Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Öncelikle bu topici görsel sanatlara açıcaktım ama estel çok ısrar etti burda kalsın bari :) Yarın okullarında açılıyor olmasıyla kafa dağıtmak amaçlı "Paticik Piknikte" aktivesinde çekilen 2 fotoğrafı güzelcene efektlendirdim, sizlerle paylaşmak istedim :p Resim 1 resimdeki estel, diğerlerinin elinde de saberımsı birşeyler var ama arkadaş saberı okşadığı için efektlendiremedim :p Resim 2 Burda da estel ile viktor duel yapıyor bu da süfer oldu :) Resim 3 Peki bu sith kim?? Gelecek bölümde estel skywalkerın rakibi olacak. Coming soon. 8-)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 çok güzel olmuş.. orjinalleri de keşke koysaydın..
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 orjinaller o kadar iyi değil :) birinin elinde plastik saber diğerininkinde el feneri.. yani jedi olcam diye imajı yerle bir edecek pozlar eheh :) ama çok istiosanız koyarız..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 haha çok güzel olmuş cold hll[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 eline sağlık harika olmuş.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 lol süper[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çok güzel bir çalışma. İçimdeki jedii ortaya çıkarmış :) Bu arada o sith rakibimin kim olduğunu ögrenmek istiyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hatırlıyorum bu pozları:) Çok güzel olmuş özellikle 2.resim
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sith rakip gizli :) ancak kendisini bu forumda açıklarsa öğrenebilceksiniz o zaman da sithlerin gizliliği kalmaz ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Florasan gibi olmuş beğenmedim.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 az önce periyoduk tablo şimdi jedi kılıçları.. yakında bilimi sarsacak, teknolojileri ortadan kaldırıcak fikirleriyle çıkacak ADiemus. AZZZ SONRAAA!
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 adiemus sen ne anlarsın saber dan :) anca uo da makro yaparsın :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Üçüncü resim direk florasan abi sırıtıyor o. Diğer resimlerde de sırıtıyo zaten. Milletin ağzı burnu net gözükmüyo kabak gibi parlıyo florasanlar, biraz sislendirmen lazım florasanları.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 episode II'de de böyleydi saberlar, ona göre yaptım. sislendirmenin pek güzellik katacağını sanmıyorum, böylesi daha iyi :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 swg'ye kafam girsin :) forza starcraft.. :)[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 güzel ama tepeleri çok yuvarlak olmuş saber'ların. daha bi üçgenimtırak olması lazım. (beğenmediğimi sölemiom ama olması gerekeni sölüom)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ehue güzel olmuş :) *!el fenerini almaya gider*
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 estelcim ayrıca o benim :D öldün sen :)
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yaw o kadar hevesle geldim link bozulmuş coldwind ama calışman ıcın tesekkur ederım bır baksana acılmıyor bende :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 link(ler)e sağ tıkla kısayolu kopyala explorer penceresinde c/p yap. üçgenimsi uçlu saber ben bilmiyorum? genelde yuvarlaktır yani..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yok şu jedi knight 2 den sonra falan çıkan ince uçlu saberları diyo, eskiden biraz odun gibiydi saberlar :) [Bu mesaj Norak tarafından 15 September 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 eheh aldım bır arkadaştan elıne saglık super olmuş valla saber staff ıle cok karızma cıkmışım :P bu arada estelın 1. resmını bence SWG anasayfasına koyun cok manyak olur zaten pıknıkte o amaçla cekmıştık galıba :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ben açamıorum hotlink error dio[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmm belki olabilir deneriz bir sonraki çalışmamızda ;) deamon dediğimi yaptın mı? yukarda söyledim hot link error şeysinin nasıl düzeleceğini[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ehehe boyle resımler cekmeye devam edersek SWK 2 olucaz bence :D ılk resımdekı gozluklu eleman chemıcal adam o sırada benım saber dıye kullandıgım kurek sopasını pracalara bolmüş oynuyordu onun elınden aldımda bırleştırıyordum o sırada :D bırde bız chemı ıle bır duel yapmışız bırısı kameraya cekseydı gulmekten geberırdınız heralde bır pıknık daha olsun bır daha getırıcem kılıcı :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Öne çıkan mesajlar