Pyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Ulusal Saplar Düttürüsü (marsi) Saplarin önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç dogar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Kariya kiza yedirmedigim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini begendirme derdi Ne de bulusmalarda bekleme derdi Bunlarsiz çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Subat'ta Saplar gününü kutluyorum ----------------------------------- ben ta geldigim ilk sene gormu$tum bu yazıyı,yanlı$ hatırlamıyorsam bonepart yazmı$tı.yanılıyorda olabilirim.aradan kac sene gecti =p uzun bir ayrılıktan sonra acılınca gunun anlam ve onemi olaraktan koyayım dedim.az nostalji olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 saplar gününün ilk dakikalarında patinin açılması boşuna değil heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 bu bir işaret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Pati ezelden beridir saplarındı, sapların kalacak! Karşı çıkan beri gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ewt banada bi işaret gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ehey.. işte buradayız.. Saplar birliği iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Sapim ben, merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 sapım sapsın sap. aslında trigonometrik olarak herkes sap deil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Patiyi sevgililer gününde açıp pati saplar birliğine bir kıyak geçtik efendim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 oooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Sap And Proud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hepimiz sapız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hepimiz sapız hepimiz patiyiz:) bu arada gaddemit arya mestırz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kutulu o sap boyle degil miydi abi? Single And Proud $eklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Saplık bir ayrılcalıktır, üstünlükdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar