Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bence şebnem ferah ve angelina jolie hiç güzel değil. çok içimden geldi, gözüme garbage'ı kestirdim o an, yazıverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şebnem ferah zaten güzel deil onu tartışmıycam ama, adamlarını topla şu angelina konusunu bi görüşelim çıkışta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şebnem ferah güsel deil???ilginçmisiniz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 köftehor angelina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sebnem ferah güzel degil , ama sempatik ve sesi yetiyor angelina da o kadar güzel degil ama cekici, sexy vs.vs..(hani derler ya insan güzel sevmez, sevdigini güzel bulur. nerden geldiyse aklima öle iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ikisi de guzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 iki kaşının ortasından öpüyorum dory ayrıca dişlerimi fırçalayıp yatıyorum, su da içicem bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 baaay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 zuhahahha şebnem ferah gelse yanınıza hey yakışıklı bana bi içki ısmarla ve sonrada benim evimde devam edelim dese sizde ona dönüp aa canım sen güsel deilsin angelica da mı dersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 icki ismarlamak ve eve atmak icin ille güzel olmasina gerek yok ki zuh zuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben derim ki "işinebakallesen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 zuzuzuzuzuzuzu diorum başka bişi dfemiorum o andada acaba bunu diicek möt kalacakmı acaba bu arklarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yani saeros a katılıyorum. dory ye ne katılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ikisinide allah sahibine bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sebnem ferah tamamda angelina jolieyi begenmiyene helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 şebnem makyajsız iğrenç hatta böööö yüsüne bile bakmazsınız. hoş makyajlı bile olsa hiçte güsel deel. angelina jolie de ekran güzeli. bunlar reklam kokan hareketler mike :P walla 2 side hiç güsel değil. herkesin görüşü kendisine tabi ki de. eskişehirli we ismirli kıslar gibisi war mı ya :P hee bide edirneliler hoş :=)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben brad pitte laf atıyomuyum. Allahını seviyosanız kıskanmayın ya.şüphesiz dünyanın en güzel kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben de beğenmiyom Angelina Jolie'yi. Şüphesiz dünyanın en güzel kadınlarından biri Mélissa Theuriau =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bi 5-6 yıl olmuştur,odtü'de Şebnem + Teoman konseri vardı,Şebnem Ferah elimi tutmuştu,işte o an dünyayı toz pembe görmeye başlamıştım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 valla unac, bi erkek olarak angelina jolie'de kıskanıcak pek bişey bulamıyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 angelina jolie süper hemde her yönden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Alt dudağı sucuk gibi, şekilsiz, bana itici geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hyr değil. sana da itici gelmiyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar