Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Saeros said: Xhunarion said: Saeros Cüce Axedice. Aslan gibiler. BEN DE SÇS :s;Ss.sS bi de ardeth bi de axedice, çünkü frostmane'de çıkan tüm light featherları bana verirse onu seviceğimi söyledim, choq sewiorm. Cüce ve Axedice kaldı. 3. aranıyor.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xhunarion said: Saeros said: Xhunarion said: Saeros Cüce Axedice. Aslan gibiler. BEN DE SÇS :s;Ss.sS bi de ardeth bi de axedice, çünkü frostmane'de çıkan tüm light featherları bana verirse onu seviceğimi söyledim, choq sewiorm. Cüce ve Axedice kaldı. 3. aranıyor. siye len:DDD
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Şey ya, Xaenin fena değil. Dela eh. Ekmek idare eder. Penth zaten lütfi. Cons yaramaz. Füks babacı. Sly mal. Azmo çok kaslı o da olmaz. Osman cinli. Kermit agali zaten. Zegna ı ıh. Antimodes52 kıvrak. Pyro sçs Böyle yani. Evet. vardır elbet bi kaç sevmediğim daha.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 vay be beni seven biri çıktı saol agali duygulandım bi 3 lü sarıcam buna ben
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben elaidiyi sevyom, delayı sevyom. Bunlarla beraber yaşyom zaten. O yüzden sayılmaz. Sonracıma kermiti sevyom, ekmeği sevyom, orçunun yüzüne tükürmem, ama sevyom, osman var, cinler basmış ama sevyom, azmonun kendisinden ziyade bisepslerini sevyom ama kendisini de acaip sevyom, zegnayı sevyom, fistanı sevyom, pyroyu sevyom kendisi birazcık karılaşmış olsa da, hep kız nickiyle gelip işletiyor insanları. Neyse, sonra penthi sevyom ama cookie silemiyor, bonepartı sevyom ancak kendisi birazcık ters, arada ne demeye çalıştığı anlaşılamıyor, josgelini sevyom, o da maraşta dokunma mesafesinde değil, olsa ellerdim, p_a_l_a_d_i_n_2000 zaten kardeşim, onu sevyom. Öyle daha bir sürü insan sevyom.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben de seni :' neyse derse gittim tekrar boynum bukuk :'
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Oha zeytinleri unutmuşum lan. Zeytinleri de çok sevyom.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 zeytinleri ben de seviyorum. bonepart var. josgelini de seviorum. bizim odaca listeler ortak.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sayıyımmı lan bende sayayım hadi fistan dela xaenin elaidi zegna azmodai pyro joscelin penth p_a_l_a_d_i_n_2000 çok enteresan bi nick kendiside adam değil zaten OSSO ! KANKAM OrÇun Ekmeque khala sly bonepart bide jacabo
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: sayıyımmı lan bende sayayım hadi fistan dela xaenin elaidi zegna azmodai pyro joscelin(L) penth p_a_l_a_d_i_n_2000 çok enteresan bi nick kendiside adam değil zaten OSSO ! KANKAM OrÇun kero khala sly bonepart
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 aa ben buraya girmeyeli uzun süre oldu . hangi zihniyetle bu topiği açtım acaba:)
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xaenin said: Xunn'u Füks'ü falan da sevyom. Ohoo. Evet, füksüyü saymadım ben. Kuzen power olduğu için saymaya gerek yok, artı 8-9 yaşından beri beraber terör salıyoruz sokaklara. OYSA BEN SENİ DE ÇOK SEVİYORUM K3NKZ.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 xhun'un runeda kafasını kesiyorum falan ama sevdiğimden.
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o değilde burda yörünge dışı combosu olmuş
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ivy -ala- izabel var daha da ilk aklıma gelen 3 buydu
Öne çıkan mesajlar