kcayk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kişisel zevkim için buraya başlık açmak istemezdim ama artık hırs yaptım yav bu videodaki müzigi bulamıorum kim söyler kimdir fln delirdim yardımınız lazım :) bahsettigim r14 warrior pat üstünde bayada tartışmalar yapılmıştı ünlü bi warrior :) şimdiden teşkkürü bir borç bilirim sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ilk videosunda rob zombie olması gerekiyor ama adını hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 warcraftmovies de yorumlar kisminda şarkılarin isimlerini yaziyorlar genelde. bende pat'in videolarindan sonra indirmiştim.hangi tam hatirlamiorum ama şunlardan biri sanirim rob zombie - what lurks on channel x rob zombie - superbeast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tauren olan değilmi o? Benim izlediğim videosunda Soil - Breaking Me Down çalıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Rob zombie değil 2.bölümde soil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 cok teşekkür ederim bahsettigi movie r14 warrior işte pat zilyontane buff fln var hani o video çok sagolun rob_zombie leri indirdim onlar degil Soil e bakıcam şimdi umarım odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 soil o soil soil-breaking me down hastasıyız ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 patın videosu aslında warrior videosu değilki healerlar için "bir warrior 15 kişinina rasına girdiğinde nasıl öldürtülmez" totoriali ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Müzikler muhteşem ya o müziklerlede sadece warrior movie si olur gerçekten. aynı müziklerle bir paladin movie yapmış komik duruma düşmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 BREAKING ME DOWN SDPOFS^+TSD Paladin crits 4 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 malibu ii güzel demişsinde sanki pat hiçbşey yapmıyomuş gibi söylüyorsun. adam 2 vurustan biri crit 2k 2k çakıyo paso.daha napsın ki.warrior dediğin heal a muhtaç sınıf zateno da olmasa ne gibi bi video çekebilir ki 2 adam kes öl 2 kes öl kes öl lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bu sarkı lime wire dan inmiyo yalnız 1231 tane buldu hiçbiri inmiyo alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yok yapıyo allahı var bçok güzel bug kullanıyor ( O DMG leri göremezsiniz o itemlerla Deatwish ve mortal strike kullanıyor adam) Kaldı ki resekness ( 30 dakika cd) kullanıyor bi film çekmek için adam parçalamış kendini ve guildindeki healer ları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 e ne varki illa bi filmi tek postada çekmek zorunda değil ki adam :) yapmış adam Allahı var yani izlettiriyo videoyu her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Movie ismini alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: ( O DMG leri göremezsiniz o itemlerla Deatwish ve mortal strike kullanıyor adam) Çok garip bug kullanıp videoda açık saçık yayınlamak merak ettim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bug filan yok ya zamanında talent inde bug var dediler 1 talent fazlası var dediler oda fos çıktı mage de otherguy neyse o adamda warrior da o kötülemenin alemi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=9199 Link bu. Bug olmadan nasıl deathwish ve Mortal strike açılıyor ben bilmiyorum bilen varsa söylesin bende tüm karakterleri bırakıp warriorla oynayım :) Bir günlüğüne blizzard dan kaynaklanan bir bug sonucu 52 talent verebiliyordu warriorlar bu videoda o gün çekilmiş zaten. Bende dikkat ettim ulan dedim adam MS iconuna macro falan mı ayarladı veya deathwish iconuna. Combat log una bakarsanız adamın " You gain Deathwish" ve Your MS crits bla bla for xxxx leri görebilirsiniz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bug var. Abuse ediyor Deathwish bugunu. Ayrica karsisindakiler de n00b gercekten ama yine de guzel en azindan. Izlemesi eglenceli yani.. Itemlari cok da abartili degil. Hatta arkadasin daha OEB Valor falan kullanirken cektigi Video var. Gene baya `domine` ediyor ortami ama tabii dmgler 500-1000 arasi gidip geliyor. Arada oluyor falan. Pat PVP1 diye aratin. Sizin dediginiz 2 oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bu arada Mage = Elderone. Elimizde Turk bir Mage var. Hala otherguy falan diyorsunuz. Oyle eski sistemde pvp trinket falan yokken ona buna oneshot yapmak degil marifet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Videosu varmıdır warcraft movies de wissy ? izleyelim link falan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 En iyi mage tek seferde 40 crystal water conjure edebilen, aynı anda 3 şehre portal açabilendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya kardeş elderone demişsinde 1 ton movie indirdim hepsi aynısı bi farklılık yok bi degişiklik yok ama otherguy bir ilktir çok degişik bi tarzı vardır belkide herkezin seyrettigi ilk mage movie si otherguy ındır srwhll dige çalkalandı warcraftmovies aynı şekilde çalkalasın bu türk kardeşim sende beni utandır 5 tane yorum mesajı var movie sinde neyse güldürmeyin insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Elderone'in mi? Var tabii.. Regalya bu forumlardaki. Arama'dan bulun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yorum az yapildi diye daha mi kotu oluyor? PVP trinket yokken oneshot yapmak mi Magelik? Gidin isinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar