BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mining mi fightermi kararsız kaldım fighter savascak kimseye rastlıyamdım bir turlu ama mining te tam nasıl eglencem bilmiyorum 1 akıl verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 savaşacak adam mı bulamadın? eğer empiredaysan bulamazsın tabii 0.0 a gel, bol bol bulursun, artık savaşırmısın göz kırparken podlanırmısın bilememde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 savasacak adam nasıl bulamiyorsun ? 0.0 ı bırak 0.0 a gecis olan bazı 0.4 sistemlere inmen yeterli. aramaya gerek te yok onlar seni bulur. :) miner ol kardesim, ara sıra mission yap.skillerini geliştir.gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 PvP yapmak istiyorsan 0.4->0.0 da bir çok hedef bulabilirsin.Ancak ordaki hedeflere muhtemelen target practice olursun :).O yüzden skillerini geliştir,mission ve npc yaparak bir miktar para kazandıktan sonra bir pvp corpuna gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar