Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Öncelikle bu topici görsel sanatlara açıcaktım ama estel çok ısrar etti burda kalsın bari :) Yarın okullarında açılıyor olmasıyla kafa dağıtmak amaçlı "Paticik Piknikte" aktivesinde çekilen 2 fotoğrafı güzelcene efektlendirdim, sizlerle paylaşmak istedim :p Resim 1 resimdeki estel, diğerlerinin elinde de saberımsı birşeyler var ama arkadaş saberı okşadığı için efektlendiremedim :p Resim 2 Burda da estel ile viktor duel yapıyor bu da süfer oldu :) Resim 3 Peki bu sith kim?? Gelecek bölümde estel skywalkerın rakibi olacak. Coming soon. 8-)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 çok güzel olmuş.. orjinalleri de keşke koysaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 orjinaller o kadar iyi değil :) birinin elinde plastik saber diğerininkinde el feneri.. yani jedi olcam diye imajı yerle bir edecek pozlar eheh :) ama çok istiosanız koyarız..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 haha çok güzel olmuş cold hll[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 eline sağlık harika olmuş.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 lol süper[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çok güzel bir çalışma. İçimdeki jedii ortaya çıkarmış :) Bu arada o sith rakibimin kim olduğunu ögrenmek istiyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hatırlıyorum bu pozları:) Çok güzel olmuş özellikle 2.resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sith rakip gizli :) ancak kendisini bu forumda açıklarsa öğrenebilceksiniz o zaman da sithlerin gizliliği kalmaz ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Florasan gibi olmuş beğenmedim.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 az önce periyoduk tablo şimdi jedi kılıçları.. yakında bilimi sarsacak, teknolojileri ortadan kaldırıcak fikirleriyle çıkacak ADiemus. AZZZ SONRAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 adiemus sen ne anlarsın saber dan :) anca uo da makro yaparsın :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Üçüncü resim direk florasan abi sırıtıyor o. Diğer resimlerde de sırıtıyo zaten. Milletin ağzı burnu net gözükmüyo kabak gibi parlıyo florasanlar, biraz sislendirmen lazım florasanları.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 episode II'de de böyleydi saberlar, ona göre yaptım. sislendirmenin pek güzellik katacağını sanmıyorum, böylesi daha iyi :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 swg'ye kafam girsin :) forza starcraft.. :)[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 güzel ama tepeleri çok yuvarlak olmuş saber'ların. daha bi üçgenimtırak olması lazım. (beğenmediğimi sölemiom ama olması gerekeni sölüom)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ehue güzel olmuş :) *!el fenerini almaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 estelcim ayrıca o benim :D öldün sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yaw o kadar hevesle geldim link bozulmuş coldwind ama calışman ıcın tesekkur ederım bır baksana acılmıyor bende :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 link(ler)e sağ tıkla kısayolu kopyala explorer penceresinde c/p yap. üçgenimsi uçlu saber ben bilmiyorum? genelde yuvarlaktır yani..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yok şu jedi knight 2 den sonra falan çıkan ince uçlu saberları diyo, eskiden biraz odun gibiydi saberlar :) [Bu mesaj Norak tarafından 15 September 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 eheh aldım bır arkadaştan elıne saglık super olmuş valla saber staff ıle cok karızma cıkmışım :P bu arada estelın 1. resmını bence SWG anasayfasına koyun cok manyak olur zaten pıknıkte o amaçla cekmıştık galıba :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ben açamıorum hotlink error dio[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmm belki olabilir deneriz bir sonraki çalışmamızda ;) deamon dediğimi yaptın mı? yukarda söyledim hot link error şeysinin nasıl düzeleceğini[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ehehe boyle resımler cekmeye devam edersek SWK 2 olucaz bence :D ılk resımdekı gozluklu eleman chemıcal adam o sırada benım saber dıye kullandıgım kurek sopasını pracalara bolmüş oynuyordu onun elınden aldımda bırleştırıyordum o sırada :D bırde bız chemı ıle bır duel yapmışız bırısı kameraya cekseydı gulmekten geberırdınız heralde bır pıknık daha olsun bır daha getırıcem kılıcı :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar