Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Nasıl oluyor da bu kadar karışabiliyorlar? yani gerçekten, ben bunları güzelce tek tek ayırıp sistemi yeniden bağlıyorum.Heşey çok güzel. Ama 1 gün sonra bakıyorum ve sonuç inanılmaz. Bu kabloların canlı olduklarını düşünmeye başladım artık. Böle karışmaya meyilli bir özellikleri falan var.. Sizde durum nasıl?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bir de ayağıma takılmazlar mı bu kablolar eheh o zaman dellenirim oyunun en önemli yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Herhalde elektrik akımı yüzünden birbirlerini çekiyorlar,kıvrılıyorlar falan filan ama sadece bir düşünce benimkisi,doğruluğu var mıdır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Kabloları düzelttikten sonra lastik veya iple kritik 1-2 yerden bağlarsan sorun kalmıyor. Derli toplu oluyor, uslu duruyorlar. Tavsiye ederim... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 03:18 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Kablolar yaşiyorlar! Ve dünyamızı ele geçirecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kasa şekilmiş bu arada. hoş ben benm kasayı özellikle çekmedim millet hava mı atıosun demesin die (Asus TA-230 60$) :P nihihih.. neyse konuyu sapıtmıyayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 benim kasam hepinizden daha havalı (keh keh keh) *dayak yememek için ortamı terkeder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ben Çözdüm İşi...Gece Biri Yada Bi Şey Gelip Kaplolarımızı Karıştırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 MADBOY masadaki wow kutusu değilmi... seni çakal seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Biz uyurken ortaya çıkan ve biz baktığımız anda ortadan kaybolan küçük cinler var. Bu cinlerin en büyük eğlenceleri kabloları birbirine dolamak, terlik ayakkabı ve çorapları yatağın koltuğun ya da kanepenin kenarındayken altına yollamak, halıları kaydırmak, sıkıca sıkarak kapattığımız muslukları gevşetip damlamasını sağlamak, küçük ve çok gerekmedikçe yokluğunu hissetmeyeceğimiz eşyalarımızı yürütmek. Biz bakmazken de böyle şeyler yapıp duruyolar. Hatta bilmeyenler için (bkz: Pmukl) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 11:40 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 konu üzerine kabloları incelemeye başladım ve 1 sene önce kaybettiğimi sandığım Marvel Hero Clix setimi buldum :D Hobarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bakın patinin yararları kaybolmuşlar ortaya çıkyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sen bizim evdeki kabloları görsen :) araştırmaya devam belki para bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya şu cin olayı harbiden varmı ?? çok dehşet tırsarım öle şeylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hele benim ses sistemim dehset karısıyor ya toparlamaktan anam agılıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gerçekten biri gelip karıştırıyor bu kabloları O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Anladik son model bilgisayarin var :D bu arada şaka bi yana benim kablolari görsen kendinkilere doga edersin ueaeahueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aynı sorun benim kulaklıklarda da war bi gun yatarken boyuna iyice gerip masanın üstüne bıraktım sabah kalktıgımda düğüm olmuştu bencede canlı bu kablolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 al işte !! :/ yeni mouse aldım.. usb blkootoot vsvs.. kasaya bağlamak için şasinin altına yattım..boğazıma takılıp beni öldürmeye çalışan koblolardan ancak canımı kurtardım.. ya bunnar hakkatten canlı!! ölüodum diorum yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Evet, bu olay bilgisayarların insanları ele geçirmek için yaptığı bi tuzak...Alayımızı katletçekler, bi kısmımızı da matrix e bağlıyıp bizden pil yapçaklar =) Bilgisayarcığım bak beni duyuyosan iyi dinle; ben matrix e gitmeyi tercih ediyorum o kadar hatrımız vardır dimi... Klavyene hiçbişi dökmedim, ısındığında kapattım dinlendirdim filan... Ehe ehe ehe *tırsar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Açılmıştı :P http://forum.paticik.com/konu.php?id=162193 Hocam bırak onlar takılsınlar,ayırmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kaplo toplayıcı kelepçeye benzeyen zımbırtılardan var. yapı marketlerde bulabilirsin çok çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya beyler ben bunları açıyom bunlar yine kapanıyo farkeden bişi yok he bide bu kasa mod u hakkında 1 konu açiyim kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 chiptech.. net kafe mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar