wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu saatte Ankara da kızılayda açık pastane bilen patimiz war mı acaba cnm çok deli pasta istio :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 garbage ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ama ben ciddiyim ankara/kızılayda şu saatlerde açık pastane warmıdır bilen war mı? bunun neresi garbage lık :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 çorbacı olsa?:D gerçi ankarayı bılmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 pasta bulamazsan ekmek ye... yok o başka bişeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ankara dedin içim gitti be off ankara offf özlettin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bahçelide var hoş 3 saat geçmiş ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 No soup for you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 her şeye garbage diyen zihniyete kafam girsin ulan bu ne be git lan log out yap hadi cabuk,durma burda,anlamadıysan zaten konsepti paylaşım,yardım,böle şeyler sanırım sana bişi ifade etmiyorsa,yürü git. konu dısına acıp hatada yapabilrdi,kişisele son derece doğruı bi yere açmış,madalyalarda kalktı niye gerekeisz mesaj atıyorsunuz. yarın öbür gün oturduunuz koltukta görmediiniz bir civi kaba etinize battığında umarınm patiye gelip "aah şu bölegede neredehastane vatr yardım pls" dediinizdede garbage atarlar İNŞAAALLAAH wastyrx'i tanıyordur bu herif,kankasına laf atılınca damladı fln diyenlere,tanımıyorum etmiyorum,bazı zihniyetlerden nefret ediyorum sadece kafana saksının fabrikası düşsün,yanü,parçalan,öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sakin dogmit sakin.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Zomg! o~O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 www.yemeksepeti.com [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 14:36 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 makarna anlamında pasta mı istiosan tatlı olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 çukulatalı pasta oyşh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: makarna anlamında pasta mı istiosan tatlı olarak mı? hehe oda iyi=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar