Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman review - 1.11 yaması

nameless

Öne çıkan mesajlar

level 40 yazmısım arkdaş düzeltti sağolsun.20 levelda talent ile alınabiliyor 2H

Wis sen ya okumuyorsun yada anlamamak için diretiyorsun.Shaman first class healer değil diyorum bunu anlamak nie bu kadar zor oldu senin için.Bunada kim karar veriyor diyorsan artık sanada cevap vermeye gerek yok diyorum.Aç oku

Totem iyi olabilir ama bir talent ağacının sonuna koyulacak kadar iyide değil.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy sen ne bilirsin hulam! :)
VanwaElen varken
lo lo meyt wtf lol!1
Mana tide 31 puanlık bi skill için gayet yeterli 5 dakika cd biraz uyuz ama yinede yeterli şu an eye/Cthun harici zor boss kalmadiğindan çok amanda aman birşey değil oturmuş bi guilddeyse
VanwaElen nerflenmedik birşey kalmadi demişsin o kısmı anlayamadim sanki şamanı bitirdiler nerfleye nerfleye der gibi olmuş
poison/disease gibi cleanse buyuler herkez icin mana based oldu totemlerin mana based olmasi lazimdi zaten buyuk bi nerf de değil zaten bi işte son patch biraz uyuz oldu o kadar nedir genel anlamda bakarsan dunden bugune gelen nerflerde WF bugunun fixlenmesi harici buyuk nerf yokki (ki en buyuk nerf bu) sentry totemle safe fall yapılmıyor bohuuhuh.
Şaman için tek gereklilik elem masterynin 3 dakikaya düşürülmesi bazi talentlerin imp.frost band ne bileyim imp. stoneclaw totem gibi dangalak talentlerin talent sıfatından sayılabilecek bi şekle sokulmasi ve en önemlisi hit skillinin gelmesi mele için heroic strike benzeri birşey bile kafi olacakdir ss yeterli değil çünki 31 puan..
Ah bi bloodthirst verseler ap setle rockbiter basip 2,5-3k critlesek söle aliminum daggerle o zaman çok keyifli olur :p
Gerçi biçok arkadaşında dediği gibi anca göz boyamak için lafda bi iki skill değiştirip restoları repair +pot/reg parasi topluyabilecek hale getirirler muhtemelen.

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 20:49 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Shamana kötü diyebileceğim anlamda sadece 2 nerf geldi(gerçi birisi bug sayılırdı).
1. si sentry totemin bizi havada durdurma özellliği gitti. MC de bunun nekadar işe yaradığını bilirsiniz herhalde.
2. de lightning shield alan etkili büyü atan classlara artık damage vermiyor. Ben ce önemli şeyler.

Diğer classlar nasıl tam emin değilim ama resto olan bir shamanın pvp hayatı bitiyor. Sakına bana totem iyi demeyin adamla kapışırlken tide totem atacak değilim herhalde. Gittiğimiz restonun sadece tek bir yararı var pvp deyken kendinize rahat rahat heal atabiliyorsunuz ama yine bir yararı olmuyor o healı attıktan sonra mananız kalmadığı için yatıyorsunuz. Kimse bana resto iyi sizin talent düzeniniz harika demesin. Ayrıca talent düzenimizin kötü olamdığını düşünen arkadaşlar lütfen iyi ve avantajlı yanlarını göstersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi cevap veriyim ama en başta arkdaşınla arandaki paslaşmayı bi bitir ve adam gibi tartışmayı öğren.Yok ben millete ile kafa bulurum filan diyorsan orasını bilemem ama bu forumun tarzı isteyen istediğine istediği lafı söyler şeklindeyse bilemicem.

Sadece WF demisin.Aslında oyunun başından beri dahada varda ben gene bitane daha yazıyım.Üst üstte aynı shock sınıfın 4. immune çekmesi.Hadi shokun etkisini geçtim ulan dmge nie immune çekiyor.

Son patch de gelen safe fall olayı zati bi nerf değil bulunan bir bug düzeltimiydi.öle ağlama efekti çekip eğlensende biz bunu zati biliyoruz.Fakat nede olsa bu senin kendince tatmin olma şeklin.

mana based olayına gelirsek sence bizim purge ne alemde sen onu hiç düşündünmü.Totemlerde mana based olayına gelirsek yandık artık.Bi totem bi purge bi shock mana biter artık.

Yeterli diyorsun öylemi? Kimin için partide bulunan mageler filan içinmi? 31 puan yatırdığım bir talent ağıcına vere vere bu totemmi veriliyor.

EM ye gelirsek. Herkesin kendi zevki ama şahsen EM açıcağıma NS yi açarım bence daha avantajlı.

Son olarak eğer ona buna laf atıp dalga geçerek eğlenmeyi planlıyorsanız baştan söyleyinde bizde ona göre davranalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sasiriyorum bazen tavirlariniza,ne hakareti var su thread'de,"al anani git buradan" mi denmis,ne denmis?Carebear formatindan kurtulun da ince laf sokma oldugunda "hakaret hakaret" diye kudurmaktan ziyade siz de aynisini yapin belli bir olcude.Neyse konu bu degil.
Shaman'larin nerf namina ne yediklerini bilmiyorum,15-16 aydir oynuyorum neredeyse,oyle nerf falan gormedim,dogrudur 2h talent'lari sacma sapan bir sistematige dayaniyor,mana tide 31 pts bir talent icin cok iyi degil.Ama nature's swiftness gayet adam akilli bir yerde bu bir,melee hit icin talent istemek WF gibi bir sey varken anlamsiz olur bu da iki.
Shaman'in degismesi gereken tek seyi bence daha guzel bir 31 resto talent,innervate gibi bir talent ile mana tide'i karsilastirmak dogru degil,ha keza Power Infusion gibi bir manyaklikla da.
Sosyal ağlarda paylaş

Primary healer nedir? Sen shammy ile shock spam mi yapiyorsun PVEde? Ya da `wf pls` diye dua mi ediyorsun? Yoo.. Totem dik. Heal at... Ee? Sorun ne o zaman resto aliyorsun diye? Kim karar veriyor diye sormam neden komik? Druid healer diyorsun mesela. Ben feral yapip rogue gibi dps basiyorum? Shadow Priest biliyorum gayet dps olarak mageler gibi yarar saglayan[lock grupta falan super zaten.].

`Ne anlarsin sen lan?!` gibi yaklasimlari da Pati'de hos karsilamiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nezaman "ne anlarsın sen lan " şeklinde yazı yazdım? Ayrıca ne zman hakaret ettim onuda ayrıca sormak istiyorum.
İkincisi 30 kere söyledim hadi bidaha söyleyeyim benim resto olup olmamak ile sorunum yok benim resto talenti ile sorunum.Nie olayı farklı yöne çekiyorsun 2 de bir.

diğer arkdaşlara gelirsek birincisi az öncede dediğim gibi hakereti nerede yapmışım ikincisi bana hakeret edildiğini nerede söylemişim?

Sadece dalga gecerek konusmasının hoş olmadığını belirttim okadar.Siz tanımadığınız kişiler ile hep bölemi konusursunuz.Bunada kalkıp "inceden laf sokma" demek ne kadar doğrudur bilemicem.Sanırım iş arkadaşlara gelince bazı kurallar yıkılıyor sizin için.Neyse.

Dediğim gibi söylemek istediğim 2H talent ile gelmesi saçma ve resto talentinin düzeltilmesi.

Nie bu kadar rahatsız olundu ve bi anda savunmaya geçildi.Dalga geçerek konuşmasına tepki gösterdim die mi?
Neyse boşverin...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani benim tek demek istediğim resto talentinin düzeltilmesi idi ama bu sanki nie resto oluyoruza dönüştürüldü ve söylemedim şeyleri söylemişim gibi gösterilmek istendi.Kimseye ne hakeret ettim nede nie hakaret ediyorsun dedim.Sonuçta kimse kimseyle dalga geçerek konuşma hakkına sahip değildir.Diyecek lafı olan söyler üzerine efendi gibi tartışırız.Yanlışta olabiliriz bu önemli değil.Ayrıca
-----------------------------------------------------------------------
The Shaman is a secondary Healing class (to the Priest) with a fun assortment of spells and options. The Shaman is especially liked by party members for its Healing and beneficial totems. The Shaman has up to four types of totems: Air, Earth, Fire, and Water. An important part of playing the Shaman is figuring out which totem is best to use in each situation.

The Shaman is similar to a Paladin without as much armor.
---------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------
The Druid gives players several play style options. A Druid in normal form is a caster that can fight with spells or weapons. In Bear form the Druid becomes a Warrior with Rage. While in Cat form the Druid becomes a Rogue with Energy and stealth. The Druid can also transform into two other special animal forms. With its ability to heal itself and fellow characters, the Druid can also take on the role of a Priest. A Druid is not as versatile in its abilities as a Priest is, lacking the spells Power Word: Shield and Resurrection, but is otherwise a very capable healer.
----------------------------------------------------------------------

Benim demek istediğim bu.Biz Druid veya priestte göre 2. sınıf healer oluyoruz ve genellikle HLI'larda bu özelliğimizi kullanıyoruzki iş sağlama binsin(gerçi ben bunu gene söylemiştim).Doğru olan budur ama resto talenti değiştirlmeli.NS ii yerdedir zati druid resto talenti ile aynı yerde(sanırm) ama 31 puanın sonunda resto gerçekten yetersiz bir talent ağacı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an mc bwl yapan bir guild iz ve ilk başlarda mana tide sız shamanı raid e almamanın saçma oldugunu düşünüyorum çünkü ha varlığı ha yoklugu denilebilecek durumda mana tide.ally tarafına mana tide dan 10 katı daha fazla yarar sağlayan paladin işlevleri var adamlar vendor dan alıyor pve ye yönelik shaman vs paladin karşılaştırmasının tartışmasız galibi paladin ve first boss kill lerinin uzak ara galibi ally tarafı ve buda paladinin yarattıgı farklılıktan kaynaklanıyor tesadüf olamaz.. Pve si bu kadar güçlü bir karakterin üzerinde oynama yaparak pvp dede hatrı sayılır güce ulaştıralım derken shaman ı unuttuklarını düşünüyorum.Shamanların isyanını haklı buluyorum bu noktada ama baştada dedigim gibi mana tide ı vendordan alma derecesinde bi saçmalık olmicanı düşünüyorum az talentle açılabilir orası mantıklı ama uç şeyler beklemek saçma..yani ilk post tada belirttim warlock kadar hiç bir classla oynama yapamazlar şu an hangi class ta oynama yaparlarsa yapsınlar oyunun dengesi alt üst olur.Horde oldugum icin taraflı yaklaştığım düşünülmesin tşkrlr.
Sosyal ağlarda paylaş

valla resto şaman gayet güzel pvp yapıyor, l2p diyorum. 1800 chain lightning mi istersin 950 non-crit earth shock mu. üstüne healini de yapıyor en alasından. 22/7/22 buildi duymadınız sanırım. holy paladin ise bir bok yapamıyor milleti heallemek dışında çünkü holy buildin gerektirdiği eşyayı kullanabilecek ofansif bir olay yok. spell dmg giyip nuke basılamıyor şaman gibi, melee de olmuyor holy builde göre giyindiğiniz için..

şamana tonla nerf gelmiş gibi hiçbir kaynağa dayandırmadan palavra sıkmış bir arkadaşımız, hayretler içindeyim. şaman diğer sınıfların neredeyse hepsi revizyon gördüğü halde halen çok güçlü bir pvp sınıfı olarak kabul ediliyor herkes tarafından mage ve rogue'ların aksine..

oynamayı bilen şamanlar halen son derece versatil ve tehlikeli. ve talentları da fena denilemez öyle ki blizzard zaten en sonlara bıraktı ve magelerle beraber bakacak, fazla değişiklik olacağını sanmıyorum..

ha ayrıca regalya, hit talentı demişsin de melee hybrid olan paladinde hit talent varken caster hybrid olan şamanda ne işi var onun? paladinde o dandik stormstrike bile yok. bunların kıymetini bilmeyen şamanlar paladinler gibi güzel talentlarını treelerin sonlarına çekilmiş bulacaklar sanırım..
Sosyal ağlarda paylaş

Öylede düşünülebilir Samcim ama bodoz melee dps de paladin şuan Rocbiter veya Wf ye göre daha güzel DPS yapiyor şamana göre.
Daha öncede yazmiştim Şaman+pala iki taraf içinde uygulanabilir diye tamamiyle tek taraflı düşünmüyorum o konuda.
iki tarafada heroic strike tadında birşey bile yeterli gelecekdir göz boyamakdan öteye gitmiş olur
SS kullanişli güzel bi talent ama enhancement e dönen şaman a NS pvp için gereklilik oluyor PVE demiyorum bile çünki hiç bi Endgame guild şamanin gerizeklı zayıf Mele DPS sine ihtiyaç duymaz Elementaldanzaten sucks Shock/LB manasi 300 lerede çekilsede talentle yinede OOM olduğunda sap gibi kalacağı için kullanişsiz ki zaten OOM olacak Magic Burster istesem Shadowmage alirim ezik Element şaman değil dimi.?

lo lo meyt omg wtf lol!1 :)

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 07:04 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sam lütfen shaman bunu yapıyor diye başlama lütfen.
R14 olmuş hala ağlıyorsan oyunu bırak.

Shaman ile Paladinin arasındaki farklılıklar konu PVE'ye gelince bazı dengesizliklere yol açıyor.
Bunların başlıcaları Blessing of Salvation-Tranquil Air totem / Greater Blessing of Wisdom-Mana Spring-Mana Tide-Seal of Wisdom + Priestlar içinse Fear Ward-Tremor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam merak ettim Shamanlar için hangi 22/7/22 buildinden bahsediyorsun. Sen bizim derdimizi PvPyel karıştırdın sanırım. HLI lara mana tide totemi olmayan alınmıyor bunun içinde 31 basmak gerek restoya. Birkere bahsettiğin build PvE buildi değil. Ben bu buildle dungeonlara gire bilsem zaten niye ağlayayım?(Belki 2h hariç. Onu kabul edecek kadar dürüstüm)

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 10:45 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

puha wayne çok güldüm her 2k dmg yiyen bıraksın oyunu mageleri silelim oyundan warriorlar hiç oynamasın felan fistan herneyse shamanların talentlara bir ayar gerekiyordu zaten en dandik talent dağılımı shamandaydı yani oynadım böle komik talent ağacı olamaz bir şeye gitmek için bu kadar dandik tp dağılımı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...