Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow-gold

priest_mert

Öne çıkan mesajlar

o yüzden sormuştum zaten.öle yapmayı düşünüyodum.sadece char banlanırsa iyi ama acc. giderse yaşamak için hiç bi nedenim kalmaz :P

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, priest_mert tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, priest_mert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1- blizz farkederse affetmez.
2- bunu yapacaksan serverdeki başka kimselerle paylaşma bunu, biri sana kıllığına şikayet edebilir.
3- gm ye mesaj atar. o zaman incelerler senin hesabı sakata gelirsin.
4- char deil ac.cbanlanır.
5- gold alma işini anlayamıyorum. bu oyunu oynuyorsak bişeyleri kendi başımıza başarabilmek daha doğru değilmi. beni yanlış anlama kişisel fikrim bu senin fikrinede saygılıyım.
6- oyun bana göre bir similasyon gibi. bi char açıp onu eğitiyoruz. geliştiriyoruz vs vs. zaten zevkide burda. böyle değişik yollarla oyundan çabuk sıkılabilirsin belki
Sosyal ağlarda paylaş

simdi soyle bisi var cogu az oynayan kimse ugrasip para kasmak istemez yok bwl yok mc derken haftada 1 veya 2 aksam kendilerine kaliyor bu zamanlardada kassan kassan ne kadar kasarsin allah kerim :).veya kendini guild icin vermis olan bi kimse talenti degistirir dmg veremez hale gelir acil para ihtiyacida cikince onrek bg lerde exalted veya acin enc. parasi gibi . bu nedenlerden dolayi gold satin almak isteyebilir dogal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

yani zevkten almıyorum zaten.öss ye hazırlandığım için sadece raidlere katılabiliyorum.bu yüzden vakit yok tabi.doğrusunu sölemek gerekirse suan majordomo dayız fakat kesmemiz biraz zaman alıcak.bende başka bi guild le anlaşıp onlarla beraber domo yu kesmek istiyorum eye of divinty için.bide eye of shadow almam grekiyo ki bizim serverın ah sinde 250g.suan hala kararımı vermedim ama bu paraya cok ihtiyacım war.eğer charım banlanırsa hem gold a verceim para hemde bütün emeklerim gitmiş olucak :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ciddi manada gold satmıs bir oyuncuyum.Acıyorsun tradeyi veriyorsun parayi birşey olmuyor.

Dikkat!Para almak isteyen arkadaş 1k gold(120 mılyon desek) kazanabileceği birim zamanda daha fazla para kazanıp gold alabilir.Lakin para kas epic back yaptır para kas epic at al bunlar iman gevretici unsurlar arasında yer almaktatir.Server değiştirmesem seni tatmin edecek kadar goldu satardım sana şimdi v ile baslayan yeni serverde oynamayı dusunuyorum 0dan.Alt charlarıma her lvl için silah,malzeme ve erzak sağlayan ben şimdi vendordan aldıgım baba yadigari 4dps silah ile çarpışıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...