Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 23 Kasımda "Day of the Black Sun Part 1: The Invasion" ve Day of the Black Sun Part 2: The Invasion" olmak üzere iki bölüm birden çıkacakmış sanırım. Güzel bölüm olacak gibi ama epey bekleyeceğiz. Diğer bölüm içinde 2008 deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 23 kasımmı? oha ya bilsem 4 bölümü üst üste izlemezdim hafta başına 1 er 1 er izlerdim zaman geçmez şimdi ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben bilseydim hepsini 22 kasıma kadar saklardım. off allah kahretsin. Napıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Muhteşem bir anime kesinlikle ama ben o kadar erken saatte verilmesine sinir oluyorum.En azından diğerlerine oranla daha çok izlenmesi gereken bir program ama işte demek ki o saate ancakl yer bulabilmişler.Tabi yoğun bir kanal ne yaparsınızB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oturup 15 saat aralıksız anime izleyebilen biriyim. ancak avatar da 3. bölümden sonra sıkılıp bırakıyorum.pek sarmadı gibi bilmiorum.aslında hikaye gayet güzel ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ilk sezon biraz sıkıcı zaten 2. sezondan sonra güzelleşiyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 s2b14 olmus zaten 20 bölüm var bilmiorum nasıl olcak ilerde. hmm belki de türkçe dublajlı olmasından olabilir gerçi gayet iyi gibi dublaj da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Her bölümü çok kaliteliydi bence...Özellikle tabi ki ilk sezon...Diğerlerini sollar geçer XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ilk 2 sezonu türkçe dublajla, 3. sezonu orijinal sesle izledim ve bence türkçe dublaj da fena değil. ama tabi orijinali daha güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Katılıyorum bencede...Kesinlikle orjinali daha güzel.Türkçe'sinde fazla çocuk sesli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 her bölümü güzel valla :) bu arada anime değil, çizgi film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ya olsun bana göre her güzel kalitede olanlar animedir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 anime japonca çizgi film demek, sonuçta anime ssfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çıkmadı di mi yani şimdi yeni bölüm? mıçtık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ShadowFury said: 23 kasımmı? oha ya bilsem 4 bölümü üst üste izlemezdim hafta başına 1 er 1 er izlerdim zaman geçmez şimdi ya:( o yüzden ben ne yaptım her hafta 1 bölüm izlemeye devam ettim. 3x08 deyim. daha 1 bölümüm var ehe. aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Laorx said: anime japonca çizgi film demek, sonuçta anime ssfdfd avatar japonca değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 offf kım beklıcek o kadar yaff ama tek tesellim eski ıkı sezonu indirp yeniden izlemek olucak o zamana kadar bıter sanırım ama bu telekomla zor 23 kasıma yetişmesi ama hayırlısı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 O.o 3 günde 2 sezonuda indirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 utorrent kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sezon 2 dun sabaha karsi bitti hazir sinav yok boşluk çok bi solukta izledim aaargh cildirdim ya zuko nasil amcasini satar ya bu nasil salak bu. yalniz cocuk keske gercek olsa, çok tatli. gief zuko yani :P ve ve ayrica şu çakra olayi ne yani simdi bi daha hiç avatar olamicak mi bizim aang? ya catliycam hemen bu aksam 3. sezona basliyorum kimse tutamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ölmedi, katara sayesinde hayata döndü. Avatar hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 avatar modu avatar spirit restore oldu fakat avatar moda gecemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Avatar State anlamiorum Avatar State'e geçemediğini nerden öğrendiniz? yok öle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ? Aang Avatar State' mi geçemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 -.- geçebilio işte yok öle bişey, millet geçemio die nie geçemesin, Katara'yı 2. sezonun sonunda aklından çıkarıp geçti o sırada yedi lightning i oturdu aşşa. Bu demek değil ki tekrar geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar