Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karışmayın oyunumu yahu


Stuner_Cypher

Öne çıkan mesajlar

işten gelmişim 2-3 saat pk yapacam teyzem başıma dikildi

- muzaffer oynama artık şu oyunu gazatelerde felan çıktı bağımlılık yapıyo muş hebede höbödö saydı


yahu ne salak bi medyamız var insanlar intahar etti zamanında "bu akşam ölürüm" şarkısına taktılar

çocuklar birbirini bıçaklıyo "knight online" dan bileniyolar "kurtlar vadisi" den etkileniyolar oluyo

ama ben bi tartışmada kalkıp da

"bunun savunuyorsunuz bende TV deki götü başı açık mankenlerden sokakda yarı çıplak gezen kadınlardan şikayetciyim tecavüzler bu yüzden oluyor" diyince geri kafalı oluyorum tecavüz/taciz eden insan eğitimsiz miş

o zaman okulda birbirini bıçaklayan adam KO için birbirini döven bıçaklayan yemek yemeyen adamda eğitimsiz kardeşim bana oyunun zarar felan verdiği yok anne baba teyze amca değilmi ne yapsan sölemeye laf bulurlar zaten dışarı çıksan serseri evde otursan a sosyal.


not: topiği patlatmaya çalışan her cvb sahibine pm den pis söverim bak =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen hocam bizimkilerde arada bi kiziyolar az oyna fln diyede ne yapayim Dedigin gibi disari cikariz serseri derler evde takiliriz asosyal derler napcaz kardesim biz XD .. bide bu Turk medyasi ...aslinda bi yandan da haklilar .. Cafelerde takilan genclerin hemen hemen hepsi oyuna asiri derecede baglanmis durumda bide hayatlariyla 1 tutanlar var ... Onlara soyleyecek soz bulamıyorum Allah Akil Fikir versin bu tiplere ..Herseyi tadinda birakmak lazim ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten hep kabahat TV programlarında oyunlarda cocukları yetistiren aileler temiz.. evde gidip baba; ayse racon yapma :S kafanı kırarım diyor cocukda gidiyor bana racon kesenin kafasını keserim üleynn bu cocuk KO oynuyordur Kurtlar vadisi izlemistir vs..vs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Şimdi, Suc BEn Polat Alemdarım Ulann Diyecek Kadar Etkilenen Cocuktamı ? Yoksa Bende Yusuf Miroğluyum Laynn Diye Onu Kesen Cocuktamı.. Veyahut Bu Dizileri Yayınlyan Kanallardamı ? Bence Suc Ailelerde.. Cocuklarını Kusura ßakmayin " Ottan ßoktan Etkilenecek Özenecek Kadar Karaktersiz Yetişmiştirmişler ki Çocuklar Kendilerini Yetersiz Ezik Görüp ßaşkalarina Özeniyorlar.. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...