Greeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Nedir ne değildir? Görüşleriniz nelerdir? Halk anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gereksiz...oyunu zevk için oynuosun charını kendin kas.. ki bu pl den çıkardıımız anlam para verip char kastırmaksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu foruma mesaj yazanlardan Malibu ve Odium aciklayabilir bunu size : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Niye açıklayım ya bazı şeylerde bize kalsın :=) Odium dedinizde oyunu bıraktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Malibu azıcık ucundan ver be :P yeni karakter kascaz ölüm ama kasmak baydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 3 4 günde asosyalleşmeden lvl 60 yapana şahit oldum hem okuluna gitti hemde işine. Ama tabi charı güvendiğin birine kardeşin, mahalle arkadaşın bilimum tanıdıklarınla share etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 10 günde lvl 60 char kasılır her türlü infaz işler yapılır agrisiz kulak delinir,anahtar alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Tips 1. Kendi levelını yada 1 üst levelını farmlamak 2. Sadece kill questlerini yapmak (boss questlerini yada loot questlerini atlayın) 3 Uzun yerlere uçmanızı isteyen questlerden uzak durmak. 4. Farm sırasında sıkıldığınız anda motive edicek arka fonda mp3ler çalmak ex. System of a Dwn, Apocaliptica,... 5.Logging off olurken karakteri mutlaka inkeeper içinde bırakmak.(rested xp) 6. Dungeonlara sadece 1 kerede girip questlerin çoğunu bitirip uzak durmak ex: gnomergan dahada eklieyecek şeyler vardır ama bunlar hatırladıklarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 power lvling yapan adam isntance girmezki bodoz mob keser yanlışmı düşünüyorum hehe benim böle bir arkadaşım vardı lvl 40 da rogue poison quest yapmak için gelmişti sadece geri sonra devam mob kesmeye bl de horde side ilk 60 olanlardan biriydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 3-4 gun yalan da... 3-4 gun `played`le bile yapamazsin ki oyle `ise gitti okula gitti` tam yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 3d6h mı nede yapan cinliler var ya 5 gun surerese farmer lar batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: 5.Logging off olurken karakteri mutlaka inkeeper içinde bırakmak.(rested xp) Log out mu oda ne ? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 lvl 60 olucan rested bıkarkkı expensionda kolay lvl gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 lol cüce güzel taktik. bi de şey bu lvl kasan çinliler tmm paso farm yapyo yaratık kesiyo peki itemleri tamir parasını falan herşeyi kendi kafasına göre mi ayarlıyo ? talentları falan nasıl veriyo. ben oyuna girmek istersen napıyo. dc olunca paso oyuna girmeye mı abanıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 muhtemelen ölmüyolardır veya şöle b olay vardır atıyorum 1 lvl 60 mage bunalrdan 4 tanesinia lıp qoest yapıyodur (biz öle yapıyoduk) 4 koldna kasıyolardır zaten karater bitmeden girmiyosun sen, bi arkadas konusmustu bi siteyle gold'u alıyolarmış karakterden itemları bırakıyolarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet sen giremiyorsun o arada da. talent isi nasil cidden? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Millet otomatiğe bağlamış macro ile kasıyor eller gözler falan yorulmuyor bizzat şahit oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 war furyi, rogue combat, druid feral, mage fire, lock ruin, paladin retro, shaman ench, hunter maks olur herhal bilemedim bunu bak standart geliyodur ilk sıfırlama beleş nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 paladin retro metro fark etmiyo çok zor kasılıyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 paladine iki kat fiyat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mali, mage'i sende seversin, bende; gel beraber bir mage kasalım bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Betaların hepsinde mage kastığım için baydım walla 6 kere mage kastım ya kasasım yok bide uraşamam ben instance için talent değiştirmeye falan yoksa ilk yapacağım iş o olurdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Uo da mana reg seti tamamlayınca mediyi silip 2 dakikada ins kasmayı biliyordun ama :)) Hem dert ettiğin şeye bak, değiştirmeyiz instance için talentleri olur biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 tanidigim bir kac kisi sirf farm yaparak level 60 oldu 0 inglizce biliordu cunki 40 oldu kimseden yardim almadan kendi mountunu aldi 60 oldu epic mountunu aldi sikilmazsan en krali farm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben 3. 60 ımı bugün yarın olcak ama yazın ac.cmi satıp 0 dan 2 haftada 60 lamayı düşünüyorum grinding spotlar yapılcak questler bile kafamda sadece 2 haftada full 60 harika olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar