-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/townhall/wisps.html saka di mi? =_(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ölünce perma death olan class olurmu =P zaten bir bak whisp e bıyık felan takmışlar o resimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aynen 1nisan ama bence bu sene olmamıss. tabi yinde wisp screenshotlarda ki balon + hearthstone, olunce "reroll character" fln yazması guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Şaka şaka :P Bıyıklı wisp pek şeker ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 reroll =_(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ayrıca yeni dikkatimi çekti karakter ekranında Paladin seçilemiyor ama SM deki wisp Paladin wtf?? İnsan biraz özenir beah ! Bide lvl 26 tek ability :P HS bide racial ability /rofl direk [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 03:14 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ayrıca karakter ekranın altında name bolumundede randomizer var "i_r_pvp" fln ısımler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solmyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 şaka dimi bu ? Paladin Ethem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 lol ya süper olmuş casper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ahuu süper bıyıklı visp :D bide gerçekmiş /wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ehue güzel olmuş,bunu yiyen insanlar varmı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Blizzard şaka ypaarda bir şaka için guzelim siteye böyle şeyler eklemez,aynısı dun wow un kore sitesindede vardı sanırım,bence alışın cunku bu yarında böyle kalacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ekler bence :p permanent death ya ötesi var mı : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yanlız hala inanmış arkadaşlar var :-D oda ayrı bir güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 asil blizzard böyle bişi yapmasa şaşirtici olurdu, casper a koptum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 inanan var benim bi ark banada yutturmaya çalıştı saban körü ben direk koptum ama şu bıyık muhabbetini yapmasa daha fazla kişi yutabilirdi :D bıyık direk cıvıtmış olayı yalnız hakketten hala inananlar var dün kore sitesinde olabilir çünkü adamlar tarih çizgisinin öbür tarafında yani onlarda 1 nisan biraz önce giriyo :D ama güzel şaka bende yazın 4 gözle ilk wow ac.caçmayı bekleyen bi arkadaşa blizzard türklerin hepsini banlamış dedim kalpten gidiyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: Sparkcaster lol ya süper olmuş casper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yanlız şaka olmamasının bi ihtimali var neden? çünkü perma death sadece wispler patlamayı seçerse oluo. eger bi zahmet okursanız ... haa bana sorarsanzı AHUAHUAHAUAHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 permanent death diye bişi olamaz abi, akıl var mantık var yani :) düşünsene, 60a kasıyosun BGde sırf 10adam birden yatırmak için permanent death yapıyosun :) "april's fools day" diye çıkıcak kesin blizz yarın öbür gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @gdspll: Blizzard'ı tanımadığını farzediyorum. Geçen senede bütün sitelerinde eve kahve hizmeti verileceğini oyun içi kuponlar ile Starbucks'tan bedava kahve ve bir restorant zincirindende yemek alınabileceğini yazan bayağı uzun bir yazıyı sitelerine eklemişlerdi. Reroll Character çok güzel zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 millet pandaren falan beklerken blizzard tşak geçti herkezle wispleri koyup exp'e hadi kolay gelsin herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bir topic daha var aşağıda bununla ilgili, orada bir arkadaş farkedip yazmış; asıl geyik hotbarda eheh, detonate eden pala wispin hotbarına bir göz atsanıza ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ahah. Hotbar süper Nefr. Mesajı görünce baktım da. Şaka bu olay birde. Olmaz, olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gerçek ırk açıklanana kadar kalır belkide böyle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar