Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 4400 ün kaç sezonu var, d&r daki dvdsinin kapağı filan çok hoşuma gitmişti, alıp sezonlarını izleyeyim diyordum ama, bıraktılar mı ki öyle ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 burası 4400 topiği değil gençler lütfen! zaten çok çakma bi dizi! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ya Al izle mükemmel bir dizi,heroesdan daha iyi en azından.Dizi tam en heycanlı yerinde 3. sezonu bitti.Herkes 4. sezonu beklerken,grev yüzünden çekilmeme kararı alındığı açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cnbc-e de gösterimdeyken az az takip ediyordum, başlangıcı filan baya güzeldi hatta. En azından Heroes'la karşılaştırınca olsun diye yapılmış gibi bir duruşu yok en azından. Dvdleri içinse; D&r'da tek sezonu var, bir iki farklı yere de gittim yok kesinlikle. İzmir'de bulabiliceğim başka yer var mıdır ki 2. ve 3. sezonları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ema ema olalı böyle zulüm görmedi :~( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ayıptır ya güzelim diziyi öldürdüler, şerrofsiz kapitalistler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şimdi aklıma birşey takıldı roku roku aange eğer bir yarayla yada bir savaşta ölürsen reyankarnasyon biter demişti ama kendisi yanar dağın ortasında kalıpta öldü ve reyankarnasyon devam etti burda bir gariplik yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 cado'cum roku ona book 2 earth'in ilk bölümü olan avatar state'te dediki eğer avatar halinde ölürsen yada öldürülürsen avatar reankarnasyon çemberi bozulur ve avatar hakkın rahmetine kavuşur dedi çünki avatar olmanın esprisi hem kendi ruhuna sahip olmak hemde avatar diye adlandırılan gezegenin ruhuna sahip olmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 heh :) tamam saol rahatladim 2 saattir o bölümü bulmaya çalışıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ulan yine heyecan sardı çıktı mı diye, yine fos. yine hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aynen ya... ne karın ağrısı işe dönüştü şu avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bekle bekle,günleri say say,gel artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 en güzel avatar bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Temmuza kadar bakmayın bu topic e yeni bölüm diye hepsi feyk çıkar ağlarsınız. Zaten 110 sayfanın 108 i ağlamakla geçiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 herneyse avataar gel gayri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 3-16: The Southern Raiders July 18, 2008 Hakoda tells Katara and Sokka about what happened to the Southern Water Tribe when they were young, and they learn more about what happened to their mother. Aang reveals his greatest and darkest secret. More information about Zuko's mother is also revealed http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Avatar:_The_Last_Airbender_episodes#Book_Three:_Fire guncelleme: diger bolumler de 19 - 20'de yayinlanacakmis. yani 3 gunde 6 bolum diyor wikipedia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 harbiden de öle görünüyo da neden böle 2 ay ara veriyolar sonra tekrar başlıyolar valla unutuyom arada olanları son bölümü acaba çok dikkat etmem gereken bişi olmuş muydu diye tekrar izliyom. Neyse sonuna geliyolarmış bunun da bakalım nasıl bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya ben raziyim bitirmesinler! hayallerim var!! aeng kimlen evlenicek? zuko'ya nolcak? katara kime varicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yeni bölüm cikana kadar uplanmasin bu topic. Insna heyecanlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 İşin heyecanı bu zaten. Topici uplanmış görmek bile ayrı bi sevinç ya. Tabii yeni bölümün çıkmadığını görünce biraz koyuyo ama olsun, hatırasına bile razıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yayınlamış bölümlerle ilgili sızıntılar :) http://avatar.wikia.com/wiki/Series_Finale_Spoilers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dory said: ya ben raziyim bitirmesinler! hayallerim var!! aeng kimlen evlenicek? zuko'ya nolcak? katara kime varicak? desti izdivaç mı izliosun avatar mı? burda dünyanın kaderi söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=mkSTqY40MgU&feature=related böyle bisey buldum. Eskimi yenimi cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mortis said: dory said: ya ben raziyim bitirmesinler! hayallerim var!! aeng kimlen evlenicek? zuko'ya nolcak? katara kime varicak? desti izdivaç mı izliosun avatar mı? burda dünyanın kaderi söz konusu. aahahah birinin demesini bekliyodum =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 şu topic her uplandığında bir heyecan basiyor beni. = ayrıca bir anlık kendimle çelişmem ve july ın haziran olması isteğimle birlikte çok emo zamanlar yaşandı evimizde. -lan nisan july, haziran de mi? +hmm, ne? -july diyorum. haziran de mi? +ehe... -ehe ne? +temmuz değil mi abi o? -haziran kızım. +temmuz valla. -hayak ='(. halbuki koskoca temmuzu haziran yapmaya razıydım ben avatarı izlemek için. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar