Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu sene de sevenimiz çıkmadı. Hayırlısı.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cempostaci said: wastryx denen adama forumda genel tavrımı geç bi kenara at, coprye genel tavrımdan bahset. ne demişim ne yapmışım bir örnek ver ağır terbiyesizlik ondan sonra klavye delikanlılığına geçiş yaparız burda. sana eşlik ederim tek kalmazsın o konuda yani. geyikli şakalı giydirdiğim kişide forumun en çingenesiydi. hatta ben copry'e kalkıp "copry lütfen sende xxx üyesi gibi çingenelik yapma" demişliğim var. lütfen uzuvlarımızı bi kenara bırakarak forumlara post atalım. bir tek sizde yok o alet. bir tek siz angaralı değilsiniz. Yeni görüyorum neler dönmüş yine:/ Kimse kimseyi sevmek zorunda değil , sonuçta benm de hiç sevmediğim , keş diyebileceğim bir sürü üye var ama saygıyı korumak lazım tabi.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 buda herkesi para görüyor ya. dişiniz bozulsun diye bekliyor akbaba gibi
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 BENİM HAKKIMDA NE DÜŞÜNÜYORSANIZ ALLAH SİZE BİN KATINI VERSİN!
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 copry said: cempostaci said: wastryx denen adama forumda genel tavrımı geç bi kenara at, coprye genel tavrımdan bahset. ne demişim ne yapmışım bir örnek ver ağır terbiyesizlik ondan sonra klavye delikanlılığına geçiş yaparız burda. sana eşlik ederim tek kalmazsın o konuda yani. geyikli şakalı giydirdiğim kişide forumun en çingenesiydi. hatta ben copry'e kalkıp "copry lütfen sende xxx üyesi gibi çingenelik yapma" demişliğim var. lütfen uzuvlarımızı bi kenara bırakarak forumlara post atalım. bir tek sizde yok o alet. bir tek siz angaralı değilsiniz. Yeni görüyorum neler dönmüş yine:/ Kimse kimseyi sevmek zorunda değil , sonuçta benm de hiç sevmediğim , keş diyebileceğim bir sürü üye var ama saygıyı korumak lazım tabi. nası keş
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: buda herkesi para görüyor ya. dişiniz bozulsun diye bekliyor akbaba gibi bozulan bir sürü patidaş arkadaşımın dişini yaptım, sor bakalım para almış mıyım .
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 keş derken kesin noyanı kastediyor. /summon noyan
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 copry said: Finklorpeyniri said: buda herkesi para görüyor ya. dişiniz bozulsun diye bekliyor akbaba gibi bozulan bir sürü patidaş arkadaşımın dişini yaptım, sor bakalım para almış mıyım . kendini sevdirmek için bu kadar uğraşma ya ):
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Rasmon said: Xaenin said: Seni de seviyorum lan pezevenk. şikayet ettim. Etmemişsin, böyle de yalan.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: copry said: Finklorpeyniri said: buda herkesi para görüyor ya. dişiniz bozulsun diye bekliyor akbaba gibi bozulan bir sürü patidaş arkadaşımın dişini yaptım, sor bakalım para almış mıyım . kendini sevdirmek için bu kadar uğraşma ya ): sadece hiç sevmediğim bir özelliği tanımadan etmeden kondurduğun için açıkladım . sen yine sevme beni. ben nötrüm
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Allah hepinizin belasını versin hiçbirinizi sevmiyorum.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu daha samimi geldi bana diğerlerinden
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yanlış anlaşılma olmasın. http://4.bp.blogspot.com/-RxJuHixOm7A/TcXLlkZCG6I/AAAAAAAAA6w/1MrieOPCXMs/s1600/DEN-YA%257E1.JPG
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 BANA HERKESİN İÇİNDE YAPRAK DEDİN.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yarın işin yoksa bana mms at, konuşalım.
Öne çıkan mesajlar