by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu oyun kadar saçma bi oyun görmedim ...heyecan yok , aksiyon yok, güzellik yok, boyut yok ,, :S ne kadar saçma bence siz knight oynaıyn hepinizi kastırayım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 e sende biraz daha zorlasan dünyanın en saçma insanı olucakmışsın hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 cok ayıp ultıma ya laf atılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 @Krusty,koptum,allah da seni güldürsün,ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ultima senden daha yaşlı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: Darqainu ultima senden daha yaşlı be.. rofl [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:09 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Uo'ya laf edip te Knight Online oynayan bir insana nasıl edeyim de önyargılı bir cevap vermeyeyim diye düşündüm, bulamadım, susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Uo rLz, ko sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
askin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Ultima Online... Sadece bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 abi nooolur kınayt öğret bizeee =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hadi canım bu konu eskidi baskası sana kınayt ogretsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yalnız delikanlı adammış bu by_hacker_warwas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 o soyledigin olaylarin 2 kati var canim uoda. begenmiyosan oynamassin. denebilirmis zamaninda :s [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 19:34 tarihinde, od3on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 knight online neymiş öyle? hiç ultima online'dan olan bazı sistemler diğer oyunlarda varmı düşündün mü? ultima online'da olan bazı güzellikler kesinlikle diğerlerinde yok. çok ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 üstüne oyun gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 WOW oynuorum, fakat bazen UO yu özlediğimi söyleyebilirim çünkü uo daki akisyon hareketlilik nonstop pvp hiç bir oyunda yok. çünkü bu çıkan yeni oyunların hepsi grafik dünya hede hodo üzerine odaklanmış. Uo yapı olarak çok basit 3d bile değil =) ama oynanabilirlik ve alınan zevk maximum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ultima Online gibi bir şaheserle kınaytı karşılaştırıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 abi ben diyorum sims 2 motoruyla bi uo yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bilmediğiniz, oynamadığınız oyunları kalibresi tutmayan başka oyunlarla karşılaştırmak çok değişik bir duygu olsa gerek. pinball, doom'dan daha güzel. evet böyle. "saçma" oyun kavramı da çok değişik bir durum. saçmalığı neye göre, fizikleri mi saçma oyunun, yoksa içeriği mi? yoksa geçtiği zaman dilimi mi? yoksa grafikleri mi? Ultima Online'dan bahsediyorsak bu kriterleri zaten aşmış olmamız gerekiyor. reçetenize 3 fırın ekmek yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ultima Online, Hayat Offline; gibi bir kalitesiz espri yapmak istiyorum. Ayrıca yeni patiye yazmış olduğum ilk post olması nedeniyle sayfanın altındaki küçük uyarıyı da yeni görüyorum ve bir hukukçu olarak yetkililere belirtmek isterim ki, o yazı ile hukuki sorumluluklarınızı üzerinizden atamazsınız. Puntosu o kadar küçük ki okunması için view source'a bakmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 notepad'e copy paste de oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yo ceterele dusuna basili tutarken farenin tekerini oynatinca büyüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 mozilla'da ctrl + yapınca da büyüyo isteyen herkes görüyo yani aragorn kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bu arada Aragorn daha ilk dönemin degilmiydi senin hukukta =p ne ara ögrendiniz hatun yapicam diyordun en son =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar