Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat i izlemeyen yokdur heralde

kcayk

Öne çıkan mesajlar

Ama o zamanda onların yaptıkları güzeldi bu yorumları o zamanda yapamazdınız çünkü o zamanın en iyileri onlardı ama şimdi bol keseden sallamak kolay çünkü oyun gelişiyor sizede bazı şeyler yeterli gelmiyor. ama bu o adamın zamanının en iyi mage i oldugu gerçegini degiştirmiyor kötülemeye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

otherguy 1 kere duydum süpro mage die ama izlemedim ben drakedog bilirim gayet yetenek akan bir adam hehe pat olayında ise adam ben yetenekliyim demiyor arkasında healır olan warrior nasıl !ezer! onu anlatıyor başka birşey aramak gerekmez altında bu arada elderone izlemedim iyi apm filanmı sahip? link varsa verın izliyim ama mage sevmem hehe

Birde wissy yanlış yazmış sanırım eskiden pvp daha saf dı trinket filan yokken ne yani şimdi rogue stunlayıp warrior trinket basması yetenekmi yoksa stunun katledilmesimi bu örnekler daha da çoğaltılabilir blizzardı burdan kutluyorum salak bir pvp trinket ortaya çıkardığı için ^.=

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 18:52 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Lin. Eskiden pvp trinketler yokken mesela polymorph abarti bir ozellikti. Drakedog icin de gecerli. Fear yiyordu UD olmayan herkes. PvP trinket de yok. Adam feara bagliyor. Dimnish yok. Sen feardan cikmadan oluyorsun. Sonra bu marifet oluyor... Gecin hocam gecin. Elderone gercekten cok iyi Mass PvP yapiyor. Duel WOW icin zaten kiyas mevzusu degil de AV'deki oyunculugu gercekten iyi. Izleyin yani bir sey kaybetmezsiniz. otherguy da iyidir izledim de ama abartildigini dusunuyorum. Neden bu kadar mesele ettiniz ki? Ne Mage'im ne otherguyla tanisikligim var sonucta...
Sosyal ağlarda paylaş

pat in gearı rank 14 ve bı kac random item , diyorsunuzki iyi deil ? eheh o nası oluo :) silahıda rank14 sılahı nesi kötü ve yetersiz anlamadım ? sonucta 6 parca set bu 8 deıl tierler gibi 6+random olarak dusununce adamın item olarak yetersizliğini anlamadım yükledigi stama vs bakınca...konuşmak kolay diyorum , yapılan güzel işleri tebrik etmek lazım.Neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmayı germek gibi bi amaç yok arkadaş sadece zamanında hayranlıkla izlediginiz adamları şimdi zaman aşımına uradıgı için ya onun yaptıgı neydiki gibilerinden bi şeyler yazmak boş konuşmak demektir ayrıca zeka ürünüdür bu cümle :) mesela otherguy son movie sini yapmış adama yorumlarda ya hiç trinketi yok ultra dmglar göremiyoruz yazmışlar e kardeşim cifte trinket arcane power açan adam 1 kere vuruyor bumudur pvp yetenegi senin örnek verdigin adamda ona keza açıyor trinket 2 vuruş yapıyor bumudur pvp yetenegi?hani diyorsunya oneshot bana otherguy ın 1 tane oneshot combatını gösterirmisin tamam ortamı germe diyorsun ama zeka ürünü olmayan tümceler kullanmayın ne demektir ya :) ortamı sen geriyorsun öyle babacan yaklaşıp araya hakaret sıkıştırmakla olmaz bu işler..
Sosyal ağlarda paylaş

Izlemediginiz movieler hakkinda yorum yapmayin.
Tanimadiginiz insanlar hakkinda kisisel yorumlar yapmayin.
Insanlarin zevklerini ve kriterlerini yargilayacak yorumlar yapmayin.

Cunku bunlari yaparsaniz kotu bir tartismaci olmakla kalmaz, saygi duyulup da cevap verilesi bir `insan` olmaktan da cikarsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

otherguyın özelliği ilklerden olmasıydı. zamanında izlediğimizde gaz olur hayranlık duyardık. ha ondan daha iyileri zamanla çıkmamış mıdır çıkmıştır tabiki. ama bu otherguyın nerdeyse efsaneleştiği gerçeğini değiştirmez çünkü o ilkti.

bu arada otherguyın 1shot olayı nedir? tam tersine onu günümüz mageleri yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oyle eski sistemde pvp trinket falan yokken ona buna oneshot yapmak degil marifet...

O olay bu olay:) forumda kime saygı duyulması gerektiginin ahkamını kesen arkadaş otherguy a oneshot demiş küçük bir paragraflada show yapmış ortamı germeyin demiş germiş bana cevap yazmicak o yüzden bu gece uyuyamam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wissynin demek istediği bırakın artık other guy u pvp trinketi yokken diminishing yokken çoğunluğunu Düşük lvli klavyeden dönen skilleri muhtemelen skill charttan tıklayan oyunculari 28/23 buildle kesip frasplayıp ortama sunan o zamanlarda mage oynamamiş mage görmemiş oyuncu kitlesini etkilemiş bi tipdir. herkez deniyebilir gidin sorrowhill e lvl 52 adamlara dalin çıplak bile olsaniz pek bişi farketmiyecek şimdi o dovuşleri frapslasanız ne derler size "seni gerizekali lamer lowbie kesmişsin" derler ama o dönemde off otherguya bak kral efsane ne buyuk adam diyorlardi dimi?
ne oldu pvp trinketi geldikden sonra otherguy ?
Yeni movie yapti izlerken uykunuz geliyor sallayan varmi şimdi otherguy'u?

Nerde şimdi MooMoo,Otherguy,Victor,francis ve daha niceleri?
3 ay sonra Grim di Gegon du felan fıstık kimse hatirlayacakmi.?
Al misal bu dönemin Gosu roguesi Grim sabah 2 kere duel yaptik caysız full stunlock yaptim 2 sindede vuramadan öldü frapsladim yeni pvp moviemede koyucam yeni movieden sonra bende gosu olurum artik rogueler arasında he?
Veya gene güzel 1 vs 3 fight frapsladim magele be tekim karşimda Zalgradis,Scorpion,Typhoon var Kestim hepsini efsane olurum artık onları koyunca.?
Pat ne yapmiş ustune 15 tane buff dw+ms poposunada 5 tane healer warrior oynayan arkadaşlar bilir elinde hw silahi olmasina gerek yok Unstopable + poponda 5 tane healer ustunde 15 buff recklessness oldukdan sonra neredeyse patla ayni görüntüleri sende koyarsin oraya ha 2.5k cakmassinda 1.9 cakarsin Wissy dede var rank 14 kilic yapamazmio da yapar ayni görüntüleri zormu recklessness+charge+sweeping+ww+cleave yapmak sinirsiz heal alirken.
Pat da pat sinri oldugum bu bende diyorum Wissy > Pat hade bakalim.
Wowun olayı bu belirli dönemlerde gosular çıkıyor amazaman içerisinde çabucak silinip gidiyorlar çünki bunlarin çoğu elle tutulur bişiye nail olmayacak şeyleri koyuyorlar elin gerizekali embesil enikleri böyle yorumlar yapiyor "omfg youre pr0 lol meyt awsome double trinket ap 1 shoot wtflol omg reclessness wtf pr0!1."
Kaçtanesi itemsel yada skill olarak dengi savaş koyuyor oraya.
Herkez oraya en duzgun sceneleri koyuyor ama yinede movienin tamamindan adamin ne mal olduğunu cikarabiliyorsun.

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 04:34 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ben çok önceleri söylemiştim.Misal eskiden rogue en imba karakterdi neden?Pvp trinket yoktu stun immune gouge immune vs yoktu.Üstüne birde UD ise tamamen dokunulmaz bir karakter oluyordu kendileri.E şimdi o dönemde oynayan UD roguelar mükemmel oyuncularmı idi?Hayır
Taktik hep aynı 1 vs 2, 1 ine sap diğerine allah ne verdiyse ;) Hatta olayı abartıp 1 vs 4 bile yapabilirdiniz biraz kasarak.Çünkü immune die bir olay yok miss , dodge , parry vs olmadığı sürece rogue durdurulamazdı.
Aynı şey diğer classlar içinde geçerli tabi pvp trinketi,skill değişiklikleri,random zamanlar vs her şeyi değiştirdi şu an için eskiye dönük konuşmak çok saçma.

PS : Video izleyip karakter açanlara da ayrıca sevgilerimi sunarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ne bu çekememezlik insanları ya , bi çok arkadaşımız kendi komplexlerinde boğulmakta şu forumlarda...Yok ozaman şu yoktuda , böle idi de falan filan...Cam cem cim cen...Bırakın bu geyikleri arkadaşlar.Şu forumda tartışmaya girmekten nefret ediyorum ama benim sinirlerim bozuluo, afedersiniz millete bok atmanızdan..Yapın abi sizde bişiler,ister kurgusundan müziğinden download ettirsin ister yeteneğiniz yada ister gearınızdan ama bişiler yapın yapmadan konuşmayın...Ve regalya arkadaşım , şu tartışmada en çok konuşma hakkı olan belki sensin çünki bişeyler yaratmış sergilemişsin az çok taktir toplayıp filmin 2162 dl rakkamına ulaşmış , iyi güzel ok de genede bence o eleştirdigin grimdir , other dır , moo dur vs vs onların yaptığı movielerin dl rateine yaklaşıormu senin movien vs vs demekki herşey düşündüğün gibi deil..Demişsinki "Nerde şimdi MooMoo,Otherguy,Victor,francis ve daha niceleri?
3 ay sonra Grim di Gegon du felan fıstık kimse hatirlayacakmi.?
Al misal bu dönemin Gosu roguesi Grim sabah 2 kere duel yaptik caysız full stunlock yaptim 2 sindede vuramadan öldü frapsladim yeni pvp moviemede koyucam yeni movieden sonra bende gosu olurum artik rogueler arasında he?
Veya gene güzel 1 vs 3 fight frapsladim magele be tekim karşimda Zalgradis,Scorpion,Typhoon var Kestim hepsini efsane olurum artık onları koyunca.? "

Koy bakalım efsane ol,dl ratelerin o kadar uçsun herkez seni konuşsun gel sonra buralarda ahkam kes...
Komplexlerinizde boğulmayın , camı açın nefes alın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...