Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'lı bir çocuğun sözü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşım anlattı bunu. Onlara bu yaz Amerikalı 10-11 yaşlarında bi çocuk gelmiş misafir olarak. Uzaktan tanıyolarmış galiba. Neyse bu çocuk Ege adalarını görmüş. Ona da işte orası Yunanistan Türkiye değil demişler.

Çocuğun tepkisi şöyle olmuş: "Siz neden o adaları almıyosunuz ki?"

Hoşuma gitti paylaşayım dedim. Hayat o kadar basit olsa...
Mesaj tarihi:
mahahahahha paspatur valla h,ç güleceğim yoktu. ahaha boşluğuma geldi birden :D

cocuğa anlatsaydınız bi zamanlar oralar bizimdi kaybettik sonra diye...
Mesaj tarihi:
alın işte bir amerikalı çocuktan ne söylemesini bekleyebilirsiniz ki?hangi memleketin sıpası olduğunu iyi belli etmiş.o herhalde dünyadaki tüm devletlerin kendileri gibi olduğunu sanıyor :D eğer dünyanın bir hakimi olmasaydı şu an ege bizimdi de işte bırakır mı amerikan iti :p
Mesaj tarihi:
çocukla çocukmu olcaz alllaaa siz yaa :) lazım olduunda alırız. biz şimdilik yunanistan o adlara daha çok yatırım yapsın güzelleştirsin die beklioruz.. ondan sonra hazıra koncaz. ça die alcaz. cirlop gibi kullancaz :)
Mesaj tarihi:
sonra aldığımızın ertesi günü pencereden içeri nükleer füze girişini izlerken görürsün kendini dragonmax :P *aklına savaş sahneleri gelir bağrışan insanlar , elindeki oyuncak tüfeği gerçek sanıp etrafa ateş ediyormuşcasına sesler çıkarır* HAYIRRR BURASI BIZIM MEMLEKETIMIZ ISGAL EDEMEZSINIZ! *blam* agh... vatan saolsun... kgghh....
Mesaj tarihi:
paspa yardın bizi gece gece aynen benim de boşluğuma geldi nerdeyse yere düşücektim :D

ya çocuğa siz uluşlar arası siyasetin nasıl işlediğini ve türkiyenin milli savunma politikasını söleyin yeter zaten :D elin amerikalısı hala eski kafa orayı nedne almıosunuz burayı neden alımosunuz :D oldu gözlerim doldu
  • Yeni Oluştur...