Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
23 Kasımda "Day of the Black Sun Part 1: The Invasion" ve Day of the Black Sun Part 2: The Invasion" olmak üzere iki bölüm birden çıkacakmış sanırım. Güzel bölüm olacak gibi ama epey bekleyeceğiz.
Diğer bölüm içinde 2008 deniyor.
Mesaj tarihi:
Muhteşem bir anime kesinlikle ama ben o kadar erken saatte verilmesine sinir oluyorum.En azından diğerlerine oranla daha çok izlenmesi gereken bir program ama işte demek ki o saate ancakl yer bulabilmişler.Tabi yoğun bir kanal ne yaparsınızB)
Mesaj tarihi:
oturup 15 saat aralıksız anime izleyebilen biriyim.
ancak avatar da 3. bölümden sonra sıkılıp bırakıyorum.pek sarmadı gibi bilmiorum.aslında hikaye gayet güzel ama ..
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
23 kasımmı? oha ya bilsem 4 bölümü üst üste izlemezdim hafta başına 1 er 1 er izlerdim

zaman geçmez şimdi ya:(

o yüzden ben ne yaptım her hafta 1 bölüm izlemeye devam ettim. 3x08 deyim. daha 1 bölümüm var ehe. aferin bana.
Mesaj tarihi:
offf kım beklıcek o kadar yaff

ama tek tesellim eski ıkı sezonu indirp yeniden izlemek olucak
o zamana kadar bıter sanırım ama bu telekomla zor 23 kasıma yetişmesi ama hayırlısı :S
Mesaj tarihi:
sezon 2 dun sabaha karsi bitti
hazir sinav yok boşluk çok bi solukta izledim

aaargh cildirdim

ya zuko nasil amcasini satar ya bu nasil salak bu. yalniz cocuk keske gercek olsa, çok tatli. gief zuko yani :P
ve ve ayrica şu çakra olayi
ne yani simdi bi daha hiç avatar olamicak mi bizim aang?
ya catliycam

hemen bu aksam 3. sezona basliyorum kimse tutamaz :)
Mesaj tarihi:

-.-

geçebilio işte yok öle bişey, millet geçemio die nie geçemesin, Katara'yı 2. sezonun sonunda aklından çıkarıp geçti o sırada yedi lightning i oturdu aşşa. Bu demek değil ki tekrar geçemez.

• Yeni Oluştur...