Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malibu

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

idrar yarışına girilmiş burada gördüğm kadarı ile =)

tabiki ezmemek için girmicem bu yarışa :p

Vaktinde kim kurmuş AAL'nı (alkolik hareket loncası)
A.k.a. Paticik Drinker Guild
nerde o eski günler, şimdi iş güç, içmeye bile adam gibi vakit kalmıyor :d
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş hepsini ben içtim die bişey sölemedimki :D şişelerin bazıları bitmemiş olmasının sebebi fotoların bi anlık gazla hadi yapalım demekle yarım olanlarıda çekmemizle oldu.. zaten belirli tatilde oldugu için illaki bitiyo hepsi =) Sidik yarıştırmak gibi bi olayda söz konusu değil. alkolle ve şukadar içtim bu kadar içtim demekle adam olunmuyo.. bunu bi hobi gibi düşün. =)

zaten ilk 2 fotoya dikkar edersende ortadaki 2 absolut daha dolaptan yeni çıktıgı için bugulandı =)

bi arkadaşda 30 günde birrer şişe eder bütceni zorlar falan demiş. öle bi olay yok sadece arkadaşlarımızla 4-5 günlük tatile çıktıgımızda oluyo bu olay. Bütçe zorlanması gibi bişeyde söz konusu olmuyo.. Maddi durumlarımız iyi allaha şükür.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:28 tarihinde, Maddog35 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

alışveriş merkezlerindeki tobacco shoplar yerine çarşıdaki tekel bayiilerine bakarsan bulma olasılığın daha yüksek... mcdonaldsın yukarısında durağın yanındaki yerde olması lazım bi kaç kere ordan almıştım.(Çarşıdaki mc donaldsdan bahsediyorum bu arada) kısacası çarşıdaki içki satan yerlerde bulma olasılığın daha yüksek real'de carrefour da en fazla absolud ve smirnoff var çarşıda yine gima'da bir aralar vardı malibu.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe chasten,

arkadaşlar bir kendiize gelin ya
içki gerçek bir kültürdür bir zevktir, bazı markaların sizi ele geçirmesine izin vermeyin...
malibu dediğiniz içki hakkatten evde içilecek bir içki değil ya...
hani plajda kumsalda havuz başında güneşle baş başa olacaksın, az sütlü bol buzlu bir malibu gerçekten iyi gidebilir, oda sızıp kalmayın güneşin altında diye hafif içki olduğundan dolayı....
bacardi'sinden, malibusuna, captain morgan'ından negritasına kadar, bütün romları lanetliyorum , özellikle sek içilmesine karşıyım :))
hani havana club alırsın eline, bi elinde de cohiba olur, bende eyvallah abi derim :))
Rom içmeyin arkadaşlar, içki mi yok :)
hele evde rom hiç içmeyin, peşinize düşerim, sizi yakarım :)

bunuda ani bir gaza gelerek eklemek istedim, içtinmi keyiflenceksin arkadaşım, nie boşa harcıyosunuz paranızı :) bak yazdıkça kızıyorum!!
neyse ben bikaç efes extra alıp geliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

off ben de çok fena sinirliyim yaaa! nasıl olur aabi! tarlabaşında her yere sordum yok!!!! carrefour falan da satmıyo ki anasını satayım. zaten paticiktekiler benden birşeyler bekler acil fotoğraf koymam lazım, nereden bulacağım şimdi!?! keşke 5636563 şişelik dev cekdenyıls kolleksiyonumu annem çöpe atmış olmasadı. Off ne yapacağım yaaa!!!!! çok sinirliyim grrrr...
Sosyal ağlarda paylaş

$heref'i geceni gormedim, gormem, goremem de.
Patide bi onu tanirim.
Reelde de bi onu tanirim.

Iyi hatirliyorum ilk tani$tigimiz gunlerdi bi gun msnde bana cam acti ramazandi ben iftarimi yapmi$ sigarami iciyodum o da extra iciyodu [ Kendisinin dini goru$u farklidir tarti$mayalim ] odasini gosterdi adim atacak yer yok.

=)

Yuru $heref insayt arkanda =)=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...