FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 lol.harika şeyler yazmışınız:D biseksüeldir o biseksüel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @Shadowfury; evet lezbiyenmiş haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 dişi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 İlişkimiz var bizim. Erkek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 linkteki videoda sesi çok acayip erkek mi kız mı cıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: Numb dediydi ki :o diilde mesajla biraz alakasız belki birden aklıma geldi.. ilkokuldaydık öğretmenimizi bir gün sınıfın ortasında kadınlar ve erkekler arasında ne fark vardır nasıl ayırd edilirler diye bi soru sormuştu. bizde herkes elini kaldırıo işte birisi diyoki işte kadınların saçı uzundur bunun üzerine öğretmen erkeklerden de saçı uzun olan var diyo diğeri kalkıo işte erkekler sakallı bıyıklı falan ögretmen diyoki farz etki onu da kestiler birisi diyoki işte sesi kalın erkeklerin öğretmen diyoki yok işte ince sesliside var, ne desek çürütüyodu... en son kimsenin söyleyecebilieceği bişi kalmamıştı. yani neden böyle bişi sordu şu anda bile çözebilmiş değilim doğrusu. mevzu cinsiyetten açılmışken aklıma geldi de:) hoca sizin öğretmen mr. garrisson falan mıydı? Ameliyat öncesi alıştırıyor olmasın sizi? :P [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 19:02 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sarışın mavi gözlü erkeklerde bizim toplumumuzda kız gibi gördüldüü için [alınmayın =) ] çok tartışırsınız çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 asırı moralim bozuldu ben senelerce kız bildim onu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yıllarca kız bilmediniz, sadece ilk anda sorulunca kız olabilir dediniz, 6 yaşındaki çocuklar kız mı erkek mi diye düşünmüyo ondan çok üzülmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tweety'e bakarak hayal kuranlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yok yok erkekmiş bizim sınıfta 1 kız söylemişti bana kızı dövmüştüm sınıfın ortasında sonra defter kapağında yan gelip yatan 1 tiviti wardı 1 çük oturttum oraya birazda göğüs kılı fena olmadı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 1. Rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bnm defterime de öle yapmıslardı nası silceemi sasırdm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 benim defterime yapilamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 pardon sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya googleda en üstte çıkan site harbi piskoloji bozucu bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu sabah tv de izlediğim bölümün adı ; "Tweety : Ain't She Tweet" idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o zaman devamlı değşiyor bunun cinsiyeti. kafalarına göre bir erkek bir dişi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 İmla kuralı olarak bilmesemde cinsiyeti olmayan şeyler için she kullanılıyor sanırım.Güneşe felan she dendiğini gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Tweety erkek ama kadın seslendiriyor. Kuş ve de küçük olduğu için, ayrıca çocuklara yönelik olduğu için şirin bi kuşa kalın bir erkek sesi vermek saçma olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 diyorum işte lezbiyen o... başka bi açıklaması olamaz [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: Tweety erkek ama kadın seslendiriyor. Kuş ve de küçük olduğu için, ayrıca çocuklara yönelik olduğu için şirin bi kuşa kalın bir erkek sesi vermek saçma olurdu... Düşünsenize Pala gibi 1 ses tonu olduğun tweety de :P bide bu güneşe she deme olayı felan çok normal ben fransızca biliyorum herşeyin erkeği dişisi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çizgi filmlerde dişi hayvanlar renkli dudaklı kıvrık kirpikli falan olur. süslenilir biraz. o şekilde ayırt edilir. tweety erkektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bence erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bence Tweety erkek çocuk. O kadar ince sesli erkek mi olur canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar