ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Evet bugün bir kaç arkadaştan tavsiye istedim güzel uzun bir liste çıkardılar bana ... Siz de ekleyin ve yazılanları izleyin işte güzel olur... Takva One Flew Over the Cuckoo's Nest the Shawshank Redemption Schindler's List The Usual Suspects American History X Metropolis Lost Highway - David Lynch Wild at heart down by law - jim jarmusch v for vendetta full metal jacket Jarhead To Kill a Mockingbird rockstar beetlejuice Platoon Trainspotting battle royal ichi the killer izo 3 Extreme battle royal 1 ve 2 a bittersweet life Tasogare Seibei ( Twilight Samurai ) Missed Call aragami versus azumi dante's inferno La Grand Bleu The Big Blue Sweet November dark city versus school of rock Underground Ayrıca ben tavsiye ederim ki Oldboy Moulin Rouge In the Mount of Madness Reservoir Dogs Don Juan All the Kings Man Çok iyi filmlerdir kannımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ben yarım saattir paticiği izliyorum en iyi film bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 for a few dollars more starwars troy back to the future 300 gladiator arabesk pulp fiction ws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 300 cıktımı nasıl tafsiye ediyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 divx rulaz :P the island'ı da ekleyin listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 legend of 1900 good will hunting october sky coach carter 21 grams longest yard machinist national treasure jackal catch me if you can jacket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Before Sunrise Before Sunset What Dreams May Come The Illusionist Braveheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ''The Prestige'' yakın donemde en cok etkileyen filmdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 @soulcube : ben her türlü o filmi beğeneceğim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 lol o da imiş ^^ bende beğenirim büyük ihtimalde hani öyle hoppadanak duyunca dedim çıktımı bu acaba lan falan fıstık leblebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 lock, stock, and two smokin' barrels i am sam intacto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 interstate 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eternal sunshine of the spotless mind requem for a dream the crow empire of the sun (bu muydu lam oj adı o_O) It Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Oldboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 @eternal kesinlikle katılıyorum sana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 çoğu kişi orta sınıf bir film dese de,"Arsene Lüpin'', onu oynayan adamın komik kibar tripleri nedeniyle izlenmeye değer [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 05:08 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hmm birazdan yazacaklarımı çoğu kişi yazmış.Gönül isterdi konuya dün cevap yazmak ama şifrem elime anca geçti. Lolita (kubrick) Eyes Wide Shut A Clockworkd Orange 2001:a space oddsey Barry Lyndon Full Metal Jacket Collateral Miami Vice The Last of The Mohican Insıde Man Jarhead Babam ve Oğlum Crash Battle of the Bulge Empire of the Sun Snatch Dumb&Dumber Ace Ventura 1-2 The Mask Born of The 4th July Lucky Number Slevin Natural Born Killers JKF Trainspotting Jackie Brown The Birds Interwiew With the Vampire American History X Eternal Sunshine of the Spotless Mind Mİnority Report V For Vendetta Goodfellas Ice Age 1-2 Seven Alien serisi Fight Club The Game Rabbit Proff Fence Pancho Villa Lord of the Rings 1-2-3 Star Wars Saga (1-2-3-4-5-6) Papillon The Crow The Matador The Last Emperor Little Buddha The Sheltering Sky _____ bu filmler şimdilik dvd koleksiyonumda bulunan ve tavsiye ettiğim bazı filmler.Bir çok kült vs. film var tavsiye edebileceğim onları da sonra yazarım şuan zamanım yok :P edit:bir kaç film ekledim. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 09:20 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 enemy at the gate the island (hiç ilgi görmedi film ama harikaydı) eternal sunshine of the spotless mind little children memento closer butterfly effect vanilla sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 man on fire johnny q training day dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 said: Lethious 15 February 2007, Thursday - 19:52 tarihinde demiş ki ; interstate 60 budur kesinlikle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Once Upon A Time in America Taxi Driver Deer Hunter Heat Scarface bide The Shawshank Redemption çok De Niro, Pacino kategorisi oldu ama napim seviyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 the life and death of peter sellers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 çok güzel oldu bu liste de ömür yetmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 The Shawshank Redemption The Truman Show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar