elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 tatile gidiyorum bir iki gün içinde,kesin okunmassa olmaz diyceğiniz kitap varmı,kitap okucam 15 gün boyunca[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 utopia-thomas moore.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kesin okumuşsundur ama: Anayurt Sürgün ........... Güz Alacakaralığı......... Yüzük Kardeşliği........... Ruhdöveni .............. Oyuncunu el kitabı :) Selçuk Erdem :) ee ama tatilde de kitaplara gömülme. hani güneş, kumsal, deniz, kızlar falan. olur ya canım..[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hmm death gate cycle. 2 günde 1 tane okusan 1 gün deniz kum güneş we kızlara ayırabilirsin.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Huma[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Savaş Pilotu - Aude D. Saint Explurey gibi bişi ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ejderha mızraği-kış gecesi[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 lotr serisi tabiki bence,hala okumamıs olan varsa tavsiye ederim.. stephan king dream cathcer[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bak küçükken okumuştum ama çok güzel bişi Matilda dalga geçmiyom gerçekten çok güzel bişi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 July 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yiğit Okur-Hulki Bey ve arkadasları 6-7 Eylul donemine ışık tutan bir kitap Hakan Akdoğan-Gölge Yaşatan psikolojik batağa düşmüş bi insanın hayatını ve kahramanın yazdığı bir kitaptan alınan kesitlerle bence çok hoş bi kitap[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Shibumi yazarı Trevanian[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Elf Queen of Shannara: The last true elf? - Terry Brooks Serisinin üçüncü kitabı bu güzel tabi baştan başlarsan daha iyi bide dark elf legacy güzel - R.A Salvatore[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu shannara serisi kadar konu sikintisindan siyrilamamis bir seri de yoktur herhalde. ilk 3 kitap tolkien in sadece isimlerinin ve yerlerinin degistirilmis hali gibi birseydi. ben hic tavsiye etmiyorum. ama karar sizin tabiki.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 July 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Çok zor bi soru ama birinciliği Douglas Adams-Hitchiker's Guide to The Galaxy alır[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 o kadar yazmışsınızda hiç kimse ne tür sevidğini ya da belli bir türe göre sınırı koymuş mu biri nietzcse(yanlış yazdım biliyorum) demiş öteki grange demiş diğeri margaret weis biraz sınır koysak iyi olur ben şahsen hayatımın kitaplarından biri olarak kabul ettiğim TAş Meclisini öneririm ama biraz tür sınırlaması koyayım hafif polisiyew tarzında fantastik gerilim (çok güzel bir türdür) Jean-Cristophe Grange- Taş Meclisi ondan sonra biraz daha polisiye tarza kayarsak büyük sürprizleri ve az da olsa gerçeğe dayanan ve bazı yerlerde "harbi olabilir mi" ve "ohaa!!!" tepkilerini verebildiğiniz bir kitap daha ki kendisi bence alemin en güzel yazarlarından birisidir Glenn Meade-Brandenburg biraz fantastik kurguya kayarsak özellikle gerilimi ve akıcı hikayesiyle yine seni yerinden kaldırmayacak kitaplardan biri biraz da korku türüne giriyor ve bence RAvenloft ta şu ana dek çevirlmiş en güzel kitaplardan biri(BENCE) ????(şimdi unutlur mu bu isim yaa)- Ben Strahd, Azalin'le Savaş aslında daha çok kitap var ama şu anda aklıma gelmiyor bu arada dragonlance veya forgotten realms da yazılabilir buralara ama ben özellikle tek kitaplık serileri seçtim vs. vs.[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Simyacı - P. Coelcho[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 simyacıyı seven mevlananın mesnevisine bayılır herhalde...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 felsefik, ağır kitaplar niye koydunuz şuraya yahu, eho. yaz sıcağında ağır kitap okunur mu, bayar, kitap okuma hevesini öldürür. alacaksın eline otostopçu'nun galaksi rehberi'ni bir arkadaşın dediği gibi(ingilizcesini yazmış arkadaş), paşalar gibi sürüklene sürüklene okuyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Git kendini fazla sevdirmeden... Bu kitap güzeldir okuyunuz okutunuz...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 raistlinn çok övdü diye alıp okudum taş meclisini,baya güzel... saol raist hehe :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Robert Ludlum'utavsiye edebilirim. Mesala Prometheus'un İhaneti,Hades Dehşeti[hline]gülümseyen bir yüzle yeni doğan güneşe döndüm yüzümü;bugünkü savaşımı da kazanabilmek ümidiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mulksuzler-Ursula (bılımkurgu) Shibumi (polisiyemı dıyım ne dıyım)[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bilim kurgu - Stephen King : Kara Kule Fantastik - David Eddings : Elenium Serisi Biyografi - Stefan Zweig : Macellan Roman - Aziz Nesin : Gol Kralı Tarihi - Oral Sander : Siyasi Tarih Araştırma - M. Ali Birand : 12 Eylül[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Terry Pratchett'tan MORT'u al neden dersen kitap komik fln cok eglenirsin tatilde oyle agir felsefe fln okunmaz ,yada cok surukleyici TAS MECLİSİ flnda okunmaz cunku bu kitaplarin icine dusersein tatilin duzgun tadi cikmaz havuzun sefasini cikardiktan sonra morttan okudugun bi kac sayfa hem seni guldurur hemde tatil rahatligini arttirir. gecen yaz sibumiyi okuyodum havuza atladiktan 5 dakka yuzdukten sonrta off ne olcak acaba fln diyip kosa kosa eve geri donuodum yani anla..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Şibumi güzel gerçekten. O adamın güzel kitapları var. Çok geyik ama sürükleyici. Katya'nın Yazı da fena kitap dilidi. O kadar uçuyo ki adam inandırıyo bi yerden sonra. Kitabı kapatana kadar...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar