oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ahanda rus işgali :) http://img204.imageshack.us/img204/1705/lol6nx.jpg http://img48.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot0406061248058av.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Resimlere koptum muahhaha :) Yaw nie evde değilim beüüü :) bol eğlenceler arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi ewde olsanda server kapanıoo zaten :/ ewe gidince gelir işte ozaman daa rahat oynarız Şimdi bide blizzard demiomumuş bu server istilaya uğradı o yüzden kapatacağız sabrınız ve anlayşınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2 gün adam gibi kasamıcaz... off oynucak oyun da yok oblivion da biraz baydı... ne oynasam yaa.. uyiyim gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bende girdim bi char açtım ama herkez druid ya bu kadar fazla olmaması lazım zaten yer bulamicaz partylerde bide zilyon tane druid var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 mosad abi o addonun adı ne abi link verebilcenmi yanında hp manan olan heryerde aradım ama bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ana turkce birde o be ne gzel addon mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Al bakalım hostuma attım 1.10 uyumlu; http://www.lfstr.net/dosyalar/worldofwarcraft/Moog_Hud.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Kendim Türkçeleştirdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Gördüğüm kadarıyla MOSAD sen warlock oyuncusuun... Ben ilk defa warlock kasıcam addon larını burara link leyebilirmsin... Şimdiden sağol dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bende ilk kez oynicam ;) Addonları hostuma atıyorum birazdan eklerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :)) ok saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 direk addonsun içine atıoz dimi bunnların hepsini bi dosya içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 herkes druid olduğu için vazgeçtim ben ud mage açıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Addonlarımı isteyenler; http://forum.paticik.com/konu.php?id=177332 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yaw abi bu durum ne zaman duzelir simdi quest bile yapamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Server kapalı abi nerde ben göremiyom?Nasıl acıyonuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kapandı server yarın aynı saatte açıcaklarmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Vassago her resimde var yanlız haha. Deathknell'in hali fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 açılmış galiba 900 kişi sıra var :D açılmasa sıra da olmazdı gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hehe ewt açilmis direk 660 sıra war... Nerde yazio yarin açilicagi.. -.- Bend aha char ı açamadım off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya oyunda yarın açılıcak yazmışlardı generaldan insanlar ben de forumdan okuyolar dedim ama kolpaymış hehe edit: bu druidler ilerde vazgeçerler oynamaktan ben druidimle devam ediim boşverdim mage i hehe [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 17:16 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1200 kişi var sırada. Tam bir ownage oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1578 kısı sıra şaka heralde dımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar