Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiksilver'ın "Board Short" mayoları...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Alakasız aklıma geldi. Yazın kendime mayo bakarken Quiksilver'ın gözüme oldukça "c00l" gözüken "board short"'ları takıldı. Yeni sezon, yurt dışında propüler derken alayım dedim.

Ama oda ne! Mayo'nun içinde astar yok. Tabi durum garibime gitti ve o sırada zaten muhabbet etmekte olduğum QS çalışanına sordum durumu "sorun yaratır mı (!) acaba?" diye. Bana tabi yok valla hiç sorun olmaz yanıtını verdi.

Ama tabi yazlık mekan... Sahil, deniz, güneş üçlemesine eklenen bikinili kızlar olayı oluyor. Bazı kızlar oluyor ki tabi erkeğiz, genciz, kanımız kaynıyor. Kaynayan kan hücum edecek yeri buluyor.

Sorun şu ki önceki normal short mayoların astarı sayesinde kurtarılabilen durumlar Board Short'ların dizaynı sayesinde facia durumlara dönüşme eğilimi gösteriyor.

Bu board short'ların olayı nedir diye söyleniyor insan. Cool olacağız diye madara mı olacağız.

Sabahın köründe ufacık alkolün verdiği "herşeye gülme" modunda bu olayı forumda tartışalım dedim. Sizce nedir bu mayonun olayı? yada Çözümü? Quiksilver ne yapmaya çalışıyor? Yoksa gavur dizaynı Türk delikanlısına uymuyor mu?

Garbage'lık mı acep?
Sosyal ağlarda paylaş

İçinde astar olmayışının sebebi içine mayo giymen gerekmesi.
Yani normal bi mayo giyiceksin içine o short mayoyu giyiceksin bide düşürüceksin short u hafif mayonun bi kısmı görünücek kıçındada billabong yazıcak tamam işte surf board unuda aldınmı ilk ucakla CA dasın =P
yaz olsa gösterirdim şimdi uzun iş giymesi bulması =)

edit : slip demiyim şimdi millet yanlış anlar lol

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 13:12 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah cidden oturulmuyor zaten. Ya aslında oturuluyorda yani bir an oluyor zor durumlara düşüyorsun.

Bu işin sırrını L.A.'e falan gitmeden öğrenemeyecekmiyiz ya, hiç bir site bişey demiyor :D. Bir sitede description var oda astarsız ve rahattır diyor :D.

Yok azimliyim çözücem sırrı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slip giyip ustune shortu giyiyosun, sorun kalmiyo.

Ben de böyle kısa tayt gibi mayolar war baldırları kaplıyo onlardan giyip üstüne dize kadar mayo giyorum bişi olmuyo.
Bide böyle uzun taytlar war bende war şahsen surf veya su kayağı wakebord yapmiyan için tavsiye etmem çok sakıncalı !!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...