priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 herkese merhabalar internet üzerinden wow-gold satın almak istiyorum ve tabiki doğruluk ve güvenlik açısından endişeleniyorum.eğer bildiğiniz doğru düzgün siteler varsa yazarsanız cok sevinirim.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ige.com en güvenlisi budur ama artık sadece satanlar değil alanlarda cezalandırılıyor. guild den bi arkadaşım bu yüzden banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 igxp.com dan al paypal 1 gun ıcınde maıl atıyorlar guild dkp diye :D banlanmak ıstemıyorsan 1k gold un uzerındekı parayı 2-3 gune bolup degısık charlarla parca parca atıolar. tek sefer 5k gold alırsan adamlar anlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 igxp.com pahalı geldi bana.o yüzden ige.com'u tercih etcem sanırım.fakat 2 sorum var. 1)ige.com,igxp.com gibi parayı bölüp yolluyo mu? 2)paypal tam olarak nedir?yararlımıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Al ben sipariş ettim dün bugun gelmiş http://www.vvme.com/en/index.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hm peki bu banlanma olayı hakkında bi bilgin varmı?yani cok büyük miktarda aldığım zaman bi sorun olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ige.com 30dk da gönderiyor genelde valla ben olsam 1 gün sabredemezdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 heheh :) açıkçası tereddütte kaldım çünkü bu kadar emek verdiğim charın banlanmasını istemiyorum.o yüzden bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.bu arada char mı banlanır yoksa account mu?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 lvl 1 char ac. onun adına yollat 30 dakkada gelıyorsa al parayı maın char a yolla. sonra sıl charı. gene takıp edılebılır ama kısmeten daha guvenlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o yüzden sormuştum zaten.öle yapmayı düşünüyodum.sadece char banlanırsa iyi ama acc. giderse yaşamak için hiç bi nedenim kalmaz :P [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, priest_mert tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:59 tarihinde, priest_mert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Valla gidermi gider orası risk ama çoğu kişi alıyor aldım bende gidersede gider yani .:) belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 işi şansa bırakmak istemiyorum acıkcası.ama bişey olmaz gibi geliyo bu kadar insan alıyosa. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aglamayasin sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya bu senın gold işi ülke sorunu oldu alda bizde rahatlayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 char banlanmaz account banlanır haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Baska char acip ona aktarsan bile cakarlar, accountu banlarlar sonucta. O yuzden o level 1 chara aktarip ordan maine aktarma isini yapma, anca kendini kandirirsin Blizzard yemez, bolup bolup alabiliyosan oyle al daha garantili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1- blizz farkederse affetmez. 2- bunu yapacaksan serverdeki başka kimselerle paylaşma bunu, biri sana kıllığına şikayet edebilir. 3- gm ye mesaj atar. o zaman incelerler senin hesabı sakata gelirsin. 4- char deil ac.cbanlanır. 5- gold alma işini anlayamıyorum. bu oyunu oynuyorsak bişeyleri kendi başımıza başarabilmek daha doğru değilmi. beni yanlış anlama kişisel fikrim bu senin fikrinede saygılıyım. 6- oyun bana göre bir similasyon gibi. bi char açıp onu eğitiyoruz. geliştiriyoruz vs vs. zaten zevkide burda. böyle değişik yollarla oyundan çabuk sıkılabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 simdi soyle bisi var cogu az oynayan kimse ugrasip para kasmak istemez yok bwl yok mc derken haftada 1 veya 2 aksam kendilerine kaliyor bu zamanlardada kassan kassan ne kadar kasarsin allah kerim :).veya kendini guild icin vermis olan bi kimse talenti degistirir dmg veremez hale gelir acil para ihtiyacida cikince onrek bg lerde exalted veya acin enc. parasi gibi . bu nedenlerden dolayi gold satin almak isteyebilir dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yani zevkten almıyorum zaten.öss ye hazırlandığım için sadece raidlere katılabiliyorum.bu yüzden vakit yok tabi.doğrusunu sölemek gerekirse suan majordomo dayız fakat kesmemiz biraz zaman alıcak.bende başka bi guild le anlaşıp onlarla beraber domo yu kesmek istiyorum eye of divinty için.bide eye of shadow almam grekiyo ki bizim serverın ah sinde 250g.suan hala kararımı vermedim ama bu paraya cok ihtiyacım war.eğer charım banlanırsa hem gold a verceim para hemde bütün emeklerim gitmiş olucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ben ciddi manada gold satmıs bir oyuncuyum.Acıyorsun tradeyi veriyorsun parayi birşey olmuyor. Dikkat!Para almak isteyen arkadaş 1k gold(120 mılyon desek) kazanabileceği birim zamanda daha fazla para kazanıp gold alabilir.Lakin para kas epic back yaptır para kas epic at al bunlar iman gevretici unsurlar arasında yer almaktatir.Server değiştirmesem seni tatmin edecek kadar goldu satardım sana şimdi v ile baslayan yeni serverde oynamayı dusunuyorum 0dan.Alt charlarıma her lvl için silah,malzeme ve erzak sağlayan ben şimdi vendordan aldıgım baba yadigari 4dps silah ile çarpışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1k gold 87YTL ye satılıyor. Geçen gittigidiyorda warcraft diye aratıyım dedim 1k goldu 140YTL ye satan arkadaşlar mevcut. Ayıp ayıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hadi 100-110 dese ok tamam verilirde 140 cok fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Char kastırdım, para aldım gene para aldım birşey olmadı daha. Ama her seferinde gerildim o ayrı :) Tek seferde çok yüksek miktar transfer yapmasınlar söyle veya daha basiti belli bi saatte buluşun elden trade etsin sana 100er 100er daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar