WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Arkadaşlar Yeni bir sezon daha olacak mı yoksa Friends dizisi arrtık bitti mi?Digiturk dergisinde haftaya yok gozukuyorda ondan sordum...(Bu arada Finali hiç beğenmedim..Rachel with Joey sucks :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 rachel benimdir tabii sucks herneyse, 10. sezon 25 eylül'de amerikada başlıyor, 18 bölüm + final sinema filmi olarak biticek büyük ihtimal sonunda rachel ile ross evlenicek, phoebe mike'la evlenicek, joey ise ne olucak bilmiyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 cevabın iin saol baba gerçi üzüldüm ben ölene kadar o dizi olsun isterdim televizyonda izeldiğim tek şey o dizi...Dediğin sonlar mantıklı ama bence artık o ilişkiler gerçekçiliğini ve ilginçliğini yitirip yazarın rating kozları oldu..Suyu çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 https://veryansintv.com/90larin-efsane-dizisi-friends-yeniden-mi-cekiliyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 2-3 senede bir çıkar bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 kesinleşmiş ama bu durum sinema filmi gibi tek bölümlük bir çekim olucakmış how are mad madirda öyle çekilcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Trump konusuna değinecekler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 6 saat önce, Llama dedi ki: how are mad madir doğrusunu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 4 saat önce, Black-ice dedi ki: doğrusunu unuttum mi lerimle doverim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar