Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Aang + saç = Kataang Uyumam lazım, sorry :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya hikaye tam ortada kesilmemişmiydi sac ne alaka. hani 2. sezonda bi son olur bi kac ay izne cikar karakterler anlarimda. nasıl bağlayacaklar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 benim aklıma bi tahmin geldi, ba sing se ydi dimi o earth ün ana şehrinin adı? orası düştükten sonra ateş ulusu her yeri ele geçiriyor ve kimlik gizlemeye ihtiyaç duyuyor aang bu yüzden saçlarını uzatıyo ve dikkat ederseniz kapakta giydiği kıyafette ateş ulusunun kıyafetine benziyo [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 02:09 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Güzel tahmin, ben de öyle tahmin etmiştim :) Zuko'nun kıyafetiyle aynı, standart fire nation üniforması. Sokka'nın silaha dikkatinizi çekerim :) Merak ettiğim şey Appa'yı nasıl saklayacaklar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 desenize kocam askerden dönene kadar başlamıyo bokyiyen dizi. neyse birlikte seyrederiz negzel pörtlemiş mısır pörtletip filan.. o da diil de katara pek fettan olmuş, alacak aang'in aklını valla. tey tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ema apla got married? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ateşi kontrol etmeyi kimden öğrencek cok merak ediyorum acaba [spo]sezon 1 de bi ara eski kaçak bir generalden öğrenmeye çalışmıştı yoksa gene onu aramayamı çıkacak[/spo] neyse ne :D başlasada sorular cevaplansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bu aralar her önüne gelen "AVATAR animesi sende var mı?" diyor , beyler bu seri Anime değil , USA animasyonu bilmeyen varsa öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Emo olmuşlar :) Hepsi ateş ulusu kıyafetleri giyiyor bu arada sanırım tahminin tutacak hehe :) Bence olaylar gelişecek ve Iroh'u kurtaracaklar.Hatta bence en son Ozai'yi tahttan indirip Iroh'un tahta çıkmasını sağlayacaklar sonuçta Iroh'un tahtta hakkı hala var ve alternatifler göze alındığında barış taraftarı tek kişi :) FIRE LORD IROH !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 anime animationın kısaltması değil mi zaten? yoksa anime japonca bir kelime mi? kendi adıma anime geeki değilim ama anime lafını kullanırken hep animasyonun kısaltması olarak düşünüyordum. avatar da doğal olarak bir anime yani animasyondur benim için japon olmuş amerika olmuş çok da dert değil. yok anime japonca bir kelimeyse yanlış kullanıyormuşum demek ki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 benim bildiğim Anime Japon animasyonlara verilen isim. Geri kalan animasyonlara da işte Cartoon deniyor diye biliyorum. Hatta Star Wars:Clone Wars animesi vardır.Anime kalitesindedir,Lucas büyük animecilerle çalışmıştır ama Cartoon olarak geçer,çünkü Amerikan yapımı. Tam bilen biri çıkıp anlatsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 "Lucas büyük animecilerle çalışmış" dedin de o büyük Animeciler (!) sanırım Futurama'yı falan yapanlar.Gidelim Simpsons'a da Anime diyelim South Park'a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 japon cizgi filmlerine eskiden animation u kısaltarak anime derlermiş ve öyle kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bu japonların da her şeyi kısa be kardeşim dskfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 benim bildiğim bir çok kişi de var Star Wars'in kadrosunda.Zamanında Star Wars fan sitelerinden birinde okuduğuma çok para harcanmış,bir çok ünlü animasyoncu çalışmıştı bu projede.Japonya'nın büyük animecileri vs. yazıyordu. Ha derseniz öyle değil böyle öğrenmiş olurum doğrusunu ama Matt Groening'in Clone Wars'ta eli olduğunu pek sanmıyorum :) dp:Matt Groening'di değil mi soyadını yanlış yazmayalım :) edit:Siz zahmet etmeyin ben kendi kendime ayar vereyim :) Futurama'nin 3d ekibi Samurai Jack'in çizerleri ve yönetmenleri Ratotullie ve inanilmaz aile'nin yapımcıları ve lucas birlikte çalışmışlar.Büyük animeci olayı da şimdi msn'de bir arkadaştan öğrendiğime göre sadece olmuş mu diye gösterdikleri bir kaç isimmiş.Evet çok pis ayar oldum :D Avatar konuşalım :D [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:03 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Beilow, msn e gel space cowboy oynıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aha space cowboys oynıycak adam arıyordum :D gel canım nerdesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oynıyıcaz beilowcumda önce sen bana oyunu az acıklıcan (1 yıl kadar önce oynuodum salak slaak hatalar verince uninstall yolu gözüktü) bugun-yarın install edicem setup ı daha bilgilendirme aşamasındayız anlayacagın (msn de bekliorum seni, yok yanlıslıkla sildiysek [email protected] benim biliosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 wiki den avatar-anime olayıyla ilgili alıntı: [spo] Anime While Avatar is not considered an anime because of its American origin, one review has commented that "Avatar blurs the line between anime and (US) domestic cartoons until it becomes irrelevant."[33] In addition, Avatar has many features of anime such as having a different color palette than other animated shows.[34] However, Avatar creators Bryan Konietzko and Michael Dante DiMartino confirmed a particular anime influence in a magazine interview: "The best anime balances great action sequences with humor and emotion, something we try to do on Avatar. We love all the films of Hayao Miyazaki, especially Spirited Away and Princess Mononoke. Both movies deal with spirituality and the environment in an entertaining way. Also, there's a lot of great animation."[35] According to an interview with the artists involved in creating Avatar, Appa's design was based on the Catbus in My Neighbor Totoro, due to the peculiar task of creating a mammal with six legs.[36] Avatar also draws inspiration from the anime works of Shinichiro Watanabe's Cowboy Bebop and Samurai Champloo, as well as FLCL (Fooly Cooly) of Gainax. Other various studios from which inspiration was drawn include Studio 4°C, Production I.G., and Studio Ghibli.[37] Bryan has commented that some of his most cherished Watanabe fight scenes were the fight between Bebop's Spike Spiegel and a drug smuggler in "Asteroid Blues," as well as the duel between Mugen and a blind female Jojutsu-user in the Champloo episode "Elegy of Entrapment (Verse 2)." Avatar director Giancarlo Volpe also claims the staff "were all ordered to buy Fooly Cooly and watch every single episode of it."[38][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Space Cowboys ne :D benim de canım çekti bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Comic Con da trailer yayınlandı.... o_O kaldım direk. www.avatarspirit.net te izlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=EqFjzzMb5Xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gazgazgaz promoda çok bişi yok ama işte gaza geldim yine çıksın biran önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Zuko + Mai = gg Katara zaten ezmiş Aang dahada ezmiş daha nolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yahu kim takar o zibidileri =) iroh babaya nolmuş onu göstersin :P öle 2saniye gösteirp geçmekle olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar