under_the_runes Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Selam arkadaslar, Uzun suredir buralara birsey yazmiyordum, enteresan bir konu uzerine tartismak icin burdayim. 24 saat once sirketime (mortis angelus) Mogatu adinda ayni gun tanistigim bir arkadasi davet ettim, daha dogrusu kendisi gelip bana convo acti ve katilmak istedigini soyledi. Bu arkadas applicationunu sirkete verdikten sonra oyundan ayrildim. Oyuna 12 saat kadar sonra geri baglandigimda bu sahisin sirketi biraktigini gordum ve az once kendisi online oldum konusma firsatimiz oldu. Gorunuse bakilirsa bu arkadas aslinda kullanici ismini ve sifresini baska bir sahsiyete (bir turke :( ) kaptirmis ve bu turk zaat ta mortis angelusa (buyuk ihtimalle sirketi soymak amacli) gelmis. Ancak karakterini geri alan bu kisi, ayni gun icinde karakteri geri baska bir sahisla degistirmis ki bu sahisin adi Ezeikal. Burda ipler kopuyo cunku Ezeikal in gecmisinde J.H.E.N.R.A gibi bir corp var ki bir zamanlar burda turkler cogunluktaydi. Simdi diyecegim bu hikayeden bisey anladiniz mi? gercekten inanilmaz bir rastlanti ve kotu niyetle bir turk tarafindan calinmis bir account ile mi karsi karsiyayim, yoksa bu iki arkadas turk ve akillarinca hinlik mi pesindeler. tesekkurler
under_the_runes Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 su anda aldigim son bilgilere gore bu arkadas pos dan gemi calma vs islerinede karismis. Uzulerek bundan sonra bireysel olarak tanimadigim her turke mortis angelus kapisi kapanmistir. cok uzuldum, turk tanidik diyip her gelen arkadasa corp accessi sonuna kadar verdim ve bir turk tarafindan dolandirilmanin esiginden dondum. Helal olsun bize. :(((((
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 valla karısıkmıs baya durumlar.Bugun bırıyle konustum bana turk kanalına gır dedı gırdım 14 kısı vardı kımse msg atmadı. bazen dedı 29 kısı oluyor ozaman bıle msg atılmıyor. herkes kanlı bıcaklıymıs sanırım ne bu sıddet ne bu celal dıyorum bende
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 under the runes senin oyun içi nikin neydi ?
under_the_runes Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 leila kanz, imzayi unutmusum...
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Üzücü bir durum , ama sunu soyleyebilirim bir zamanlar Jhenr de idim ve bir cok turk te vardı dediğin gibi,ama benim tanıdıgım veya beraber o zamanlar oynadıgım Jhenrde olan türkler (ki bir cogu artık orda değil ) hiç biri buna teşebbüs etmez. Orda oldugumuz sure boyunca da Ezekiel dye biri de yoktu.Sonradan girmiş olabilir. ama maalesef her sürüde kara koyun var , ama bizde biraz fazla mıdır nedir ?
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Suarkın dediği de doğru.genelde kimse cevap vermez her zaman hayret etmişimdir niye cevap vermezler. gerci ister verir ister vermez , kimseyi niye cevap vermiyorsun diye suclamaya da gerek yok. da birbiri ile bu kadar konusmayı sevmeyen millet miyiz biz ya ? Herkes kendi kabuguna cekilmiş (oyle bir etki bıraktı bende desem yeridir) ondan artık turkish kanalına girmiyorum. localden hallederim genelde islerimi :)
jagd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Öncelikle geçmiş olsun,garip bir durum bende ne olmuş anlamadım doğrusu.Adam accountu geri alıp aynı gün karakter transfermi yapmış? konuyla alakılı bazı şeyler söylemek istiyorum,türkler neden birbirini çekemez diye bilinen fıkradır,cehennemde türklerin kazanında zebani yokmuş nasılsa onlar birbirini aşağı çekiyor diye :).Ayrıca kavgaların en kanlısı kardeş kavgaları olur şahsen bende türk kanalına bir kere girdim ses seda yoktu ondan beride girmiyorum. [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 12:17 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 yaw bu oyunu oynamıyorum ama arkadaşlarımdanda duyduğuma göre oyunda dolandırıcılık vs cok artmış kanımca bunun sebebi oyundaki para item vs. lerin cok iyi fiatlara cok hızlı satılması (yanlışmı düşünüyorum)
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bundan 3-4 ay önce falan Necron academy den birisi convo açtı,bende Türkish kanalında çok(gereksiz) konuştuğum için yardım falan sorucak diye düşündüm.Daha oyunda 1.günü olduğu için 1şey sordu ben kendiliğimden anlatmaya başladım zaten. Elemanla aramda geçen sohbetten aklımda kalanlar kısaca; O:Sen istanbuldamısın? B:Yok antalyadayım dostum ama istanbulluyum O:İstanbulda olsaydın aldırıcaktım seni şimdi O:İstanbula gelirsen artık sırtın yere gelmez B:eyv ..11!!!1. O:Sana msn vericem, [email protected] B:vay uo damı oynuyodun O:UO DEDİĞİN SİSTEMİ BEN YARATTIM B:(yavaş) Gerisi İsk istemesiyle devam etti,maksat iskmiş zaten.1.gününde Necron dan caracal vermişler daha napıcaksa parayı.Baya bi convo açtı sonra bloke ettim kusura bakmasın okuyosa burdan öpüyorum kendisine selam ederim. Türksquaddan birileri varsa özür diliyorum habersiz oyunu bıraktım beni squaddan çıkarmadılarsa çıkarırlarsa sevinirim,boşuna yer vergi falan fistan sanırım bi ton şey var.Saygılar,selamlar.
Öne çıkan mesajlar