AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Aslında bu yazıyı az önce "KO yine medyada" başlıklı topice yanıt verirken, tamamen doğaçlama bir şekilde ve hızla yazdım. Ancak ne yalan söyliim, hoşuma gitti, okuyun istedim. Bakın KO başka nelere sebep oluyormuş :) Flash! Flash! Flash!... ABD başkanı G. Bush'un Knightonline fanatiği olduğu ortaya çıktı. Günün 18 saatini oyun başında geçirdiği belirlenen başkanın, içindeki şiddet eğiliminin nedeni anlaşıldı. Konuyl ilgili gazetemize açıklama yapan Başkan Bush; "67 lvl bir mage'im var. Cz'de nova town yaparken canım çok çekti, Bağdat'a Allah ne verdiyse yağdırayım dedim. Ama sanırım son dakikada bir bug oldu, kendimizi bokun içinde bulduk. Ayrıca Ork sözcüğü ben de Turk sözcüğünü anımsattığından, yakın zamanda orda da bir pk operasyonu düzenleyebilirim" dedi. Bir Fransız gazetecinin, "Peki büyücü yerine bir okçunuz olsaydı Saddam'la eskrim müsabakası mı düzenleyecektiniz?" sorusuna yanıt vermediği, danışmanlarının kulağına "la bu herifin IP adresini, yok yok vazgeçtim, açık adresini öğrenin" diye fısıldadığı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 jajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bushda edit charın kralı olur agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 zuhahahahaha kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bush ve knight ^^ Z-U-H-A-H-A ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aosıdhfo ıcyaeoıfas asd:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Onun Int'i düşüktür. Oynayamaz KO bilem.. :) Kesin Mage i Paaper dir :) [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 09:26 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: Theridone pati § 01 Nisan 2006, Cumartesi - 09:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Onun Int'i düşüktür. Oynayamaz KO bilem.. :) Kesin Mage i Paaper dir :) bencede int düşüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 herşeyi dupedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 meclisden item istiyodur vermeyeni kovuyodur asdasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kessin koxp u da o yaptırmıştır para werip.yoksa kasamas 67 mage i :D archery arkadaşlarına kastırmıştır kendini xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 oynıyamazki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dedim ya işte int'i düşük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 asdasdas d monıtore kafa atar :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 waLLa Bomba Yaw :D GüzeL Koptum burda Beni zor bağLadıLar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 LöL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Neymiş, demek ki KO yaratıcılığa da geliştiriyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Charinin adi neymis paso keselim :DD [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:28 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bush_Beyinli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 zuhahahahah güzelmiş beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 [spo]zuhahahahahahahah[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gerçekten güzel ellerine sağlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bu ne yaf gülmekden yıkıldım iyi düşünmüş yazmışsın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar