Ulubeg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu warlock tadından yenmiyor diyen ark hiç hayatında warlock oynamışmı acaba? şu shard denen meret ne kötü bişiydir bilirmisin? süper büyülerini o olmadan yapamazsın, shadow burn atarsın adama, resistler shard gider, atarsın shadow burn ü dmg falan hiçbişi koymaz hem hk alamazsın hemde shard gider hem cd döner, sürekli pvp yapabiliyorsan yani bg için sıra beklemiyorsan, shard toplayayım diye sıranı feda etmen gerekmektedir, yanında hayvanın yoksa world pvp lerde hiçbi işime yaramazsın, death coil in cd si varsa warrior rogue gibi melee class ların seni almaması için hiçbi sebep yoktur. daha bisürü problem, bug lar da cabası, succubus denen illetyus demon adamı seduce edene kadar neler çekersin, tıklarsın tıklarsın olmaz, begine to cast seduce der combat log da ama kimse baştan çıkmamıştır... falan filan... bildigim biçok warlock class ı bugları yüzünden bırakıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yada aç bi rahip PVE de hayatın ortalıkda 39 kişinin yaptığı actiondan, büyü ve ışık şovlarından habersiz adına ctraid dedikleri o uyuz add ona bakarak geçsin. sadece combattan sonra 3-5 saniyelik su içme zamanında çektiğin bi fırt soğumus kahve nin zaten 2. yudumunuda alacaın belirsiz bişekilde sırf adının basına noob vasfı takılmasın die kendini oyun zevkinden bi haber ctraid li dakikalar adlı programı seredermiş gibi gözlerin acaba kime ilk heali atsam die hem pörtlek duran hemde kendince o kadar adamın hp sine aynı anda bakabilmek için kendince geliştirdiğin geniş bakış tekniklerini kullanmakla tutulmus omuzlarını ve beline kadar inen ağrıları bi kenera atarak "ulan bıraksam mı artık su işi ogame mi oynasam, onda bile daha çok eğlence vardır" demek istiyorsan rahip olabilirsin. ama bide su var herkez rahipleri çok sever, rahip bi yamuk bile yapsa kolaycana affedilir, ya nede olsa kutsal insan bi bildiği vardır denir. ama genelde hep bencillikle ve nooblukla suçlanırlar. eğer priest bu kadar ince detaylar üzerine duran class ıyla ve bu kadar eğlenceden yoksun sırf raidi için kendini oyunundan feraget edercesine oynarken eleştiriliyorsa diğer class ların yerin dibine girmesi lazım. kardeş sen boşver rahip açmayıda aç bi hunter druid felan oyunun zevkine var, zaten blizz in dediiğine görede en zevkli class lar bunlarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ctraid sayesinde priest da kolay class oldu, emergency monitor var tıkla heal la, mana conserv var (şimdi kalktı) over heal yapma, res monitor var concon gibi başkalarının resledigi adamları tekrar resleme. e decursive var, tek tuşa spam layıp tüm raid i dispell le.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ulubeğ over heal i nerden engelliosun sölede ben de bileyim. sanırım sen hala 1.09 patc için ctraid kullanıosun dikkat ette ac.ciptal olmasın. :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 read my msg again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 lock arkadaş aynı şei 77 kere sölemişin ya walla ben warlockla çok raat ettim oynadıım zaman. soul shard dediğin nedir at çantaa 50 tane harca harca bitmez zaten wow takım oyunu al arkana bi heal slave life tapa da spam yap manan bittikçe arkandaki mal heallasın işi ne başka dot koyacak ve heal atacak. warlock easy mode abi caster classlarında.bi tek rogue un hard mode olduunu söleyebilirm bide hunterın pvpde ii oynanması lazım ama allegal arkadaşımızın da dedii gibi priest olursan millet sewer ama ii priest olursan sewer.bide teamspeak de muhabbeti kodunmu ooo gelsin tier2ler gelsin raidler millet snn dötünü kollar aman bizim rahibin başına bi halt gelmesn der. Ya allegal bende priest oynadım da okadar cok sıkılmadım.pve bi yerde sıkıcı tabe paso flash heal decurse shield stamina bayıyo adamı paso aynı tuşlar ama hangi class sıkıcı diilki pve de? warrior olursan bide işi bilirsen abi seni MT yaparlar işte ozaman off...düşün bütün bossları sen tanklıon sen göğüs geriosun o gazla hem zewk alıosun hemde bütün millet snn ii oynamanla hayatta kalıo kısaca hayatları sana bağlı.gel sen bgn açılacak realma warrior aç MT yapam seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 druid ol priest olacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet bence serverdeki herkez druid olsun bi deneyelim bakalım nası oluo aynı class la oynaması herkezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 nebula serverı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 druid forumlarinda yeni patch`den sonra druid`e buyuk raidlerde ihtiyac olup olmadigi tartisiliyor. cunku prilerin artik pekte destege ihtiyaclari yok gibi. en azindan 40 kisilik raidde bir yada iki druid yetecek deniyor, fazlasina gerek yokmus. bana gereksiz bir tartisma gibi geldi, bir druid olarak hicbir buyuk raidde iki druidden fazlasini gormedim zaten, ender bir class sonucta. ancak 5 kisilik instance`larda artik druid tercih etmiyorlar onu soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abi onun combat res i instant heali ve inner i yeter ya benim priest olarak shaman ın mana tide toteminin dışındaki en büyük destekcim hala druid. bu class zaten az bence daima da gerekli her party e, raid e. belkide gerekmio zaten anlamsız bi class adam ı pvp de durduramıosun alıp başını gidio her tuzaktan yırtıo, pve ye girio ordada tierleri çatır çutur topluo millet 2 parçayı zor yaparken o class ının azlığı dolayısıyla seti düzüo. ama ben şahsen isterim druid gibi hem sağlam armor hemde sağlam healer bi adam, belkide istemem zaten ben farm yapamıom bu aralar. druid sağlam ve eğlenceli bi class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 demo warlock olursan zaten o char la 5 yaşındaki bebe de oynar, bide arkanda healer varsa, ohoo sen ne yaptın, gel bi dest ol da mage gibi dmg koymayı öğren ondan sonra warlock la oynamanın zevkini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bir ara shamn icin de yapılıyordu aynı yorumlar...5 yasıdakiler oynar vb. ama siz wow da ne skill beklıyorsunuz onu anlamadım.Oyun sadece gear bazlı bir oyun.Skill falan hep geri planda onu bunu bırakını da zevk alacagınızı inandıgınız bir classla oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 rogue olma derim. artık roguelar çok zavallı bir durumda, son 2 peçdir dikkat ediyorum çoğu atak ıskalamaya başladı, tüm vuruşların critical olmadığı sürece bazı sınıflara karşı işin çok zor, büyük bir zevkle oynadığım rogue artık sinir harbinden başka bir şey değil benim için. shaman kasmaya başladım, mutluyum (bilgisayar problemlerim yüzünden haftada bir gün kasabiliyorum ama lvl kasmak için gün saymak bile güzel :p). eğlenceli bir sınıf, skiller güçlü ama talentler bir kaç tanesi dışında dandik görünüyor. twink olarak bir warrior alt'ım var, gnome female(pembe saçlısından ^^), lvl 20-29 wsg'si için kastım ama ilerde 60layabilirim. warrior da düşük lvl için çok zevkli görünüyor (zamanında full might setli ve arcanite reaperlı ud warrior oynamıştım test realminde ama daha bir haber olduğum için warriordan mortal strike bile almamıştım, bu nedenle yüksek lvl ile ilgili tecrübeli arkadaşlar bilgi versin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ben keyifle oynuyorum ya rogu stunlock build kadar zevkli bi olay başka hiçbir class da yok gördüğüm . 60 mage warrior ve 52 warlock oynadım bugüne kadar . [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 08:46 tarihinde, Dunedain tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 rogue yetenek istio warlock istemioo .. peki tamam sustum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Genelde taş-kağıt-makas sistemi var fakat bu dengeyi bir sınıf çok felaket bozuyor. Warlock > All classes , ben şahsen iyi bir warlock oyuncusunun alamayacağı sınıf tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Warlockun alıp almaması duruma göre değişir. Yani adamda pet olarak imp,void veya felhunter varsa warrior warlocku rahat alır succubus olursa bir şansı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :P topik olmus ben daha uzaga ıserım. kimse bişey diemez kardeşim çok fazla değişken var çünkü Warlock herkezi alır demiş arkadaş, oynayan körse nolcak? parmaklarından 5 i kesik mesela? ya da ne bilim 7 yaşında ya da latencysi 270000 ozaman ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Alır abi warlock bu :P Ama bi ara baya malı götürüdüler yavas yavas yatmaya basladılar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Latency 1. olay. Hizli baglantisi olan cok avantajlidir. Onun disinda evet Warlock oynamasi cok kolay. Ayrica Shadow Resist abarip Warlock ya da Priestle kapismak ya da FR abanip Magelerin karsisina gecmek de duellerde pek takdir edilmeyen bir harekettir. Yapanlar sevilmez. Oyun item>item oldugundan classtan cok bu etkiler. Bir de karakterini tanimak tabii... Bir de PVPlerde buyuk sans faktoru var. PVPden kastim 1 v 1 burada. Ornegin bir Warrior Grand Marshal Claymore ile Charge sonrasi hand of justice, sword spec, critical gibi seyleri maksimum sekilde tutturursa yapabilecegin bir sey ne yazik ki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Classların birbirlerine olan üstünlüklerini Dueldeki performansına göre ayarlamayın. Warlocklar Duelde direk felhutner çıkarıyor casterlara karşı. Kaç warlock Felhutnerla geziyor. hatta kaç warlock yanında sürekli pet'le geziyor. 2 Karşı faction olarak düşünün olayı ve ilk saldıranı karşı faction olarak düşünün ozaman Kağıt Kalem silgi makas ortaya çıkıyor. Ayrıca tabii Latency her zaman en büyük etken. 50ms ile oynayan kişi ile 250ms ile oynayan kişi arasında azda olsa fark oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya duelle normal pvp nin alakası yok. normal de hunter ve rogue duelini düşenelim rogue a şans vermiom direk. ama oratlıkta dolşan bi hunter düşünün rogue gelir arkadan stundan cıkarmadan hunterın eline verir yoluna dewam ederr. duelle karar verme her class ın bi movie sini izle hangisi hoısuna gittiyse dewm et herkezi ezcem die oyuna başlarsan ezinlince sıkılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar