh eski anılar en son naruto fillerlar bitmez diye mesaj atmışım, geçende paticik açılmaz diye yazmıştım. Bugün itibari ile hem Naruto fillerlar bitti hemde pati döndü ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyuz, sevinçliyiz,fındıkh fıstıkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paticiğin yeniden açılmasıyla annemle babam ayrıldığında hissettiklerimi özledim. Mandayı da patiyi de çok seviyorum, ikisini de bırakamam ama maalesef tahminim mandadaki birçok patinin buraya temelli dönüş yapmaları. Umarım olmaz da böyle forumların kardeşliği falan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Cem Uzan for president !!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 sırf bunun için cem uzana oy verilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ehere mihirii çok sevindim ben yaa ... Sonunda kavustuk patimizee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 said: Karpuz 15 February 2007, Thursday - 00:24 tarihinde demiş ki; Abi şaka gibi ama resmen bugün, cüce ile karşılaştık bi arkadaşın evinde, adamla baya paticik muhabbeti yaptık. Hatta "açılsa tekrar ne güzel olur", "ama artık hayatta açılmaz ya ne güzeldi" falan dedik, sonra eve bi geldim açılmış. Nasıl bir iş bu? Hediye mi ne lan bu? Kader mi nedir? Acayip oldum lan. Rüya gibi valla, lucid dream falan herhalde hehehe Çok acayip çok çok... Vallaha çok acayip, cüce anlar herhalde bu duygularımı... ahah koptum ya anlamaz olur muyum çok iyi anlıyorum merak etme eminim herkes anlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 banada arkadaş haber verdi, abi paticik açılmış deyince de get allasen diye cevap vermiştim fekat olayın gerçekliğini tecrübe edince kendimden geçip farklı boyutlarda mutluluk turu atar oldum kendimden korkar oldum adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 çok güzel çoook! eski günlerdeki gibi , banada black haber verdi. sağol black :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar