Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabarık saç istemem..yardım ediğnnn

Ebemunk

Öne çıkan mesajlar

Niye düz saçlılar kıvırcık-dalgalı isterde, kıvırcık - dalgalılarda düz şaç ister?

Geçen sene saçlarımı kestirinceye kadar bendede vardı bu yana taşan saç meselesi. İlk olarak arka taraflar kısa olsun, önleri, üst kısımlarla arka-üst kısımları uazt sadece, en arkayı kısalttır. Bu arkaya doğru kabarmayı engeller.

Bu Cici saç modelinin sırrı ise saçlarının yeteri kadar uzatılıp arkadan toplanmasında geçiyor. fakat o zamanda afedersin kafanın arkasında "Tavşan G.tü" gibi bir ponpon oluyor, e artık onada Jöle, krem vs.

Fön işi ise zor. En fazla öğlen yapırırsın, anca gece yatıncaya kadar idare eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı dert bende de var... Bazen ortalıklarda bonus bonus dolaşırken, bazen de öyle sinir ediyolar ki beni bi dünya köpük kullanmak zorunda kalıyorum. Ne illet bi saç modelidir bu böyle yaf... :( Dalgalı saç sux!!!
Edik: Typo

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 13:25 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya seyrelttirmek olayına sinir oluyorum...millet 2 tel saçım var diye dolaşıyor bana gelince de git jilet attır...kardeşim sen manyak mısın?işim gücüm yok gül gibi saça hangi mal jilet atar?hayır 1 de sormaz ki rahatsız mısın diye...biliyor ya gerizekalı değilim yapmam...direk git şunu yap bunu yap...bak sinirim bozuldu şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...