Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vapurda simit atma yasaklanıomuş diolar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
organik made denizi nası kirletsin? martı yemese balık balık yemese mikroorganizma yer. martılar her gün çöplüklerden beslenirken günde atılan taş çatlasa 10 kiloluk simit kimin hangi diyetini bozsun?

insanları deniz otobüsüne yöneltmeye mi çalışıyolar nedir olayı bir anlasam.
Mesaj tarihi:
rahan farkeden bişey yok ki deniz taşımacılığı tümüyle idonun zaten
bir de kamu kuruluşlarını siyasi partinin ilçe teşkilatı olarak nitelendirmek yanlış.
ibb, iett, ido, ulaşım aş. vs.
ibb hadi bir derece seçimle geldiğinden dolayı akp nin politikalarını yansıtır
ama diğerlerinin görevi belli; ulaşım.
ps: birbrine bağlı olduğu, yönetcilerinin ibb tarafından görevlendirildiğini biliyorum. yalnız direk olarak parti teşkilatı şeklinde nitelendrimek yalnış.

ido sigarayı yasakladı gemilerde, ekşideki topic o yasaktan gaz alıp martıya simit atmaya serbest çağrışım yoluyla gönderme de olabilir aynı zamanda olmayada bilir.
açıkçası simit atma yasağına ben de olumlu bakmıyorum,

yalnız aklıma şu da geliyor; hayvanat bahçelerinde fındık fıstık atmıyın biz yediriyoruz hayvanları uyarıları var,
martılar normal beslenmesini yapıyorsa atılan simitler bozar hayvanı yani o diyet olayı mantıksız değildir. oraya gelene kadar neler var dersen haklı olduğunu söylerim.
hakkaten zararı varsa insana tesr gelse de doğru bir yasak derim onun dışı birşey varsa da işgüzarlıktan başka bişey değildir.
fazla bilgim yok martılar ve deniz seyehatı hakkında ama otobüs ve metro hakkında bir topic olsa tadınmaz yenmez :)
Mesaj tarihi:
@forgiver;o başlığın çıkış sebebini falan biliyorum ondan zaten kafalanıyor olabilirz dedim.

said:
ps: birbrine bağlı olduğu, yönetcilerinin ibb tarafından görevlendirildiğini biliyorum. yalnız direk olarak parti teşkilatı şeklinde nitelendrimek yalnış.
direkt olarak akp'ye yansır diye bi olay yok tabi. hani kazara martılara gıcık bi adam yüzünden alındıysa o karar, verilen tepkiyle bunun büyükşehir belediyesi tarafından düzeltilmesi gerekir.

üsküdardaki kırmızı bölge hikayesini hatırlayın bi, kadir topbaş orda veto edecem demişti hatırlarsanız. buna benziyor olay.

otobüs ve metro olayları karışık yalnız, metro için kredi arıyorlar, tünel açmak için 2 mil$ harcamayı planlıyorlar. optimum bir çözümü arayıp bulduklarını sanmıyorum açıkçası. bi de "akp düşmanları idoolojik suçlama yapıyolaaar" denmesi de ayrı komedi. suçlama idoolojik veya değil koy ortaya istatistiki verileri, yöneylem araştırmanı optimum çözümünü herkes sussun. ama yok. onun yerine bir acaip suçlamalar var.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:47 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bence bu olay İDO nun yeni taktiği...
Böyle dediler ya şimdi herkes "Hobarey martılara simit atmak yasaklanmış hadi gel deniz otobüsüne binelim martılara simit atalım" diycek, gitçek binicek, adamlarda parayı kırcak

Ehehe çakal bunlar yaa=))
Mesaj tarihi:
deniz otobüsünde simit atsan cama çarpar, dışarı çıkılmıo onda. mantık şöyle olabilir, madem simit atamıyorz, madem sigara içemiyoz neden deniz otobüsüne binmiyoruz?

hani şimdi "yolcularımız üşüyor" diye açık alanı da kapatırlarsa, al sana keyiflerden arındırılmış vapur ya da "yavaş deniz otobüsü". ama neye derman onu da bilmiyorum, bi cepten çıkar başka bi cebe koy. amacını açıklayamıyor.
Mesaj tarihi:
açıkcası bi yerde doğru bir karar...kuşlar beleş yemeğe alıştılar...balık vs. yakalıyorlarda simit daha cazip tabi..hoop havadan lokma ağzına düşüyor...

ama gel görki istanbul boğazında da balık bi yere kadar..simit atmakta apayrı bir zevk..özellikle birileriyle birlikte atınca...pehh..
Mesaj tarihi:
Martılara simit atmazsan sanıyomusun ki o martılar balık avlıycak? Hayır gidicekler çöpleri karıştırcaklar çöplerin arasından yemek yiycekler bu mu sağlıklı olan?

Beleş yemek No1: Simit
Beleş yemek No2: Çöp
Kasış yemek: Balık

Buna göre martılar simit bulamazlarsa 2. kolay yemek olan çöplere yönelcekler.

Ben martı olsam bu simit atmayı yasaklamaya çalışan tipleri bulur dalardım=)))
Mesaj tarihi:
lanet olsun a.k.p karsitlari, aslinizi inkar etmeyin. martiya cani veren allah rizkini da verir zaten bre munafiklar. sigara icmek de mekruh, kafirler. sol elle icin bi de sigarayi allahsiz kitapsizlar.

hangi yasak turk insanini durdurdu sorarim? insan hayati soz konusu olan yasaklar bile kimsenin umrunda degil. anca hevesli guvenlik gorevlileri bi iki laf eder, otesi olmaz o isin.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar eminönündeki balık ekmekçilerde kaldirildi artık dükkanda satılıyor.Bunlar istanbul'u istanbul yapan unsurlar.Yavaş yavaş değerlerimizi yitiriyoruz.Önce sokaklarda itlik yapan adamlarla uğraşsınlar simitle ugrasıcaklarına.Cık cık cacık olmaz
Mesaj tarihi:
arkadaşım vapurla seyehatin bir raconu vardır.ince belli bardaktan çay içip simidini yerken bir yandan da yediğini martılarla paylaşırsın...bu hareket engellenemez!
  • Yeni Oluştur...