Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Aynı sorundan bende muzdaribim. Bitlord şuan 30-40 kb arası indiriyo. Tavsiye edebileceğim en yüksek hız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yipyip! :) bu arada ben utorrent ile mininovadan 130kb/s ortalamayla çektim sizde sorun var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 3 bölümü toplam 1.5 saatte bitirdim sanırım (download) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nasıl yaptın o işi! Derhal söyle. Kankam ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tv.torrents.ro ya üye ol. http://tv.torrents.ro/details.php?id=10775&hit=1 3x06 http://tv.torrents.ro/details.php?id=10800&hit=1 3x07 http://tv.torrents.ro/details.php?id=10801&hit=1 3x08 verdiğim linkleri indir utorrent programıyla yüklemeye başla upload düşür indirdikten sonra seed yaparsın (hepsini tek tek indir aynı anda koyma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Şuanda %99,7 :) an itibariyle ihtiyacım kalmadı ama kastettiğin programın adı utorrent sanırım. en kısa sürede yüklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 utorrent yükledim ve şuan 130 kb la filan yüklüyo, çok sağol:))) peki bu torrent naz yaparmı? yani burdan x mb program yüklemek için y mb upload yapman lazım gibisinden? ya da ne biliyim 917289213 tane tracker kayıt et, şunu yükle şu yan programı yükle hede hödö falan filan... yoksa kafamıza göre sömürebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mükemmel 3 bölümdü. Hele pupetmaster inanılmazdı :) Tam bana göreydi. Şimdiye kadar izlediğim tüm bölümler arasında. Avatar state göremesem de yokluğunu hiç aramadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 7 yi izledim, 8 i şimdi izliycem, combo yediğimden acayip gaza geldim. Yalnız kimsenin dikkatini çektimi bilmiyorum ama bölümlerin başında normalde "Avatar: The Last Airbender" yazdığı kısımda artık(6. bölümden itibaren) Avatar: The Legend Of Aang" yazıyo. Bölüm aralarında Aang mitoz mu geçirdi acaba:P Bi de: "HIAAA!!! SNEAK ATTACK!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Harika yaa.. Espriler havada uçuşuyodu zaten süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 DeBuffAndHeal terazini yardımmı diyim parçaladım kırdım attım mı diyim ne diyim artık bilemiyorum! saol agality! kendimi torrentleechten dl yapıyomuşum gibi hissettim tam hızda yav ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Katara nın blood bending öğrenmesi de oha dedirtti. Yalnız sonda niye ağladı anlamadım, kullanmıycam demezse kullanmaz, kimse zorlamıyo. Kullanıcağı bi an gelirse de dolunayda Combust Man i bile ağlatır o teknikle. Daha doğrusu su bükmeyi bilmeyen herkesi ağlatır.Ama karakterler gitgide aşmaya başlıyolar, feci dağıtıcaklar ilerde ama ne zaman:P Espriler filan da güzeldi cidden:) 3 bölüm üstüste izleyince, bi de bu bölümler gidişatla direkt olarak ilgili olunca gayet süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kataranın nekadar duygusal olduğunu bilirsin. Blood bending ona insanlık dışı bi bükme gibi geliyor olabilir. Kullanmayı da istemediğini açıkça belirtti. Bunun öğretmek isteyen kadının tipi de önemli tabiiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 avatar6. ve 7. bölümler Avatar 3x06: The Avatar and the Fire Lord6.bölüm 1.parça6.bölüm 2.parça Avatar 3x07 - Runaway 7.bölüm 1.parça7.bölüm 2.parça 8. bölüm yükleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 indiriyorum, yarın sabah izleriz, oh. ama neden 3 bölüm birden çıktı onu anlamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bence son bölümlerde çok saldık, alakasız bölümler koyduk, bi 3 tane üstüste çakalım da şenlensin yavrucaklar diyerek kıyak geçtiler bize. Belki de seriyi değiştiriyolardır, onunla alakası filan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 :D Kesin öyle düşünüyolar. 5 bölüm bunlara işkence çektirdik. Alın size süprizzz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tabi dizinin adını değiştirmeleriyle 3x combo yayınlamalarının aynı ana gelmesi rastlantı olmayabilir de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 süperdi :P [spo]bloodbending olayı süperdi :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 of çok merak ettim ama ben sezon bitmeden indirmiyorum hepsini bi anda izliyorum. çatlıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Dizinin ismi değişmedi iki tane ismi vardı zaten, Bazı ülkelerde The Last Airbender (ki bu orjinal ismi) bazılarında da Legend of Aang .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Çatlatıcak kalitede herhalde, bende şimdi kız arkadaşıma gidiyorum, geldiğim gibi atlayacağım 3 bölümede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 torrent ta 9. bölümde cıkmıs görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 İzlemeyenlar sakın okumasın. Bidakka nasıl yani.. Zuko avatar roku nun torunumu? Zukonun hayatı bu savaşın kaderini değiştiricek. onun seçimi. Biryanda Babasının babası Ateş kralı Sozu, Biryanda Annesinin babası Avatar Roku. Omg omg. Yetersiz ingilizcemle anladığım şey doğru ise güzel bağlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 4. bölümde çıkmış :/ http://tv.torrents.ro/details.php?id=10825&hit=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar