Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caykovski

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Türkçe'de Çaykovski diye yazılır, orjinal adı Rus alfabesinde Rus harfleriyle yazılır. Çıkıp Rus bir sanatçıya İngilizce olarak Tchaikovsky demek ise biraz komik oluyor.
Önereceğim besteciler Bach, Handel, Mozart, Beethoven, Wagner, Korsakov, Vivaldi, Pachelbel, Chopin, Albinoni, Debussy, Dvorak, Strauss'lar, Ravel.
Gerçeği oldukça fazla çeşit oldu, içinde kaybolabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

pytro ilyich tchaikovsky (çaykovski)
antonio vivaldi
ludwig van beethoven
wolfgang amadeus mozart
picolo paganinni
johann sebastian bach
felix mendellsohn
robert schumann
franz schubert
giachinno rossini

bunlar benim ismen bildiğim ünlü besteciler. hatta en ünlüleri bunlardır herhalde. kişisel olarak "vivaldi - 4 mevsim"in en bilindik parçasına (ismen bilmiyorum adaccio madaccio pek anlamam) bayılırım ki mp3 çalarımdan eksik olmaz.
klasik müzikten anlarım diyemem ama en ünlüleri bunlar olduğuna göre aralarından deneme yanılma yoluyla seçebilirsin :)
mümkün olduğunca her anımda müzik dinleyen birisi olarak, müzik dinlemeyi kaldıramayacağım zamanlarda klasik müzik dinlerim ki bazen arkada çaldığını bile hissetmessiniz ama rahatlatıcı olduğuna kesinlikle inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

paganini ve listz. listz hayrani genc kizlarimiz sahneye ic camasiri firlatma trendini yaratmistir, bir nevi o donemin super rock stari.

ha bu arada, bi ton bach var klasik musikiyle ugrasan gunumuzde yasayanlari falan da var. tam bilmiyorum ama klasik muzik mafyasi gibi bi aile sanirsam bunlar. johan sebastian en meshurlari ama.

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 04:00 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...