RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 lafı bile olmaz bir insana daha Grange okutmak bir zevk benim için[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 wilbur smith in nehir tanrısı superdir..diger kitapları da iyidir ama malesef hepsi birbirine cok benziyor.yani yapılacak okunan 2 guzel kitaptan sonra 3. yu almamak.zaten adam afrika manyagı butun kitapları afrikada geciyor. nehir tanrısında asmıs kendini.okuyup da begenmeyeni henuz gormedim.siddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 said: Ahmuriel, 11 July 2003 21:05 tarihinde demiş ki: Shibumi yazarı Trevanian[hline]- eheh su an okuom onu..dah dogrusu yaklasık 6 7 ay once aldm yeni sıra geldi.. gerci ben su an kac kitap okuom aynı anda ya kafam karıstı.. bi made in japan sony baskanın kaleminden sony ve japonyanın hikayesi,shibumi,tolkien vss..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 16 günde bi stephen king in buick 8 ini okuyabildim, hll bana :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 şu ana kaadar okuduğum en etkileyici kitap glen mealde nin Kar Kuduadlı eserı stalİnin ölümü altında yatabbilecek gerçekleri anlatıyo komplo teorisi gibi bişey mükemmel bir kıtap eğer beni bayar okuyamam dersen (kitap 700 sayfa kadar) H.P. Lovencraft'ın Lovecrafttan Üç Öykü kitabındaki charles dexter ward vakası bölümünü okuyabilirsin kısa bir hikaye birazda hayalgücün genişse baya etkileyici bir hikaye okumuş olursun tavsiyelerım boş değil[hline]Bring me to life Gıcırtılı Dizeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 raistlin eğer glen mealdeninin brandenburg adlı k,tabını evdiysen kar kurduna bayılacaksın nazi altınlarından çok daha eylenceli bir konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azap Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bilim Kurgu Sevenlere Dune Serisinin tamamı Brama Bahçesi Serisinin tamamı Ergenlik Ayini FRP Sevenlere Dragon Lens serisi ve aynı yayın evi tarafından yayınlanmış diğer kitaplar Yüzüklerin Efendisi serisi Eski Fransa dönemini anlatan bir seri varki elinize aldığınız zaman asla bırakamazsınız yaklaşık 10 cilt mutlaka okunmalı Pardayanlar[hline]Ne ağLayacaK KaDar GünaHKarım Ne GöKLere ÇıKaBiLecek KaDaR MasuM. Ne GeÇMişte YaŞaDıKLarımdan HuZurSuzuM Ne ŞuaN YaPTıKLarıMDan Mutlu. By: Aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 C++ in 21 days :) Saka maka iyi tatiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 valla arlooax, espri diye söylemişsin ama benim yapmadığım birşey değil bu dediğin :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Gen bencildir[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 danielle steel den YÜZÜK! stephen king den MAHŞER! ahmet ümit KAR KOKUSU![hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ases Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 weis-ölüm kapısı serisi mario puzo-omerta grange-bütün kitapları[hline]we are not the ones to blame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Arloaax hakli valla super kitapti o :) bitirmemistim ama olsun CIddi cevaplayalim: -Margaret Weis yengemin yazdigi tum kitaplar, DL, DG, DW serileri yane, gerci DW de karakterleri lezbiyenlige dokturdu sinirimi bozdu bir kitap -Douglas Adams, "Time is an illusion, lunchtime barely so", asmis kisiliktir. -Terry Pratcherr, bu amcamin da kelime oyunlarini bulmak imkansiz baska bir yerde, bir de tarihle dalga gecmemis ki yazarken, e okuruz! Kimse saymamis gerci bu artik bilincaltindadir, LoTR a zarar veren sag konmaz, herhangi bir LOTR cilti ilk gunku kadar saf, narin ve puruzsuz (OHA) kalmalidir, cam cerceveler icinde, tozdan uzak ortamda buyutulmelidir. Icine sigara paketi koymak icin LOTR cilt kesenler, oyulmalidir![hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Knight of the Black Rose The Call of the Chtulhu[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Ahmuriel, 11 July 2003 21:05 tarihinde demiş ki: Shibumi yazarı Trevanian[hline]I take the path less traveled. +1 nide çook sevdiğim bi kitap Gnole..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ingvar ambjornsen'in beyaz zenciler ve insan postuna bürünmüş köpek.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 A. De. Saint EXUPLERY(kesin yannış yazdım) - SAVAŞ PİLOTU "Mermiler yanımdan bir arı vızıltısı gibi geçerken kardeşim beliriyordu o bulutta" (kitaptan alıntı) Bir azizin savaş pilotluğunda yazdığı hayatı...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Volfied, 13 August 2003 02:20 tarihinde deseymiş ki: -Terry Pratchett[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konusu cok agir olsada cok akici ve cok güzel bir kitap, Ayn Rand - The Fountain Head ( Hayatin Kaynagi ). Yaklasik 800 sayfa ama guzeldir.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 lotr diycem de okumayan kalmamıştır heralde[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Arada yazilmis olabilir ama gene yaziyim dedim.. Dostoyevski - Kumarbaz[hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_p Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Sana onerebilecegim kitaplar sunlar ejderha mizragi serisi olabilir.Shannara serisi ve dragonlance olabilir bunlara bak arti fantastik olmasada mavi dunya yi okuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 steinbeck - fareler ve insanlar cok iyidir yani kucucuk kitabin sonunda aglamistim. bilim kurgu olarak rama veya dune. surukleyici ama light olsun diyosaniz sibumi iyidir[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Infernal_Reborn, 23 August 2003 15:53 tarihinde demiş ki: lotr diycem de okumayan kalmamıştır heralde[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Bir de Fight Club[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Silmarillion ----->> J.R.R. TOLKIEN'den okuyorum.. bilmeyenler için; Elf lerle insanların yaratılışlarını konu almış. çok güsel bir kitap okunmasını tavsiye ederim.. [Bu mesaj Invader tarafından 29 August 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar