SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bunun tam anlamını bilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bizim bir arkadaş vardı ezik biz ona bay baş derdikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 salak gibin bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Tatarcadan gelme olup, tam ceviri 'yağ baş- yağ kafali". Kullandigin cumleye bagli olarak, şapşal,salak, akli havada anlaminda kullaniliyor galiba :P. Bir tatar olarak bende çözemedim gerçekten uzun zamandir duymamıştım bu kelimeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 angut demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sozlukten boyle bişey buldum ayrıca vikipedi'den bu var, google daha cok sonuç verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tmm dory ezdin saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Doğru biliyormuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Şu anlamda kullanınca daha tatlı oluyor. (günlük dalgınlık, vs.) -Caner ya bugün maybaşlığın üzerinde be abi -3 saat uyudum hocam ondandır [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:42 tarihinde, dufrasne tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ezmedim, istemedim:'( ben yardımcı olmak ama.. puuuffch.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 maybaş desen daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evet tatarcada salak veya aklı havada manasında kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Maybach var araba markasi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 baywatch var dizi markası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 maybaşın ne olduğuna burdan bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tatarlarin kullandigi bir de matüv vardir. biraz daha sevgi dolu bir sekilde salak deme seklidir. genelde anneler cocuklarinin garipliklerine filan soyler. yani en azindan benim annem oyle yapiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Matüv?? one be? Bi kere kelime Tatarca, öz Türkçe herşeye aykiri :P. Yontma bi kelime olmuş sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yazilisi yanlis olabilir ama kulaga oyle geliyor. ben de ozturkce demedim ki zaten tatarca dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 daverc said: pati § 05 Nisan 2006, Çarşamba - 00:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Maybach var araba markasi :p Araba değil o, ona araba demek hakaret etmektir, ne blim Pink Floyd'a müzik grubu, Ronaldinho'ya futbolcu demek gibi bir şey ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bu arada galiba cevabım biraz agresiv olmuş kusura kalma. Amacım o değildi gerçekten. Tatarca, Türk kökenlidir yapım, çekim, eklerinin dizilişi çekimi, çoğu kök biraz lehçe değisimiyle hemen hemen aynıdır.(Lehçe değişimleri, yaşadıklari değişik ülkelerde yaziyada geçmistir.). Tatarca bizim Türkçemizden daha katı, daha kaba bir dildir. Ondan dolayı "Matüv" gibi bir kelime tatarcadan çok uzak gibi geldi bana. Belki ben yanlış biliyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 mal gibi 1 şey de insanın aklına araba geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dory bn ynlş anladım o zmn sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 çok yağlı bi vücuda sahip bi hayvan die biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar