Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eh ayrılık vakti geldi çattı..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

neyse busene öss de başarılar
neydi o hakan pekerin şarkısı?

eylülü unutma sıkı çalış ha!
hey corç versene borç olmaz maykıl bozuk yok!

güle güle artık arada görürüz herhalde seni :/[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

ya e$ek adam ya buralardan mı öğrenecez eh öle olsun...
insan bi icqdan filan bişey söler nese girersin hafta sonları filan bide lise 2 sin panik yapma okul derslerin ii olsun yeterli fazla abarmaya hiç gerek yok..

öms'ne bak yeni tel belki ihtiyacın olur (teknik servisin AVP anti-virüs :) )

Berksu[hline]İCQ::yapma:
MAİL::hrr:
CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu okulların açılmasıyla ayrılık vakti topiclerinde patlama yaşanıyor yahu.. Cümleten bir kere cevap veriyorum. Herkese öss de başarılar diliyorum. Okulunuzda başarılı olun tekrar burda buluşalım. O zamana kadar kendinize iyi bakın.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 14 September 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

Neyse görüşürüz king, özlettirecen kendini ama sakın girme öss den kurtulana kadar şu nete, .[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..

Olm sen paso netteydin ve güzel bi yeri kazandın :) Okadar çalışıp kafayı yemesin öle tipler sonra hüsrana uğruyor genelde...[hline]İCQ::yapma:
Sosyal ağlarda paylaş

of Babacum senin bu mesajlarını toplasak kitap yapsak iyi para kırarız ha..
nerden gelir aklına böle ucubik şarkılar?
ulan bak dilime takıldı bi de senin yüzünden

"hey corc versene borç olmaz maykıl bende de yok"[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Sir_Lancelot_, 14 September 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 14 September 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

Neyse görüşürüz king, özlettirecen kendini ama sakın girme öss den kurtulana kadar şu nete, .[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Olm sen paso netteydin ve güzel bi yeri kazandın :) Okadar çalışıp kafayı yemesin öle tipler sonra hüsrana uğruyor genelde...[hline]İCQ::yapma:

Haklısın abi ama psikolojik olarak çok çektim sınav sonuna kadar, hem ben biraz zayıf iradeliyimdir bu konularda bi yandan bilg. istiyorum bi yandan suçluluk duygusu falan.. Bi de sırf kendim değil ki çevremde de örneklerini malesef gördüm baya...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 14 September 2003 21:08 tarihinde demiş ki:
rewendor rad burda tatsızlıkmı çıkarmış adam madem güçlü bi iraden var net varkende tut kendini fazla fatura gelmesin demiş ordan stefan babası kaldırıo ne diosun demiş
sende rad hep ortamı karıştırıyor diyosun valla bu durumda da ben senin hastan olurum ne güzelde ortamı karıştırıyorsun helal olsun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

Ben orada haklı haksız muhabbetine girmedim, tavır olarak direk "cins misin" vs gibi kışkırtıcı tutumunu eleştirdim. Keşke iki düşünüp bir yazsaydın...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Kingbin : güzel insan arada agresif insan küfür eden insan uocu insan öss kazanmayı bir yana bırakıp ( barajı geçen herkese kazandınız diye kağıt geliyor hatırlatırım ) gönlündeki okula bölüme girmesi gereken insan dağılmadan önce RedEye CLAN'ın üyesi olan insan arada günlerce konuşmayıp birden patlak şekilde konuştuğum insan kesinlikle Almanca öğrenip benle öyle Almanca konuşması gerek insan ( deli ediyor valla hatalı/buglı üretim valla) demişmiydim buglı üretim insan :P
seni özleyecez 1 yıl boyunca olmadı 2 yıl boyunca 3 e kalma sakın yolun açık ola warlock insan muhabbetleri özliyecem historylerimde yok gitti babamın arkının laptopuyla bir alabilsem netten historyleri okuyup okuyup kopacam hallet şu işide gel hemen paticikte fazla tanıdık olmayınca sıkıcı oluyo benim için artık herşey gibi (alınmayan arkadaşlar ama netten soğudum artık herşeyden olduğum gibi)

görüşmek üzere nette&gerçekte[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

ben lisedeyken bilgisayarla alakasız bi insandım, o yüzden bu tür sorunlarım yoktu ama ders de calısmazdım :)

ben de gece gündüz bilardo oynardım walla, ikinci adresimdi resmen. gece yarısı anca eve gelirdim, dersane zart zurt olmasa kazanamazdık harelde öss yi :)

Birşeyden vazgecince, walla ilk baslarda zor gelebilir ama bi süre sonra alışıosunuz. En azından ben öyleyim ..

Kendine ii bak, derslerine ii calıs :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 15 September 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
ben lisedeyken bilgisayarla alakasız bi insandım, o yüzden bu tür sorunlarım yoktu ama ders de calısmazdım :)

ben de gece gündüz bilardo oynardım walla, ikinci adresimdi resmen. gece yarısı anca eve gelirdim, dersane zart zurt olmasa kazanamazdık harelde öss yi :)

Birşeyden vazgecince, walla ilk baslarda zor gelebilir ama bi süre sonra alışıosunuz. En azından ben öyleyim ..

Kendine ii bak, derslerine ii calıs :)

Lam sen Sabancı burslu deil miydin :)
Korkutmayın adamın gözü bişey değil ya manisaya gidecek ya da başımıza tr derecesi yapmış olarak çıkacak :P[hline]İCQ::yapma:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...