Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori Kitabınız

elesso

Öne çıkan mesajlar

wilbur smith in nehir tanrısı superdir..diger kitapları da iyidir ama malesef hepsi birbirine cok benziyor.yani yapılacak okunan 2 guzel kitaptan sonra 3. yu almamak.zaten adam afrika manyagı butun kitapları afrikada geciyor.
nehir tanrısında asmıs kendini.okuyup da begenmeyeni henuz gormedim.siddetle tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ahmuriel, 11 July 2003 21:05 tarihinde demiş ki:
Shibumi yazarı Trevanian[hline]-

eheh su an okuom onu..dah dogrusu yaklasık 6 7 ay once aldm yeni sıra geldi..
gerci ben su an kac kitap okuom aynı anda ya kafam karıstı..
bi made in japan sony baskanın kaleminden sony ve japonyanın hikayesi,shibumi,tolkien vss..[hline]aente is alone on this way..
aente aka banshee..
mycq:110299655
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kaadar okuduğum en etkileyici kitap glen mealde nin Kar Kuduadlı eserı stalİnin ölümü altında yatabbilecek gerçekleri anlatıyo komplo teorisi gibi bişey mükemmel bir kıtap eğer beni bayar okuyamam dersen (kitap 700 sayfa kadar) H.P. Lovencraft'ın Lovecrafttan Üç Öykü kitabındaki charles dexter ward vakası bölümünü okuyabilirsin kısa bir hikaye birazda hayalgücün genişse baya etkileyici bir hikaye okumuş olursun tavsiyelerım boş değil[hline]Bring me to life Gıcırtılı Dizeler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bilim Kurgu Sevenlere
Dune Serisinin tamamı
Brama Bahçesi Serisinin tamamı
Ergenlik Ayini
FRP Sevenlere
Dragon Lens serisi ve aynı yayın evi tarafından yayınlanmış diğer kitaplar
Yüzüklerin Efendisi serisi
Eski Fransa dönemini anlatan bir seri varki elinize aldığınız zaman asla bırakamazsınız yaklaşık 10 cilt mutlaka okunmalı
Pardayanlar[hline]Ne ağLayacaK KaDar GünaHKarım Ne GöKLere ÇıKaBiLecek KaDaR MasuM.
Ne GeÇMişte YaŞaDıKLarımdan HuZurSuzuM Ne ŞuaN YaPTıKLarıMDan Mutlu.

By: Aziz
Sosyal ağlarda paylaş

Arloaax hakli valla super kitapti o :) bitirmemistim ama olsun

CIddi cevaplayalim:
-Margaret Weis yengemin yazdigi tum kitaplar, DL, DG, DW serileri yane, gerci DW de karakterleri lezbiyenlige dokturdu sinirimi bozdu bir kitap
-Douglas Adams, "Time is an illusion, lunchtime barely so", asmis kisiliktir.
-Terry Pratcherr, bu amcamin da kelime oyunlarini bulmak imkansiz baska bir yerde, bir de tarihle dalga gecmemis ki yazarken, e okuruz!
Kimse saymamis gerci bu artik bilincaltindadir, LoTR a zarar veren sag konmaz, herhangi bir LOTR cilti ilk gunku kadar saf, narin ve puruzsuz (OHA) kalmalidir, cam cerceveler icinde, tozdan uzak ortamda buyutulmelidir.

Icine sigara paketi koymak icin LOTR cilt kesenler, oyulmalidir![hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

A. De. Saint EXUPLERY(kesin yannış yazdım) - SAVAŞ PİLOTU

"Mermiler yanımdan bir arı vızıltısı gibi geçerken kardeşim beliriyordu o bulutta" (kitaptan alıntı)

Bir azizin savaş pilotluğunda yazdığı hayatı...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

lotr diycem de
okumayan kalmamıştır heralde[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 23 August 2003 15:53 tarihinde demiş ki:
lotr diycem de
okumayan kalmamıştır heralde[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi

Bir de Fight Club[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...