Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masa Altındaki Kablolar

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Nasıl oluyor da bu kadar karışabiliyorlar? yani gerçekten, ben bunları güzelce tek tek ayırıp sistemi yeniden bağlıyorum.Heşey çok güzel. Ama 1 gün sonra bakıyorum ve sonuç inanılmaz. Bu kabloların canlı olduklarını düşünmeye başladım artık. Böle karışmaya meyilli bir özellikleri falan var.. Sizde durum nasıl??

Sosyal ağlarda paylaş

Biz uyurken ortaya çıkan ve biz baktığımız anda ortadan kaybolan küçük cinler var. Bu cinlerin en büyük eğlenceleri kabloları birbirine dolamak, terlik ayakkabı ve çorapları yatağın koltuğun ya da kanepenin kenarındayken altına yollamak, halıları kaydırmak, sıkıca sıkarak kapattığımız muslukları gevşetip damlamasını sağlamak, küçük ve çok gerekmedikçe yokluğunu hissetmeyeceğimiz eşyalarımızı yürütmek. Biz bakmazken de böyle şeyler yapıp duruyolar.

Hatta bilmeyenler için (bkz: Pmukl)

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 11:40 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, bu olay bilgisayarların insanları ele geçirmek için yaptığı bi tuzak...Alayımızı katletçekler, bi kısmımızı da matrix e bağlıyıp bizden pil yapçaklar
=)

Bilgisayarcığım bak beni duyuyosan iyi dinle; ben matrix e gitmeyi tercih ediyorum o kadar hatrımız vardır dimi... Klavyene hiçbişi dökmedim, ısındığında kapattım dinlendirdim filan... Ehe ehe ehe

*tırsar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...