Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 1 istek , yazmayı unutmuşum :o) Para çok lazım bana para isterdim bugün :) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:45 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 para ama çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 1m istek hakkı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 para ile herkesin dileklerini alabilirdim:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kiz arkadasimin bana deli gibi asik olmasini isterdim... 2.dilek hakkim yok mudur ?? please.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 para hersey degil be dory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: para ile herkesin dileklerini alabilirdim:/ e adam da para dilerse nolacak ? paranın değeri kalmayacak. bir elmayı 1m ytl ye alıyor olacaksın belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: günah değilse allah olmayı dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 dur şimdi haklisin 1m dilek hakkı istiyorum dinan cocugum, ama buz koyma cocuk yiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sınav haftası geliyo malum kazasız belasız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sağlık isterdim ya para olsa noolcak sanki... şimdi sakın parayla onu satın alırız falan demeyin, çok klasik olan bi sakıp sabancının çocuunu örnek vericem yoksa he ! ama parada olsa olur sağlıın yanında tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ben öyle dilek kastetmemiştim aslında. Olağanüstü olmayan, gerçekten gerçekleşebilecek dilekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Kendimi ve çevremi baştan sona her şekilde etkileyebilme/değiştirebilme gücü isterdim. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 00:17 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 du bi düşüniim ben ozaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kız kısmını tam anlamıyla anlamayı diliyorum. imkansız gibi görünen bir dilek ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yazılılarımın hepsi 100 olsn ... olur mu bu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 chagy senin iş zor hatta harbi imkansız... kadınları anlamayı deneyenlerin işi ameliyat masasında bitiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 şu ana kadar kimse yazmamış hayret.. istediğim kadar şey dileyebilmeyi dilerdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Asterix,farkındayım en iyisi tek hakkımı öyle boşuna harcamayayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bencede... sen en iisi millete ayak uydur para falan iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Jessica Albayı istiyorum :D her anlamıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: Christoph_Vassel pati § 03 Nisan 2006, Pazartesi - 00:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- şu ana kadar kimse yazmamış hayret.. istediğim kadar şey dileyebilmeyi dilerdim :P Madem öyle dileğini gerçekleştiriyorum, istediğin herşeyi dileyebilirsin. Not:Dileyebilirsin dedim, dileklerin gerçekleşecek demedim, sen de zaten olmasını değil dileyebilmeyi istemişsin, dileyebilirsin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abi anında 10 sene geriye gitmeyi isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 geçmişe dönmeyi ama bu halimele isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 15 dilek isterdim:)sonra da yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar