Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori Kitabınız

elesso

Öne çıkan mesajlar

kesin okumuşsundur ama:
Anayurt Sürgün ...........
Güz Alacakaralığı.........
Yüzük Kardeşliği...........
Ruhdöveni ..............
Oyuncunu el kitabı :)
Selçuk Erdem :)

ee ama tatilde de kitaplara gömülme. hani güneş, kumsal, deniz, kızlar falan. olur ya canım..[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Yiğit Okur-Hulki Bey ve arkadasları 6-7 Eylul donemine ışık tutan bir kitap
Hakan Akdoğan-Gölge Yaşatan psikolojik batağa düşmüş bi insanın hayatını ve kahramanın yazdığı bir kitaptan alınan kesitlerle bence çok hoş bi kitap[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

Elf Queen of Shannara: The last true elf? - Terry Brooks

Serisinin üçüncü kitabı bu güzel tabi baştan başlarsan daha iyi bide dark elf legacy güzel - R.A Salvatore[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu shannara serisi kadar konu sikintisindan siyrilamamis bir seri de yoktur herhalde. ilk 3 kitap tolkien in sadece isimlerinin ve yerlerinin degistirilmis hali gibi birseydi. ben hic tavsiye etmiyorum. ama karar sizin tabiki.[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 12 July 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar yazmışsınızda hiç kimse ne tür sevidğini ya da belli bir türe göre sınırı koymuş mu
biri nietzcse(yanlış yazdım biliyorum) demiş öteki grange demiş diğeri margaret weis

biraz sınır koysak iyi olur

ben şahsen hayatımın kitaplarından biri olarak kabul ettiğim TAş Meclisini öneririm ama biraz tür sınırlaması koyayım
hafif polisiyew tarzında fantastik gerilim (çok güzel bir türdür)
Jean-Cristophe Grange- Taş Meclisi

ondan sonra

biraz daha polisiye tarza kayarsak büyük sürprizleri ve az da olsa gerçeğe dayanan ve bazı yerlerde "harbi olabilir mi" ve "ohaa!!!" tepkilerini verebildiğiniz bir kitap daha
ki kendisi bence alemin en güzel yazarlarından birisidir

Glenn Meade-Brandenburg

biraz fantastik kurguya kayarsak

özellikle gerilimi ve akıcı hikayesiyle yine seni yerinden kaldırmayacak kitaplardan biri
biraz da korku türüne giriyor ve bence RAvenloft ta şu ana dek çevirlmiş en güzel kitaplardan biri(BENCE)

????(şimdi unutlur mu bu isim yaa)- Ben Strahd, Azalin'le Savaş

aslında daha çok kitap var ama şu anda aklıma gelmiyor

bu arada dragonlance veya forgotten realms da yazılabilir buralara ama ben özellikle tek kitaplık serileri seçtim vs. vs.[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş

felsefik, ağır kitaplar niye koydunuz şuraya yahu, eho.
yaz sıcağında ağır kitap okunur mu, bayar, kitap okuma hevesini öldürür. alacaksın eline otostopçu'nun galaksi rehberi'ni bir arkadaşın dediği gibi(ingilizcesini yazmış arkadaş), paşalar gibi sürüklene sürüklene okuyacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilim kurgu - Stephen King : Kara Kule
Fantastik - David Eddings : Elenium Serisi
Biyografi - Stefan Zweig : Macellan
Roman - Aziz Nesin : Gol Kralı
Tarihi - Oral Sander : Siyasi Tarih
Araştırma - M. Ali Birand : 12 Eylül[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Terry Pratchett'tan MORT'u al neden dersen kitap komik fln cok eglenirsin tatilde oyle agir felsefe fln okunmaz ,yada cok surukleyici TAS MECLİSİ flnda okunmaz cunku bu kitaplarin icine dusersein tatilin duzgun tadi cikmaz havuzun sefasini cikardiktan sonra morttan okudugun bi kac sayfa hem seni guldurur hemde tatil rahatligini arttirir.

gecen yaz sibumiyi okuyodum havuza atladiktan 5 dakka yuzdukten sonrta off ne olcak acaba fln diyip kosa kosa eve geri donuodum yani anla..[hline]Mors certa et hora certa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...