Zopik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ... dostlar beni hatırlasın. Öyle görünüyor ki benimde yavaştan masadan kalkma vaktim gelmiş. Bir yere demir atıp hep orda kalmak olmaz değil mi ? Sevmeyenim sevenimden daha çok, onlara sokuşturduklarım yeter, unutamazlar hiç şekilde. Derdim sevenler unutmasın :) Elbet bi gün bi şekil görüşür, buluşuruz yine. Kendinize iyi bakın pati kılıklı pokumonlar sizi : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tanımıyorum, muhabbetimiz falan da olmadı ama güle güle, yolun açık olsun Zopik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 nereye yaa hişşş allaaa sen.. bana bak. nereye hakkatten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya işte şunu yapmayın ya... hergün biri gidiyo sewmeyenim sewenimden daha çok diosun...öle olur tabi...tanımıyorum hakkaten hiç de muhabbet etmedim ama sen gidersen ben gidersem ..pat pati paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Noldu bir tartışma sonucumu yapıosun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yolun acik olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 zipik, noluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gidene gel gidene git denmez amaa gidende gidiyorum demez,gelende geldim demez doğrusu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cık,denir bence gdiorum die. açık ola yolun zopik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hadi bakalim, umudum iyi ayrilmiş olmandan yana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yolun açık olsun... artık hız konusunda rakip tanımıyorum.(anladın sen anladın) bi de yolun açık olsun ne demek ya.. yolculuğa falan çıkmıyosun ki. :dile hayatından başarılar ve bilimum güzel şeyler diliyorum. GOTO dile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dur daha zopik, dergi tasarlıyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 eskilerden biri daha gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 zopik çok da eski sayılmaz aslında. ultimatr den kaç kişi kaldı ki tey tey nerde o eski bayramlar. güle güle madem. + zopik her zaman gönüllerdedir selçuk erdm saolsun (bilen bilir). [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 04:29 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 nereye gidio şmdi bu [spo]olmadı böle [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @Sly-One ; Sen yeni uye degil misin ? Nasil uye oldun yaa ? Uyelik kapali :P loL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Yolun açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar