heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 dün itibariyle saat 1.30pm da türkiyeye geldim ilk izlenimlerim: bağaj kontrolde bavulumu kaybettim nedense sonradan kayıp bürosunda buldum. taksiciler çok yalaka adamlar bunu anladım hava çok sıcak vede kuru boğaz haala çok güzel sokaklarda çöpler var ilginç belli saatte çöp kamyonu geliyomuş topluyomuş??wtf? kaldırımlar çok yüksek alışkanlıktan olsa gerek takılıp düşüyodum şimdilik bu kadar dahasını yazacam...aa bide niye ışıklardan yeşil yanınca millet daha hareket etmeden kornaya abanıyo polis yokmu ceza yazacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 İlk gelişin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok daha öncede geldim(3 sene önce) ama fazla kaldmadım sadece 3-5 gün bu sefer 2 hafta buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Normalde hangi ülkede yaşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 eet arkadaşlar diğer izlenimlerimi anlatıyorum -ilk başta tamamen kara çarşaf giymiş insanlar gördüm haala bunların yaşadığına innanmıyorum -bi kadın geldi merhaba diyecekken elini çekti meseleyi sonradan anladım eline dokunursam abdesti kaçarmış hey allam ya -burada gavur muamelesi görüyorum ilginç. trafik kurallarına saygı sıfır kaldırımlar ayarsız ışıklarda dururken yeşil yanar yanmaz hemen kornaya basıyolar polise şikayet etmeme rağmen ceza kesilmedi buda ilginç -kızlar çok tatlı ama çok boş kafalılar -insanlarda namus bacaklarının arasında görülüyo haala -Minübüsçüler inanılmaz derecede serbest ehm.. şimdilik bu kadar yakında güsel şeylerde yazacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Sen nerde ya$iyosun ? [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 19:05 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bune lo sadece kötü şeylerimi gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkadaş, senin anlattıklarını biz her gün görüyoz. Sen bize bizim sorumuzun cevabını ver!!!11111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya nie kızıyosunuz alla alla iki dakka yemek yedik arkadaşlar ben hollandanın eindhoven kentinde yaşıyorum 4 senedir gelemediğim ülkeme yeni geldim..k?relax pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Şaka yolluydu o ya :/ Neyse, şahsen ben çok rahatsızım o durumdan. Bi de pazar olan günlerde, pazarın kurulduu yerin yakınında minibüse bindin mi, yerdeki torbalarla uğraşmak zorunda kalıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben memnunum ulkemden, car$afli kadinindan da, yol vermeyen minibusunden de, ye$il yanar yanmaz kornaya asilan asabi amcasindan da, abdesti bozulmasin diye kar$i cinse dokunmayan $afi ablamdan da ... Ta$ina da topragina da kurban olurum... Teyyy Turkiyem teyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ilk gelişin galiba da.. en geç bi haftaya kadar alışırsın... ojgeldin ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok daha öncede geldim(3 sene önce) 4 senedir gelemediğim ülkeme yeni geldim nası nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @Laraken; loL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 *ağlayarak kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 orası hollanda burası Türkiye...fark olacak tabii...İstanbul hepsinden güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 memleket gibi olmuyo dimi heracles1986 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yüksek kaldırımlara takılıp düşmeyi alışkanlık haline getirmek zor olsagerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ehehe sen holanda da yaşlanınca ayakta kalınca otobüste bir genç gelip sana yer verirmi ben veriyom mesela . türk insanındaki sıcaklığı başka yerde bulamassın ama bazen cok sıcak oluyolar o zman kaçacan topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yanlış yazmışım gelmediim süre toplam 3 sene eh laptop kullanmak azıcık zor babamın nasıl olsa :Dehm.. yemek yerken olur boole seyler [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 10:53 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 valla o kara çarşaflılardan epey az kaldı, bir nesil sonra tamamen biticek zaten az daha sabret.. ayrıca kaldırımlar meselesi sadece türkiyeye özgü bir meseledir.. he yıl ya kaldırım üstüne yeniden kaldırım yapılır ya da bozulup bir daha yapılır. aslında kaldırım mühendisleri baya uraşıolar ama napsın işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bi de burda yapılan kaldırımları beğenmeyince söktürüp tekrar yaptırıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 haha evet.. hatta sokak ortasına granit döşeyip sonraolmadı sanki bu diolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 nasıl bi insan güruhudur bu yaf?Anlamadım gitti daha az evvel eve gelirkken adamın teki ışıklarda bana yeşil ışık yanmış yaya geçidinden geçerken az daha eziyodu beni bide utanmadan arabadan önüne baksana diyo aallahım yarabbim ölüp gidecem burada..Ne alakadır bu arabalar yaya geçidinde durmak zorunda değillermi?biri bişey söölesin allah aşkına yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Welcome to Turkey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar