elm Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Kaç kere cumhuriyeti adam gibi okudun bilmiyorum ama bu kadar kişinin okuduğu bir gazteye yalan , saçma sapan , beş para etmez diyebilmen için baya okumuş olman gerekir.Yoksa senin bu yaptığın önyargıdır yada fanatizmdir. Ayrıca merak ediyorum hangi gazteyi önerirsin bize malik? [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:43 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :) bulvarı öneriorum sana. okudum baya cumhuriyet,karikatürleri güzel oluo ama arada ii tayyibe laf sokular güldürüolar.o gazete senin hayatını kurtarmayacak,deli gbi hede hödö die savunma yalan yanlış bi gazeteyi. tamam her gazetede yalan varda abartıo bu tabu gazeteleri yalanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=35212,10,2 - siz takılın cumhuriyet super gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Engin Ardic denen basit adamin basit dille yazdigi bu yazilari okuyanlara mazosist gözüyle baktigimdan, yorum yapmiyim ben en iyisi. Genc Fenerbahceliler daha kültürlü ve hakaretsiz slogan atiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bıkmadınız mı Sole Saçma Salak Şeyleri Tartışmaktan...Bi Daha Ki Seçimde Oy Vermessiniz Olur Biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 engin ardıç'ın basit dediğin uslubu, ayarı dalıyla vermesinden kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Dinciler (gerici+yobaz+vatan haini+ cahil halk+ muhtar ve imam) VS Aydınlar (Elitler, zenginler, laikler, solcular 12 Eylül kalıntıları, Aydın öğrenmen ve Ayşe Nine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 üslubu berbat ama bazı yerleri güzel sokup çıkarmış. aha bak işte dediğimi diyor. said: Türban zaten serbest, yalnızca okulda giyilemiyor. Tıp Fakültesi'nde kadavra dersine girmeyen, 'ben erkek bedenine dokunmam, ben yalnızca kadın ve çocuk doktoru olacağım' diyen sersem kızı da dincilikten değil, devamsızlıktan çaktırırsın, defolur gider kendine hayırlı kısmet bulur, oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cumhuriyet gazetesi için keşke herşey para olsa idi ya adamlar reklam bile almıyorlar lem gazeteye hay şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: Dinciler (gerici+yobaz+vatan haini+ cahil halk+ muhtar ve imam) VS Aydınlar (Elitler, zenginler, laikler, solcular, 12 Eylül kalıntıları, Aydın öğrenmen ve Ayşe Nine) Dinciler alacak gibi geliyor maçı. Tam aydınlar tarafına girmez belki ama "Askerler"de o takımda. arada sırada gol atıp skoru eşitleselerde ama maç uzun, Skor desen şuan Dinciler önde. Farkıda açıyorlar. Ayrıca oyuncuları bol, yedekleri çok. Aydınlar takımı yoruldu, e yedek kulübeside boş gibi. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:13 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: Dinciler (gerici+yobaz+vatan haini+ cahil halk+ muhtar ve imam) VS Aydınlar (Elitler, zenginler, laikler, solcular 12 Eylül kalıntıları, Aydın öğrenmen ve Ayşe Nine) hayran kaldım dünyaya bakış açınıza. bu kadar dar yerde nasıl bunalıp daralmıyorsunuz çözebilmiş değilim. var ya süfer entry çıkıyo sizden karma kaynağım oldunuz be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 =) Evet ama Aydınlar takımında TÜSİAD filanda var, adamlarda para bol, yeni transfer yapabilirler rahatlıkla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 nice kuşum aydınlar da var ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bı gazetenın kalıtesını tırajıyla olctukten sonra sankı memleketındekı abaza sayısının, aydın sayısından fazla olmasıyla gurur duyarmıs gıbı bulvarla karsılastırdıktan sonra artık bı varlık daha komık duruma dusemez dıyodum kı engın ardıc denen yalakanın bayraktarı, chp ve halıyle cumhurıyete kını dunya ahretce bılınen bı adamı sankı bılırkısıymıs gıbı referans eden, ona ayarcı dıyıp ayarcı kose yazarlarımıza hakaret edenlerı tebrık edıyorum ama cumhurıyet gazetesıne de kızıyorum hanı ısı bılmıyolar, mesela eskıden ısyerımızın oldugu tum sokakta bedava "zaman" gazetelerı konurdu dukkanların onune, sımdı apartmanımıza bıle gelıyo sabahları, aksama kadar da orda duruyo bu bedava gazeteler, ıcı yanlı roportajlarla, yorumlarla, kose yazılarıyla dolu, spor bolumunde mayolu bı bayan yuzucunun resmı ya da tenıscının mını etegı yasaklar arasındadır ama zaman tırajlarda kral, o zaman kalıtelı. cumhurıyet kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 engin ardıç'ın mahalle ağızıyla yazdığı savunanalra ne diyeyim bilemiyorum... utanmasa chat diliyle yazacakmış bu arada ilhan selçuk'a da laf etmiş, acaba ilhan abisi yerine o o köşke konuk olsaymış neler olcakmış? neelr diycekmiş? ayrıca bu "tehlikenin farkında mısınız?" lafının paticik içinde geçerli olmaya başladığını düşünüyorum bide şu lordofblood'ın dünya karmasına kafam takıldı, dincilerin vatan haini olduğunu ben bile iddia etmedim, helal olsun cesaretliymişsin [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 16:41 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 5 sayfa okudum hay a.q. deyip gidiorm buralardan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hala bunlarla mı uğraşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 güzel yazı gibiydi, sonlarda olmadı. tamam sağın sola göre hiç bir üstünlüğü yok, ama solu neden sağa göre üstün gösteriyosun? solcu gazete olduğun için mi? saçmalamışlar. onun yanında bişi sölücem, fazla dindarlık her konuda kötü bir hayat getiriyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Fazla dindarlığın bi sorunu olmaz, hiç tehlikesi filan da yoktur. Dinini yerine getirenler sorun yaratmaz Ama bu bilmemne çocuklarının dinle filan alakası yok ki... Ben iman ediyorum diyerek kafalarına göre bişiyler sıkıyolar -ya da birisinin sıktığı yalanları yutuyolar- onları uyguluyolar hangi dinde var sol elle yemek yedi diye adam öldürmek yaa? Ya da oruç tutmadığı için linç etmek filan? Bumudur din? Hangi dinde terörizm savunulur, gidin milleti bombalayın denir? Satanistler bile yapmıyo be bu öküzlerin yaptığını Alayının cehenneme kadar yolu var... Hocalarının cennetten sattığı arsaların yalan olduğunu gördüklerinde akılları başlarına gelir de iş işten geçmiş olur ozamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İslam şu anda hristiyanlığın 1400lü yıllardaki halindedir. Körü körüne inanç dolayısıyla yapılan haçlı seferlerinin intihar saldırılarından ne farkı vardır? Veya Endüljans satışı İslamda şu anda yapılmamakta mıdır? Dolayısıyla islamın ihtiyaç duyduğu şey bir Martin Luther King ve Protestanlıktır.. Bu köhne tabular ve eskimiş düzene alternatif getirilmediği sürece islam malesef ilerleyemeyecek ve bir problem kaynağına dönüşecektir. Size ancak hayatta hiçbirşeye körü körüne bağlı olmamanızı ve birşeyi kabul etmeden önce düşünüp sorgulamanızı tavsiye edebilirim... Dinler de bu konuda geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 paranoya... paranoya... ayrıca intihar saldırıları niye yapılıyor? bilim teknikte ileri olmadıkları için elinden bu geliyorsa adamların bunu yaparlar. (filistin ve batıdakiler için) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 22:52 tarihinde, trikeratops tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 @ lord of blood: bekir coşkun'un yazılarını taraflı okuduğun için öyle algıladığını ve yargıladığını düşünüyorum. hakaret ettiğin insanın saygın bir gazeteci olmasının ötesinde adabında yazmayı başarabilen bir kaç gazeteciden biri olduğunu da hatırlatmak isterim. keşke daha edepli ve yerinde bir eleştiri olsaydı. Cumhuriyet'in haberine yorumum: sağ el - sol el muhabbetinin dinle bir ilgisi yok. O cinayet olayının dine yıkılmasının, dine haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ekonomi iyiye gidiyor diyenler için burada yüzlerce yazı yazsam az. Sadece Akp göz boyamaya devam ediyor. Bu kadar özelleştirme ve yabancıya kamu malı satmakla yakın gelecekte bunların ekonomimize etkilerini hep beraber göreceğiz. ve HALA bunları görüp de sokakta vatandaş ağlarken, gasp hırsızlık artarken, hergün açlık sınırı yükselirken ekonomi iyiye gidiyor demek komik, inanmak ise cahillik?! Son olarak yine @Lord of Blood Yeni Sıralama artık şöyle: Dinciler (Zengin, Din Tüccar, İhaleyi kapan, İşi götüren, Oyları toplayan , Din üzerine politika yapan, Din aracılığıyla halkın maneviyatını istismar eden) VS (denemez, "ve yardımcıları" desek daha iyi olur) Aydınlar (AB , ABD yandaşları, Hükümete övgü düzen yazarlar, Atatürkçü düşünce karşıtları , Kendi tarihini bilmeden tarihi yargılayan yazarlar vs..) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 01:07 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Lol diyorum bilincsiz insanların sacmalamasından farklı bişi değil Hz.Muhammed adama bed dua etmiş böyle yapıyor die o kısımdan biraz öncesine kadar merak ediodum ama oralarda patladı Yuh diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 KaMoNJuK, haddini bil. Peygamber efendimizin bir dilegi ile olur o olay. Ne demek beddua etmismis falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Pent cocugun tekisin yav :) gece gece :)))) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 02:59 tarihinde, KaMoNJuK tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 02:59 tarihinde, KaMoNJuK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar