Mavi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ratchetin orada ki korsan gemisinde üstte bulunan yanyana 6-7 tane kutuda lockpick skillimi 100 ledim. ancak 100 - 175 arasını kasmak icin papağanın oldugu yere gittim ve burada ki kutu [Locked] yazısı bana gri ve 3 saat oldu skillim 1 kere bile artmadı ? acaba patchler de bişeyleri mi değiştirdiler ? 100 - 175 arasını nerde kasabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Stonetalon mountains goblinlerin etrafında dolaş locked chestler var. gerçi bende pek kasmadım sıkıldım hatta skillin kaç oldugunu bile hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 200 falan yapmam gerek lockpicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 griyse vermez ztn. bak ashenvale da bfd nın yakınlarında kı sahılde oluyor o levellar ıcın bı dene ıstersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 rogue trainerlarla konuş onlar senin skillıne uygun yeri sölüolar gönderdikleri yerde kilitli chestler oluo onlardan kasabilirsin... bi de pick pocketla humanoidlerden bazen para+kutu fln çıkıo onlarla da kasabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hmm peki. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Poison guestini yaptıgın yerdeki kutuda kasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Poison questi ne tarafta ? ben yapmadım da öyle bi quest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Rogue kadar tatlı bir class var mı yaa? Heyt beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Heheh valla bende mageden roga geçtim süper ya seal fatele adamları stundan cıkarmadan kesiyorum mobları keserken millet oturup yemek yiyor ben zarar almadıgımdan öyle bir ihtiyaçta hissetmiyorum falan süper yani . HAstası oldum olayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hele warlock tam fear atacakken burnunun ortasına tekmeyi koymak...... Yok boyle bir class...*evil laugh:Mohahahah!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bu poison questi nerdedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Westfall un Guneyinde undeadlerin oldugu bir tower var orada poison questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya o gemide üst taraflarda tek bi kutu var orda kasmıstım bn yeni patch te değişmi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu lockpick nasıl kasılıyor hakkaten daha 0 skill de duruyor adam lvl 50 oldu.varmı bı ortmen yardımcı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 herkesin bi rogue u var birileri illaki biliyordur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Şurada 375'e kadar olan bir guide var. Sonrası zaten WotLK haritalarında yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 eski said: bu lockpick nasıl kasılıyor hakkaten daha 0 skill de duruyor adam lvl 50 oldu.varmı bı ortmen yardımcı olacak? deadmines'a gir. ilk bosstan sonra büyük kapıyı açınca 2 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sirf bu lock yuzunden rogue oynamak istiyorum ama pvp sifir:) pve de yapmam rogue ile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mavi said: 3 saat oldu skillim 1 kere bile artmadı Mavi said: 3 saat oldu Mavi said: 3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tam 4 rogue kastım.Hepsininde lockpicki 0 dı.Şu an birtane daha kasıyorum onunda lockpick 0 zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar