Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 indiriyom connectoru gel oyuna =) brit bank önü 10 dakka soora :P
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Aktarıcı başlatıldı... Sunucuya bağlanılıyor... Gerekli güncellemeler kontrol ediliyor... kaldı burda?
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Tamam hallettik =) Burdan tum paticige sesleniyorum. Gelin oynayalim beraber :=)
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 insight cok kıl bisi solucem öss var git ders calıs:)) *kacar*
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ühühühü bıraktım ben ÖSS ye çalışmak için... Bu şekilde de çalıştığım yok gerçi ama=) BEN UO OYNAMAK İSTİORUM YAAAAAAAAA *masasındaki test kitabını bir kenara fırlatır, CD lerin arasına dalıp UO yu bulur, heyecanla kapağı açar* *CD yi kırıp çöpe attığını hatırlar; boş kaba boş boş bakmaktadır* Pfff... *Test kitabını fırlattığı yerden alır, çözmeye başlar* Ühühühühü :'(
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yazık ben de vakti zmanında öss için bırakmıştım uo yu.. tee 3.5 yıl önceedi ama :D edit: oynuom ama şimdi hehehehe [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 09:49 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ya bi sorunum var. Optionslardan ayarlamama rağmen, pencere büyümüyo!! sinir oldum küçücük yerde oynamaktan !!
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dafede isen uo klasöründeki bazı dosyalardan kaynakalnıyodur.. eğer evinde yeni kurmuşsan, full screen size ı ayarlıosundur ondan böle oluodur. diğerini ayarla..
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Dynun ile acaip estiriyoruz =) Cok girgir yaa :)
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abi öldük ya :(((( unutmuşum macroları bile ayarlayamıom :P adam kesmenin zevki başka tabe
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 oyy. yahu zaten 1-2 seneden sonra yine uo damarım tuttu bu aralar. yapmayın böyle, açmayın böyle topicler, oy oy ya. valla giricem ben de yarın. ha ama everquest 2 trial yükledim.. uo saks. =p
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bırahallasen ya, zaten oynayamıyordun :P
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 konu konuluktam çıktı gibi Ultima online cılar sardı heryanı :D
Öne çıkan mesajlar