Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Biz guild kurduk gece hehe şuan guildce bu server devam ediyoruz bakıcaz birkaç gün eğer bu sıra sorunu devam ederse artık birşeyler düşünülür elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bence bosuna beklemeyın abi gelın burdada kurucaz guıld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Valla Blizzard 1 pvp server ı duyurdu diğerini sonra acınca böle yığılma oldu.Kötü olan şu bu Vek... de herkes girenler iyi oyuncu bilen adamlar kasıcılar sıra bekelrken bile anlıyon adam sayısı düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 üzülerek belirtiyorum ki 5 saat sıra bekleyince oynama gücüm kalmıyor bende yeni acilan diğer servere geçtim.burada lvl 10 oldum orada 200 kısı sıra var bugun 10 olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Blizzard yine saçma bir olay gerçekleştirdi bu kadar yığılma olacağını biliyordu (bknz. wow-eu forumları 12380912830912 tane guild kuruldu premade ) ve buna rağmen 1 server duyurdu peşine 1 tane daha açtı (acil planıydı sanırım ama daha çok elde patlama olarak nitelendirilebilir) ama değişen birşey olmadı ve yine gidip bugün 1 pvp server daha açtı ( ne akla hizmet ise ) ve bu server dead olarak nitelendiriliyor çünkü kimse geçmeyi düşünmüyor ve gereksiz olduğu düşünülüyor ve ister istemez insan blizzard şunu sormak istiyor neden başlangıçta bu kadar yığılmanın olacağını bile bile 1 pvp server duyurdun ama alınacak cvp çok basit anlayışınız için teşekkürler 1.7k sıra beklemeye devam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 working as intended'dan bile daha uyuz o mesajlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Saat 3 olacak 900 sıra var insaf diyorum :) vazgeçme noktasındayım kasılmaz gibime geliyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bende pes edicem sanırım saat 3 600+ sıra var hayattan bezdım mıllet şaşırmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 vek`te lvl 45 bir hunter varmis. rekor kirmaya oynuyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talkie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 45 yalan :) hordelarda şuanda terra lvl 31 di en son ben çıkarken o da shamy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Dunno whether 2 roll boulder or vek, boulder looking way more promisin, i think vek will just be another haomorush, reason: .Russians-this is probably just a hyped rumour, but because of it, it has brought out so many threads with idiots its hard 2 believe,i mean who would want 2 roll in a realm with a community like that. I just think its gonna be a mess of people, who dont give a toss bout the community and care only for their next epic and not carring bout anythin. .I have heard that boulder has a better community, yes i know its early 2 say, but 1st impressions n all that:) http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-veknilash-en&t=3234&p=1&tmp=1#post3234 Aynı link ilk post bi okuyun diger postlarıda.. Hem sıra beklemeyin..hem zaten dead olacak serverda bosuna kasmayın(ama simdidende belli omaz oda ayrı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben 2. yenideyim saane ne sıra bekliyorum ne de lag var misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 2 serverdan birisi ghost olacak ama bakalım. Boulderfist olacakmış gibi geliyor. Orda forumda birisi yazmış zaten; No queues = less people Less people = low pop Low pop = less pvp Less pvp = suckage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 şuan 1200 kişilik bir sıraya girmeye razıyım ama oda olmuyor connect te takılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Banada ilk açıldığında yapmıştı. Restart attım makıneye geçti. Garanti değil fekat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben ancak bu aksam karakteri acabilecegim ama burasımı Boulderfistmi? Yani cok sıra var ve benim cok sıra bekeleyecek vaktim yok su aralar ama Boulderfist'te sonradan ölürse bedava kasmış oluruz bir türlü karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 1 kere şunu yazalım sıra olayı eskisi gibi değil hemen girdim blizzard cap arttırdıkca bu sıra kalmıcak bile 2. ruslar filan sardığı yok hatta rus bile yok serverda lvl20 olcam rastlamadım low kalma olayına ise suan kurulan hiçbir ally-horde premade guild bu serverı bırakmadı bırakmazda boulderfist dead olmaz belki ama 3.server kesin dead SIra beklemeyek istemeyen tabiki boulderfist geçer bize yarar bu durum bu arada hehe [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 15:12 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Şu noktalama işaretlerini kullansanızda bizde ilk okuyuşta anlayabilsek hı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 deminki sıra konusunda yazdıklarımı geri alıyorum hahaha 1500 kişi sıra varmış gene. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sabah saat 11 de girdim sıraya arada dişçiye gitti m geldim kahvaltı yaptım. öğle yemeği yedim. film izledim. son 45 kişide disconnect oldum. simdi tekrar siradayim ve gene 1500+ kisi. inadim inat oldu artik. illaki acilacak bu serverda char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Anladıgım kadarıyla Vek'nilash da bu sıra olayı bir süre daha sürecek ben Boulderfistte acayım bari zaten orada Alliance pek ezik kalmış %27 ye %73 gideyim yardım edeyim bari:D Ek:Buradada censusa göre aynı durum Horde'da geçerli %75 %25 gibi bir oran var [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:54 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 saat 16:46 da sıraya girdim su saat itibariyle create new char diyebildim. sonucta ne oldu? disconnected from server. simdi blizze mi kızayım tt ye mi kızayim. intihar mi edeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Hiçbirini yapma hiç kasma sıra beklemekle Boulderfist e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 :) tum mesajlar o o yonde 2. kez sıra geldi bilgisayar 11 kisi kala restart attı kendine.... sinirden aglasam mi ne yapsam. tum arkadaslarim vek de basladi o yuzden vek e girmeye calisiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Sende çölde bedevisin herhalde kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar