Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcalion + Supradyn = ???

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Ben her sabah bir arcalion ve bir supradyn yutuyorum 2 haftadır. bu komboyu ben icat ettim bu arada. 2 haftadır günde beş beş buçuk saatlik uykuyla geziyorum uykum gelmiyo, sabah uyanınca da başta biraz sersemlik oluyo sonra haplarımı yutuyorum 1 saate yine fişek gibi oluyorum. bi şikayetim ok uyumak fln istiyor değilim ancak bu neden oluyor? bi sinerji mi var, var ise zararlı mıdır sevgili patiler?
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç gün arcalion almıştım, miskinlii alsın üstümden diye.
Valla tek yararı, evdekilere "bu ilaç bana dokundu başım dönüyo bugün dershaneye gidemicem" diyerek evde kalmamı sağlamak oldu. Enerji falan almadım yani.
Gerçi belki de iki üç günlük kullanımda etkili diildir.

Bi de supradyn kalple ilgili bi ilaç diil miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat uyku ergen birisi icin zaten yeterli ilaca falan gerek yok .

ayrica vitamin de olsa en masum ilac bu ilac pazarlama teknigiyle sunulsa da ilac dedigin kimyasal maddedir . doktor karari olmadiktan sonra yutmamak vucudu gereksiz yere hirpalamamak gerekir .
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
uyanık kalmak için kafein alsan da yeterli
ilaçla bünyeyi yormaktansa
sabah kalktıgında şekersiz ve sütsüz 1 tatlı kaşıgı neskafe koy kupaya, yarım su koy zift gibi olsun
iç onu direk ayaktasın

kola da cafein içerir kahve üstüne kola koyarak içersen 2 saatlik uyku bile yeter bikaç gün ama bünyeyi bozuyo bir süre sonra hasta olabilirsin (az uyku nedeni ile).

ilaçla alacagın vitaminleri doğal yolla alman daha iyi en azından herşeyin fazlası zarar, bende 6-7 sene önce bi dönem supradyn alıyodum sürekli sonra bırakmıstım

gerek yok, portakal suyu iç seviyorsan nestlenin mısır gevregi var 8 vitamin içeriyor sütle karıştırıp içersen oldukça iyi gelir.

ama süt uyku getirir :) ben mesela mısır gevregi koyup üstüne bal veya vişne reçeli bi yemek kasıgı atıyorum üstünede süt. tamamdır düz duvara tırmandırır.
Sosyal ağlarda paylaş

dyna bende hiç işe yaramıyo onlar ? : p

Qui'nin konu hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Çok büyük bir problem bende ki uyku dengesizliği ve aşırı yorgunluk. Şu sıralar bana sene kaybettirecek riskli dönemleri atlatmak için hemen herşeyi deneyebilirim bu gidişle.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kesinlikle kahve içilmemeli. uyku durumdan çıkan kalp e nos takmak gibi birşey sabah kafein almak. çok zararlı. bir adet elma yiyin, kahveden daha çok ayık tutacaktır.

edit : @zopik, spor yapmanı öneririm dinç tutar insanı, gerçekten.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 16:42 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kafein beni titretiyo bi yerden sonra. geçen dönem bi kimya sınavı vardı 2. derste. nöbetçiydim o gün gece de hiç uyumamıştım. sınava girmeden önce gidip 3 bardak kahve aldım hepsini tek yudumda içtim sınava öyle girdim. ellerim deli gibi titremeye başladı. normalde de titrer ama bu aşırıydı. neyse baktım ki kalem tutamıyorum bıraktım kağıdı. sonra bi arkadaş alıp kağıdımı doldurmuş gerçi ama :P

bi tatlı kaşığı kahve ve yarım bardak kahve bişi yapmaz heralde. ki bazen tatlı kaşığıyla kahve yediğim oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar gelip geçicişeyler beyler. bakın ben 15 senedir deli gibi kola içerim bünye alıştı artık kafeine kola+ kahve kombosunu denedim başladım derse 1 saat sonra direjk uyuum yani bi yerden sonra alışıyosun o sebeple en iyisi erken yatıp erken kalkmak bunu ilaçla olacağı yok . senin beynin uykudan çalışmıyosa çalışmanın ne anlamı olabilir ki zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Hazır konusu açılmışken ben her gün yaklaşık olarak 6 saat uyuyorum ama sersem gibiyim gün içinde. Özellikle ders esnasında veya çalışırken. Hatta genel de ne zaman oturursam. Kahve işe yarıyor ama ne bilim başka bişi var mıdır? tansiyondu aşırı tuzdu?
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı kafein vücudda sinir uçlarını uyarır. Algıda (mental) olumlu bir değişime neden olmaz. Sadece ısıyı, sesleri normalden biraz farklı algılamak - ki biz farkına bile varmayız genelde- sizi biraz daha sinirli ve huzursuzluğa bağlı olarak hareketli kılabilir.

Hepimiz biliyoruz ki günümüzde hayat gerçekten zor. 2000 sene önce keçisini sağıp, tarlasını ekmekten başka derdi olmayan insanlık trajik bir değişim içersinde. Okula girmem lazım, dersane sınavlarına hazırlanmam lazım, iş bulmam lazım, dil öğrenmem lazım vs vs vs bir sürü batı tarzı hayat dayatması altında zor günler geçirebiliyoruz.

Bırakın bu hapları, gingsengleri, kafeinleri. Yaşam şeklinizi gözden geçirin. Uyku saatlerinize kesinlikle dikkat edin. Kendinize göre bir saat belirleyin ve o saatte yatakta olun. Ders başında, arkadaş muhabbetinde, bilgisayar karşısında sakın bu saatten taviz vermeyin. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. Baharat, tuz kullanmayın, az et yiyin (ama mutlaka yiyin),bol yeşillik, kararında alkol, sigaradan uzak durun. Gazlı içecekler, çikolata vs bırakın.

Kendinize hobi edinin. Hobi demek günün belli saatlerini o işe ayırmak demektir, boş vakitlerde yapılan vakit öldürme amaçlı aktivite değildir. Bir gemi maketi alın, günde yarım saat onla uğraşın. Bazı günler parça bile yapıştırmayın, bittiğinde nasıl olacağını düşünün, açık denizde dalgalarla boğuşurken hayal edin kendinizi valla yapın böyle şeyler vakit ayırın kendinize.

Ha daha da mı uyumadın? Doktora gidin. Uyku düzeni sağlık için çok muhim, ihmal etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...