diablotg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arkadaslar Caykovski nasıl yazılıo ya Caykovski yazıorum sadece türk siteler açılıo bu adamın orjinal adı nedir teşekkürler Bide şu V for Vendetta da patlamadan önce çalan müzik nedir bilen varsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Classic Müzikte çok önemli ünlü Opera veya Artist isimleri verebilirmisiniz Mesela Beethoven falan falan sırayla yazarsanız çok memnun olurum saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Antonio Vivaldi'nin üstüne dinlemem kimsecikleri ben.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 1812 overture filmde çalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Klasik müzikle pek aram yoktur ama; Mozart, Beethoven, Tchaikovsky, Bach, Wagner, Rachmaninoff, Vivaldi, Paganini, Brahms dinlemeni önerebilirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 saolun arkadaşlar teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Offenbach - Les Contes d'Hoffman - Acte II Scène 1 - Barcarolle Kesinlikle dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eyvallah saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ben de Vivaldi'nin üstüne tanimam kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 başlığı görür görmez tahmin etmiştim v 4 vendetta diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Türkçe'de Çaykovski diye yazılır, orjinal adı Rus alfabesinde Rus harfleriyle yazılır. Çıkıp Rus bir sanatçıya İngilizce olarak Tchaikovsky demek ise biraz komik oluyor. Önereceğim besteciler Bach, Handel, Mozart, Beethoven, Wagner, Korsakov, Vivaldi, Pachelbel, Chopin, Albinoni, Debussy, Dvorak, Strauss'lar, Ravel. Gerçeği oldukça fazla çeşit oldu, içinde kaybolabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sergei Rachmaninoff - No. 3 D minor Allegro ma non tanto bunu dinlemeni tavsiye ederim. üçüncü konçertosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 pytro ilyich tchaikovsky (çaykovski) antonio vivaldi ludwig van beethoven wolfgang amadeus mozart picolo paganinni johann sebastian bach felix mendellsohn robert schumann franz schubert giachinno rossini bunlar benim ismen bildiğim ünlü besteciler. hatta en ünlüleri bunlardır herhalde. kişisel olarak "vivaldi - 4 mevsim"in en bilindik parçasına (ismen bilmiyorum adaccio madaccio pek anlamam) bayılırım ki mp3 çalarımdan eksik olmaz. klasik müzikten anlarım diyemem ama en ünlüleri bunlar olduğuna göre aralarından deneme yanılma yoluyla seçebilirsin :) mümkün olduğunca her anımda müzik dinleyen birisi olarak, müzik dinlemeyi kaldıramayacağım zamanlarda klasik müzik dinlerim ki bazen arkada çaldığını bile hissetmessiniz ama rahatlatıcı olduğuna kesinlikle inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 paganini ve listz. listz hayrani genc kizlarimiz sahneye ic camasiri firlatma trendini yaratmistir, bir nevi o donemin super rock stari. ha bu arada, bi ton bach var klasik musikiyle ugrasan gunumuzde yasayanlari falan da var. tam bilmiyorum ama klasik muzik mafyasi gibi bi aile sanirsam bunlar. johan sebastian en meshurlari ama. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 04:00 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar