cemshit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaşlar oyuna girdiğim zaman kimseye saldıramıyorum, kimse hareket etmiyor ve kafalarının üstünde bağlantı olmadığını gösteren bir simge bulunuyor. kaç kere denediysem aynısı oldu. ateş edebiliyorum, yürüyebiliyorm ama diğer kişiler dc olmuş gibi... çözüm bilem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 çözümü yok onun ya çok iyi bağlantı yada 4 kişilik odalar lag yüksek gunz da uğraşılmaz yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 4 kişilik odalarda türklerle oynarsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 senin bağlantında sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 acaba hayla sorunu yaşıyormudur :=) 1 yıl geçti nede olsa aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 phyx gunz aşkıyla gelmiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Gunzın türk serverını açmışlardı bir ara yanlış hatırlamıoyrsam :) Lag yoktu . Eğer yanlış hatırlıyorsamda gunz ın lag problemi bitmişti sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Gunz oynayan varmı yaa. Yada düzgün bir download mirror verebilecek :D mmosite.com diye bir yerden indirdim rarlı full client. Fakat bi türlü açmadı crc error felan verdi. Extract edemiyom dosyayı çizecemm yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Neyse hallettim. North American serverlarına taşınmışlar. 20 dakkada indi 165 mb lık client. Gayet hızlı :D Serverlarda güzel. Eski lag yok. 16 kişilik oyunda zorlanmadan oynadık. Oynamak isteyen için adres www.ijji.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bağlantın ney senin? ama eski sorunlar yoksa çok güzel oynanir bu oyun tam benlik oyun nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Bağlantım adsl 1.0 mbit Quest felan eklemişler güzel olmuş Gunz. Level 10 oldum. Bağlantı hiç sekmedi bugüne kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 pingler düştüyse başlayalım indirmeye. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bende sorun olmuyo ama belli sure sonra sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hatırladığım kadari ile adamlar çok zor ölüyordu bu gunz da kaç şarşor boşaltıyorduk milletin üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 o olay lagdan oluyordu. aslında vurmuyosun ama şarjör boşaltıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 psikolojim bozuldu o olay yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ahahaha şimdi biraz değişti o olay :D Artık vurulabiliteleri gayet yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar